שאלה קטנה...

ETIMEIR1

New member
../images/Emo41.gifשאלה קטנה...

אני אמורה ביום שני הבא לעבור תחקיר ביטחוני, ובעוד שבועיים אני מתגייסת לכלל צהלי.השאלה שלי היא כזאת- במידה ואני אקבל את הסיווג הביטחוני האם יחייבו אותי ללכת לתפקיד שלשמו נדרשתי לעבור את התחקיר או שזה יהיה כמו כלל צהלי רגיל, כלומר הקצין מיון יציע לי מספר אפשרויות?? תודה מראש, אתי

אממ..

בגלל התחקיר סביר להניח שמנייעדים אותך לתפקיד מסויים ולכן לא תהיה לך אפשרות בחירה אצל הקצין מיון..

ETIMEIR1

New member
אוףףףףף!

עכשיו אני בדילמה אם ללכת לתחקיר או לוותר ולהתגייס כלל צהלי רגיל... עצות???

אף אחד לא מבטיח לך שבפגישה עם

קצין המיון תקבלי את התפקיד הכי נוצץ ונחשק. אף אחד גם לא מבטיח לך שיתנו לך לבחור, או אפילו חמש דקות כדי לעשות שיחת טלפון ולהתייעץ עם אנשים. אם יש לך כיוון כלשהו או תפקיד מסוים שאת רוצה וחושבת שאולי יציעו לך אותו, אל תלכי לתחקיר, אבל אם לא- את יכולה להפסיד תפקיד..

ETIMEIR1

New member
../images/Emo5.gif......

מישהי אמרה לי שכמעט בטוח התחקיר זה לצפטית (מישהי שהיתה בתפקיד) ולכן אני מבולבלת ולא סגורה אם ללכת כי אני לא רוצה להיות צפטית....

בולשיט

בס"ד ישנו מגוון של תפקידים שדורשים סיווג, ואחד מהם הוא צפטית לא בטוח בכלל שתהיי כזו מה שהבחורה אמרה לך עובד הפוך: אם את צפטית- את צריכה סיווג אבל לא דו כיווני: אם את צריכה סיווג- את לא תהיי בהכרח צפיטת

disturbed angel

New member
אם אני לא טועה...

יש לי חברה שגם עברה נראה לי תחקיר לפני גיוס כל"צ והיא עכשיו במוד"ש והיא בחרה את זה או שהקצין מיון הציע לה (אני לא זוכרת על בטוח) והיא הסכימה בסבבה דווקא... ככה שזה לווא דווקא צפטית...

למעלה