שאלה לי אליכם....

../images/Emo41.gif שאלה לי אליכם....

כל הזמן אנחנו, כולנו כאן כותבים על הצד היפה של הסקס, על הכישרונות שלנו, קצת מבוכות שלנו וכד'. קרה לכם פעם שעשיתם סקס ובאמת התכוונתם לטוב ויצא גרוע - אבל גרוע כי אתם הייתם אשמים בכך וידעתם את זה. אני אדגים: ארוע מצעירותי - מעשה שהיה כך היה. יום אחד הכרתי בדרך לא דרך מישהי על בליינד. זה טרום עידן הצ'טים והפורומים אבל הכרנו ושוחחנו הרבה בטלפון, חירמנו אחד את השניה וקבענו להפגש. כיוון שהיא גרה בעיר אחרת זה אף אילץ אותי ליסוע דיי רחוק אבל מה לא עושים בשביל החרמנות. בקיצור הבחורה הבריזה לי ובגדול וגם לא ענתה לטלפונים. אני סופר חרמן, הרמתי טלפון להתבכיין לידידה שלי. ידידה אפלטונית לחלוטין וזו מזמינה אותי אליה הביתה תוך הדגשה שההורים לא בבית! אני לא יודע מה איתכם אבל אצלי המסר נקלט ואכן מה שחשבתי שיקרה קרה, פעם ראשונה שאפילו חשבתי עליה במונחים של סקס (היא היתה מאד יפה וסקסית אבל היינו ידידים והיא כל הזמן סיפרה לי על החברים שלה ויזיזים שלה כך שממש לא צפיתי את זה). נו הכל התחיל טוב, התחלתי בירידה מושקעת והיא תוך 5 דקות מרימה אותי והופ תופסת את הברבון וישר לואגינה (פעם ראשונה שלי ללא קונדום לצערי
) גמרתי תוך שניה...מהתרגשות יתר
. בקיצור לא ידעתי איך לקבור את עצמי והיא שיחקה אותה כאילו הכל בסדר והיא מאד נהנתה (כן בטח!). בקיצור הייתי גרוע וכמו שתמיד קורה שמערבבים ידידות וסקס גם זה התמוסס לו עם הזמן. נו כעת תורכם/ן

תמיד יש סיבוב שני...

והאמת שזה קורה לי די הרבה,רק מה שאני מפסיק באמצע אפילו עוד לפני שאני גומר.ובטח תשאל למה אני מפסיק באמצע ?! הפרטנרית פשוט דוחפת אותי מעליה בגלל כאבים...ולא אחת ולא שתיים. אז כן זה מתסכל,אני רוצה לגרום הנאה,אבל יוצא שנגרם כאב... אבל אם ובאה לי פרטנרית שממש חרמנית ובא לה על סקס והיא לחה כבר מהבית,אז תוספת הרטיבות שאני מקווה שאני גורם,עושה את שלה והסקס יוצא טוב. אבל כיום אחרי שהפסקתי עם הבולה בולה שלי ואני נשאר בקשר מיני מחייב רק עם אישה אחת...אז יוצאים מצבים שבו מפסיקים באמצע...ויוצאים מצבים שלא. אגב קטע טוב זה,שאני ממש מתאמץ לגרום הנאה לבת הזוג ולפעמים אני שוכח לגמור בעצמי או גורם לצוציק ליפול...בגלל שאני לא חושב עליו ואני חושב עליה. אז כן מתכוונים לטוב אבל יוצא רע...אבל מה זה משנה,העיקר הכוונה.ככה לימדו אותנו לא ?!

../images/Emo45.gif לו רק היו שופטים אותנו....

לפי כוונות ולא לפי תוצאות
אצלך זה מקרה שונה - בורכת ואשריך. זה נתון טבעי שאתה לא יכול לשנות כמו גם הכאב הנגרם מהגודל. אגב, אני בטח לא אחדש לך אבל לפעמים כאב בנרתיק יכול להגרם מסיבות שכלל אינן קשורות בנו הגברים או בגודל איברנו... מכל מקום כשזו רק אישה אחת אז זו סיטואציה לגמרי שונה. יותר קשובים, יותר סבלנים וזה משתפר מרגע לרגע.

לורן29

New member
הפעם הראשונה שלי

היו לי שתי פעמים ראשונות: הראשונה היתה אישה. זה היה לילה גשום וסוער, והיא עשתה את מה שעשתה ואז גם אני רציתי. באמצע הירידה אני שומעת קולות מוזרים. זה היה נחירות. הגברת נרדמה. זה מה שקורה ששותים יותר מדי!!! בפעם השניה שלנו כשירדתי היא אמרה לי את המשפט שבגללו לא ישנתי שבוע: "You're a natural. You were born to be gay" הפעם הראשונה עם גבר היתה לא הכי נעימה. מה גם שהיתה לו מרגמה. ואז ירדתי לו, לראשונה בחיי, וקיבלתי את המשפט "את יכולה יותר חזק. זה לא כואב" שמחה לבשר שהשתפרתי (אפילו מאוד) מאז גררררררררררררררר

חיבוקון

New member
לי היה משפט שעד היום אני לא שוכח

אותו :) מה אתה מכניס אותו לחור הזה? זו האוזן שלי!
מאז השתפרתי

הספרנית

New member
קרה לפני שנה ../images/Emo163.gif

הבחור היה אהבת נעורים בלתי מושגת של הספרנית, ובפעם הראשונה מרוב התרגשות ומחשבות (רגרסייה עצבנית לעבר) היא בכלל לא היתה מרוכזת בסקס כי אם בכך שהיא בכלל איתו
מה שכן הפעמים האחרות היו מדהימות - רק שיפור

למעלה