שאלה לי.

tygger

New member
../images/Emo41.gif שאלה לי.

טוב, כולם משום מה שואלים, מה אתה אוהבים בעיר הזאת. כל זה טוב ויפה. אני אבל רוצה לדעת משהו אחר.
מה אתם שונאים בעיר הזאת
לא סתם שונאים כמו דברים שמציקים. ממש שונאים. מתעבים לחלוטין. אני אתחיל ברשותי (תודה לי).
אני שונא את הפניה מדרך הים לכיוון הסנדביץ בר במרכז הכרמל. כביש חלק בטירוף שהעירייה לא ממש שמה פס אם יקרה שם משהו (בדוק מפי העירייה).
אני שונא את השוטרים שמחביאים את הניידות שלהם, ואת הקטנועים שלהם על המדרכה מאחורי תחנת האוטובוס בנתיב התחבורה הציבורית ליד המפעלי הכימיים. למרות שהם יודעים שאסור להם להתחבא ולדפוק ככה דוחו"ת, זה לא ממש מפריע להם. אחר כך הם מתפלאים למה שונאים אותם??
אני שונא את הריח של בתי הזיקוק. לא צריך להסביר יותר מדי פה.
אני שונא את כל מי שחונה ליד הפוקסי (ואפילו עושה דברים בנדון...), כל הישארלים הזבלים שחונים שם ל"חמש דקות" וגורמים פקק של חצי שעה. יש עוד, אבל ניתן גם לכם לשפוך.

MAX D

New member
הנה שלי (ארוך) :

נכון לכרגע זאת העיר עם הארנונה הכי גבוה ועם אחוז הפשיעה הכי גבוה בישראל, אם לא הייתי גר בחיפה לא הייתי רואה לנכון להגיע לכאן ליותר מביקור פעם ב... חיפה- נוהגים על הפנים, לא יודע איך להסביר את זה. אבא שלי הסיע את האופנוע שלי מת"א לחיפה, בת"א וכל הדרך משם עד לחיפה- הוא לא נתקל בשום בעיה עם רכבים (אבא שלי נוהג על האופנוע כאילו הוא על מכונית), רק הגיע לחיפה והתחיל לעלות ברח' דרך הים- חתחה אותו בפראות מונית... עוד? חיפה היא משעממת ומאוד דבוקה למקומות מסויימים. כוונתי- החורבה והסיטי הול שכבר פועלים שנים מחזיקים מעמד, מולם יש מועדונים שנפתחים ונסגרים ללא הרף. חיפאים יבואו לנסות אבל תמיד יהיה להם את הקטע של- "טוב ניסינו, בואו נחזור למה שאנחנו רגילים" רואים את זה גם בסוג המוסיקה- אני הייתי D.J וכשהבאתי מוסיקה שלא הושמעה ברדיו או ב- MTV בחיפה התגובה היתה מבטי הלם "מה זה? מאיפה הוא הביא את הדבר הזה?" מול ת"א שיותא פתוחים לשינויים. מה עוד? ציר מוריה- שונה אותו, כל יום אותו סיפור שאנשים חונים (משני הכיוונים) וחוסמים את אחד הנתיבים כך שבנאדם שלא מחיפה סוטה בפתאומיות מהנתיב שלו ויכול לגרום לתאונה. יש עוד- ליד הסנדביץ' בר ביום שישי יש כמות ערסים שלא תבייש את בת-ים. גם- הכניסה הראשית לכרמליה, ליד בבר תמיד חונים שם מאחורי המכוניות או במקביל אליהן וחוסמים את הנתיב כך שאם אין לך אופנוע אז אתה לא תעבור את הצומת. מה עוד- ביזבוז כספים על שטויות- במקום לתקן את הכבישים בכרמליה שהם בראש רשימת הכבישים המרופטים ביותר ברשימה ולא מספיקים אפילו בשביל סוס לעבור שם ומסוכנים, העדיפו לבנות מחדש את המדרכות בכרמליה. עוד דבר- הכבישים שכבר שנים עובדים עליהם כדי שהם יהיו מתאימים יותר לעומס לא גמורים וזה תהליך שנמשך יותר מדי זמן + מסכן את ביטחון הנהגים בגלל בורות, חצץ וכד' על הכביש. דבר אחרון- בחיפה יש שיקול אידיוטי לפתוח מרכזי קניות בכל מקום, שיקול מפגר, כי עם אחוז אבטלה שכזה, צריל לתת למפעלי הי-טק להפתח. מרכזי קניות נותנים מעט מאוד עבודה ותופסים המון שטח. שיקול פשוט לא הגיוני. אם אני אזכר בעוד משהו אני אכתוב... אני בטוח שיש עוד.

