שאלה לי.

MAX D

New member
לא יודע-

מכל המקומות בעולם שהייתי בהם- לא הגיעו לרמה של הישראלים. חוץ מזה- כיף להתלונן,
מה, לא? מה שלומך? מתי את קופצת לביקור?

tygger

New member
מה כיף? גאון?!?

אנחנו לא נהיה פה הרי!!! ותטעין את המצלמה כבר מהיום! החלפתי צמיג היום. חתיכת החלקת זנב בפניה של רחוב הבנקים. יש שם הרבה גומי. מותר!

MAX D

New member
המצלמה מוכנה

וגם המצלמת וידאו... הנה בשבילך
[ ויש לי מדבקה שהכנתי לך...

tygger

New member
את לא מגיעה בסופ"ש!!!

לא לא לא!!! סופ"ש הזה יש מירוץ בתל אביב. נראה לך שאת מגיעה לחיפה כאשר אנחנו לא נהיה פה? הפעם זה בשעה נורמלית. מבטיח.

lala79

New member
מה זאת אומרת אנחנו???

מקסי גם אתה נוסע? אני מצטערת TYGGER אבל אני חיבת להגיע לחיפה , יהיו עוד מירוצים ותאמין לי שאני אבוא, דרך אגב אתה יכול לרשום לי את הפרטים של המירוץ בפרטי?

MAX D

New member
זה כבר קבוע...

תגיעי ביום שישי- נשב איפה שהוא ויום שבת אנחנו נוסעים למירוץ...

MAX D

New member
אבא

אבל מכונית מלאה... סורי... רן מגיע, אח שלי, חבר של אח שלי (THPSS), אבא ואני...

lala79

New member
אל תנצל כפרה , אני לא מגיעה

סיבות שמורות במערכת או שאני אמסור לכם את זה face 2 face , בעצם על מה אני מדברת , אני אשלח לך בפרטי , שניה

MAX D

New member
טוב נשמה.

אבל את לא מתחמקת- יום שישי הזה אני רואה אותך, דברי גם עם דורית שנראה גם אותה. לא ראיתי אותה כבר כמה חודשים...

lala79

New member
tygger אתה יודע שיש טיול לגולן בשבת

למה אתם לא נוסעים לטיול? דרך אגב , מברוק על הצמיג, שיחקת אותה , באופנועית?

tygger

New member
לצאת לטיול עם...

מועדון המתרסקים הישראלי? הממ, תני לי לחשוב על זה רגע. הממ... לא תודה. חוץ מזה שיש מירוץ סופרמוטו בשבת, אז למה לי לרכב כמו סבתא לאיזה קיבנימט שכוח אל במקום שבחיים לא הייתי וגם סביר להניח שלא חיפשתי להגיע, במקום ללכת ולפוצץ גזים במגרש עם חליפת עור מלאה ואדרנלין עד האזניים? גם פאן, גם יותר בטוח, וגם פחות קילומטרים מיותרים.

GS2003

New member
ועל זה אמרו חכמינו :

"תפסיק לזיין ת'שכל ותן כבר גז..!"

lala79

New member
לתת גז זה מצויין

אני דווקא זוכרת איזו חוויה היה המירוץ בפעם הראשונה, אף פעם לא אכלתי כזו כמות של עשן . סבבה שאתה משתתתף שוב , אבל למה זה בצוהוריים ? הם לא למדו מפעם קודמת?

tygger

New member
צהריים כי אז אולי לא יהיה חם כל כך

בסיום. אבל למה את לא שם הפעם. לא יפה. דברי איתי היום. ואכן לתת בגז. גאאאאאאאאאאאאאזזזזזזזזזזזזזזזים.

למעלה