שאלה קשה

nightroll

New member
../images/Emo41.gifשאלה קשה../images/Emo41.gif

אנשים נכנסים אל ויוצאים מהחיים שלנו כל הזמן. אני לא מדברת על המשפחה, אלא על אנשים שבחרנו להכניס לחיים שלנו או אנשים שבחרו להכניס אותנו לחיים שלהם. אנחנו נוטים לקחת את האנשים האלו כמובן מאליו. תעצרו רגע ותחשבו: האם יש מישהו שאתם יכולים לומר עליו "כמה טוב לי שהוא נכנס לחיים שלי"? אני אסירת תודה על חברת הילדות שלי, שהיא בחורה מדהימה והיא אפילו לא מודעת לזה. אנחנו יכולות לדבר כל יום או לא לדבר חודש, ובכ"ז תמיד להיות מעודכנות זו בחייה של זו, ולהיות שם כשהשניה צריכה תמיכה. אני אסירת תודה גם על חבר טוב שאני מכירה רק 4 שנים, אבל מרגישה כאילו הכרתי אותו מאז ומתמיד, והוא האדם היחיד שבאמת מכיר אותי בעומק הנשמה שלי. וכמובן - האנשים בפורום הזה, שדואגים להרחיב את ההשכלה שלי בכל התחומים...

קסומה

New member
כבר מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

שלא נכנס חבר/ה לחיי שגרמו לי להיות אסירת תודה.............

השאלה לא קשה ../images/Emo24.gif

ישנם מס´ אנשים שעליהם אני יכולה להצביע שנכנסו לחיי כך פתאום באופן מפתיע ישנה חברה נהדרת ושמה דורין שעוזרת ותומכת בלי עוררין מעבר לכך, מרגישה מאושרת כי תמיד יש לצידי חברים וחברות שאוהבים מכל הלב, בלי לחפש תמורות וכאן המקום להודיע ולפרגן לבעל המקסים שנכנס לחיי מזמן שיחד הביאנו שלושה מקסימים שאת חיינו בשמחה ממלאים אני מאמינה כשאדם הוא טוב בנפשו יהיו מסביבו רק אנשים טובים כמותו

תשובה פשוטה...

מכל מי שנכנס לחיי ואהב אותי למדתי מה זו אהבה מכל מי שנכנס לחיי ושיקר לי למדתי מה זו הונאה מכל מי שנכנס לחיי ותיעב אותי למדתי מה זו שנאה מכל מי שנכנס לחיי ופגע בי למדתי מה זו קנאה

למעלה