שונאים? יש הרבה :)

א. שהאוטובוסים לשכונה שלי תמיד עובדים עד 7 וחצי. בכרמל משום מה אמא מרשה להם לעבוד עד 23. ב. אין מה לעשות ביום שישי. המועדונים שמתיימרים להיות אלטרנטיבים משמיעים MTV2. ג. מקומות הבילוי נורא יקרים! למה לעזאזל קולה בבקבוק קטן צריכה לעלות 10 שקלים? ד. אני שונא שמקפחים את השכונה שלי. יש בה יחסית הרבה פשעי נוער , שאף אחד לא מטפל בהם ולאף אחד לא אכפת. ה. שונא שיש יותר מדי העדפה לשכונות מסוימות . ו. האוטובוסים של עומדים בלוח זמנים פשוט של אפילו לצאת מהמרכזית בזמן! ז. שאתה יכול להירצח ולפעמים לאנשים ליד לא אכפת בגרוש. מנטליות קצת סנובית שמעצבנת אותי לאללה. הגמד

danistar

New member
שונאים .. ממ

את הפקחים של החניה ( כמעט חנקתי אחד בכניסה לביה"ח רוטשילד ) את הרמזור בכרמליה שצריך להמתין שם לנצח עד שהוא מתחלף את העובדה שבנו לי מתחת לבית שני מגדלים ( ליד ויצו ) שחוסמים את הנוף מצד שמאל ( אז נכון שיש עוד הרבה נוף אבל בכל זאת מישהו בטוח שילם שוחד כי זה פשוט אפסורדי מה שבנו שם ) את העובדה שהרבו את העיר התחתית והדר , פשוט חיסלו את שני האזורים הללו ולאף אחד בעריה לא אכפת את שני המגדלים המגעילים שבנו על החוף ( ואתם יודעים על מה אני מדבר ושוב כמו בסעיף קודם .. ) את חבית חומר הנפץ במפרץ וכל הזיהום שלאף אחד לא אכפת ממנו, זילות בחיי אדם פשוט ככה , עד שלא ימותו אחלפים באיזה פיצוץ או דליפה זה כנראה לא יזיז לאף אחד ( יענו מגה פיגוע עצמי ) , כולם עסוקים בטיוח בשם הכסף ושכחס וחלילה זה יקרה ( ולפי איך שהעינינים קראים זה יקרה , כי אף אחד לא עושה כלום למנוע את זה ) אז יבעטו את כולם למעלה כי ככה עושים למי שכשל בתפקידו : תראו את כרמי גילון האיש שאחראי על רצח ראש ממשלה ואת אדון מראני המנכל הנפלא של משרד האוצר הכושל שבגלל היכולת שלו לקחת ממי שאין לו קיבל "קידום" כיו"ר בתי הזיקוק , פשוט מדינה נפלאה ) . מממ אבל למרות זאת אני אוהב את העיר הזו ואני מקווה שלא אצטרך לעזוב אותה כי כמו שזה נראה עכשיו אחרי 9 חודשים של אבטלה , זה לא נראה מבטיח

danistar

New member
אופס ... תיקונים

המגדלים הם מימין לא משמאל , "הרבו" = הרסו

sb4

New member
לא חסר פה מה לשנאות...

החל מהערסיידה שתמיד שורצת במרכז חורב ומרכז הכרמל.. את הפקחים האדיוטים שבמקום לצאת מהניידת לעוד חמש דקות ולרשום דוחות חנייה לכל אלו שחונים ליד פוקסי, הם צופרים בקולי קולות כדי שגם הם יוכלו להדחף לנתיב השמאלי.. את הקיוסק בכניסה לכרמליה שמילא זה שהוא דופק מחירים לא נורמאליים לכל דבר, אבל אפילו בפיגוע הוא דרש כסף בשביל כוס מים למטפלים/מטופלים.. (אני רוצה באותו הזמן לשבח דוקא את בורקס העגלה שהם הוציאו בקבוקי מים לאנשים..) אני שונא את כל האנשים שמעשנים בקניון, או שקשה להם מדי להחזיק את הלכלוך שלהם עד לפח הקרוב אז הם פשוט זורקים הכל ברחוב... אני שונא את הנבלות שטינפו לפני שבוע את נחל שיח... ושוב.. אני שונא ערסים... ושיהיה לכם בתאבון...

