שאלה לטלמון

Azazel

New member
דווקא

ראיתי הודעה ששם קראו לפיגוע פיגוע. אבל אני מניח ש"ימין" זה דבר יחסי.

yeshgvul

New member
תיזהר, גם צעירי מרצ מפרסמים שם

http://indymedia.org.il/imc/webcast/9231.html עכשיו תורך לכתוב את דעתך. אני מקווה שאתה זוכר שפורום אינדימדיה הוא במה פתוחה.

Azazel

New member
אז למה מציגים את זה כאתר חדשות?

זה התחושה שניתנה לי.

yeshgvul

New member
קודם כל כדי שאפשר יהיה להתנער

ממנו, השמאל הקיצוני והמזעזע, אוי ויי. כל אחד יכול לפרסם באתר. הידיעה מופיעה מייד בטור הימני. נמחקות הודעות במקרים חריגים (אתה יכול לבדוק מה הקריטריונים). יש גם מערכת לאינדימדיה, והיא מפרסמת בהדגשה את הידיעות החשובות, ולעתים גם מוציאה ידיעות מטעמה . למשל, בחלק מהמקרים, מישהו מאינדימדיה מתעד פעולות של תעאיוש. בין השאר תוכל למצוא כרגע את מכתבו של עמית דובשני שנדחה מאוקספורד. גם את זה המערכת מצאה לנכון לפרסם, אוקיי? אני לא מסכים עם כל האנשים שאני קורא שם, אבל יש שם המון דברים חשובים שלא תמצא במקומות אחרים: - מידע מפורט על זכויות בעלי חיים (א-פרופו הדיון שאייס התחיל, שבמעריב תמצא אותו אולי פעם בשנה) - מידע על פעילות עניינית נגד הכיבוש, בדיוק מהסוג שהיית רוצה לראות במקום פיגועים , כמו הפעולות של ISM - מאמרים מאלפים מטעם קואליצית הארגונים למאבק באבטלה - מאמרים על מאבקים בחו"ל, שנותנים לך הקשר רחב למה שנעשה כאן - אה, כן, וגם הודעות של מרצ ושלום עכשיו... - לא פחות חשוב, רדיו עם מוסיקה ישראלית אלטרנטיבית מצויינת( לאו דוקא פוליטית) . מומלץ לעבור על לוח השידורים.

yeshgvul

New member
נסה ותיהנה . בתור ניצול גלגל"צ

לא ידעתי שיש בישראל כל כך הרבה מוסיקה מצויינת. חבל שקובלנץ והחבר'ה מעדיפים להשמיע את החדש של ג'יי-לו במקום משהו מקומי. בתור צ'ופר, הנה לך לינק לתחנה טובה מלוס אנג'לס: http://www.live365.com/stations/transistorlounge

Azazel

New member
חשיבה יצירתית? נשמע טוב.

יש לי גם שם לתכנית: "אחת שתיים שלוש ו...". SOUNDS CATCHY.
וברצינות, בקשר לכתבה, חסר לנו הרבה דווקא מהשינון בע"פ... אבל אם השיטה עובדת? אהלן וסהלן. מצידי, להתחיל איתה עוד אתמול.

iceviper

New member
שים ../images/Emo23.gif

לא פסלתי אותם לגמרי.באמת ייתכן שיש שם הודעות שאני יכול להזדהות איתם (אני לא מצאתי כאלה-שיטוט של דקה גורם לי לרצות לברוח בצעקות). יש דברים חיוביים בתקשורת עצמאית-אתה יכול לקבל מידע שלא תקבל במקום אחר. אבל זו גם הבעיה איתם-נוצרת בעיה גדולה מאוד של אמינות.אם כל אחד יכול לכתוב מה שבא לו בלי מקצועיות עיתונאית מינימלית קשה להתייחס לזה ברצינות. נ.ב. שים לב לתגובות לקישור שהבאת.פשוט מדהים-כל אחד מנסה להיות יותר קיצוני מהשני.אולי זה נותן איזו אמת מידה לגבי האנשים שמסתובבים שם באופן קבוע-אורחים לרגע לא נוהגים לרשום תגובות. די התאכזבתי מרוני ערמון שחשבתי שהוא די ריאלי ביחסו למזרח התיכון.

Azazel

New member
הFUN האמיתי הוא ביקור באתרי ה"אחווה

כגון אינדימדיה ביירות ו"ירושלים". במיוחד, קטעים עם כל הגינויים שיש להתנהגות הברברית של החברה הערבית לכל אחד שהוא לא גבר סטרייט מוסלמי.

למעלה