בלגאנים

New member
אותי עיצבן

שיושבים בבית קפה, ושולחן לידנו מעשנים, וידיד שלי פונה לבעל המסעדהלהגיד שמפריע לו העישון, והוא אומר שזה לא התפקיד שלו להתערב בכאלה עניינים ושאם הוא רוצה, שיפתור איתם את העניין בעצמו.. נמאס לי שמעשנים בלי סוף ובלי התחשבות במי שלא מעשן

Y.G.J

New member
במקרה כזה...

פונים למשטרה או לפקחי העיריה ומדווחים על בעל המסעדה

sb4

New member
אני רק רוצה לציין...

שזה מאוד התפקיד של בעל המסעדה להתערב בעניינים כאלו היות וזה קורה במתחם המסעדה שלו... וכל השטויות האלו שהמסעדה זה כאילו לא חלק מהקניון - ש ט ו י ו ת ! ! 1 אגב, אני מבין מתשובתך שאת לא מעשנת.. זה נכון?

בלגאנים

New member
כן זה ברור

ברור שזה התפקיד שלו להיות אחראי על מה שקורה אצלו במסעדה הוא גם זה שישלם את הקנס, אם יתנו לו ולא, אני לא מעשנת בפעם ההיא שזה קרה, ישבנו באיזור הלא-מעשנים, חשוב לציין כשאמרנו לו שזה מפריע הוא הלך לקצה המסעדה, לפתוח את פתח האיוורור ואמר שעכשיו לא תהיה בעיה כי כל העשן ייצא... אבל מה זה עוזר? הם מעשנים שולחן על ידינו!! זה מה שנקרא דפיקות מוח... השאלה היא איפה מתלוננים על דבר כזה, כי זה נשמע לי קצת מופרז להתקשר בגלל זה למשטרה.

sb4

New member
ברור שמתלוננים על זה במשטרה..

רק לא בקו חירום שלהם... ואם מישהו יידע את בעל הקניון, שהוא כביכול לא יודע שמעשנים לו בקניון, אז גם הוא יקבל על הראש.. אבל זה בסוף במילא ירד מהמיסים שלנו...

tygger

New member
מקום ספציפי בבקשה.

לא סתם בכלליות. יותר לעומק. מקום ספציפי ואם אפשר אפילו שם ספציפי של דביל מסויים.

Y.G.J

New member
אני שונא... ברשותך טיגר

אני שונא את האנשים שהשתלטו על חוף הקשתות ועשוממנו מסחרה!
אני שונא את העירייה שלנו שכשיש בו לתקן בכביש בדניה או בכרמל או לא יודע מה אז הם בצ'יק צ'ק מתקנים אבל פה אצלנו בקרית אליעזר או בלי קשר בעיר התחתית לוקח להם שנה (וגם האספלט שלהם סוג ז'!)
אני שונא את תוכנית החדשות המקומית שלנו
אני שונא את זה שאין לנו פה הרבה אנשים בפורום ושאין ממש על מה לדבר פה
והכי הכי אני שונא שאין לנו אתר (עדיין) טיגר דבר איתי על זה

lala79

New member
מי אמר שבמקום אחר זה יותר טוב??

ברור הרי שלכל אחד יהיו טענות על העיר , ואני אומרת לכם בתור אחת שנעה בציר חיפה ת"א, לכל מקום שתגיעו יהיו טענות , מה לעשות ככה עובד העולם

lala79

New member
אתה אומר בעצם...

שישראלים יותר מתלוננים? לפי דעתי כל העולם מתלונן , ותמיד יש סיבות , אבל להתלונן על אוטובוס שעובר ברחוב? מה עניינים איתכם??

tygger

New member
את עויין!!!

תצא בחוץ! מה זאת אומרת לא להתלונן? אז מה נעשה כל היום?!? ואל תבלבלי אותי עם עובדות. מובן! בתל אביב גם גרוע וחם, בירושליים מתפוצצים דברים, בדימונה משתינים... אני כרגע מתמקד בשינאה בחיפה. יש לי מספיק זמן לשנוא את שאר העולם אחר כך.

למעלה