שאלה לטלמון

אחר חיפוש קל

הבנתי שמדובר באתר. אינני יכול לקבוע את "יחסי אליו" בזמן כה קצר, צריך לקרוא. הכותרות מושכות (אותי). שמעתי פעם משהו על "מרכז אלתרנטיבי לאינפורמציה". זה לא זה?

Azazel

New member
שאלה בקשר לאתר.

אני אישית בא לשם לעיתים כדי להבין למה לא הצבעתי לשמאל הקיצוני. אבל יש לי שאלה: האם זה נכון שכל אחד יכול לבוא ולפרסם שם משהו? ואם כך, למה שאני אתייחס ל"חדשות" שם יותר טוב מאשר לנייר טואלט,(האתר הפלסטיני כדוגמא: jerusalem.indymedia.org שם למשל, קראתי את דברי הבלע הלא נכונים ביותר, החל מאנשים שחתמו "יהודי" והחלו לכתוב עד כמה שאנחנו, אני מדגיש יהודים לא ישראלים, ממשלת ישראל, או WHATEVER, עם נורא וצבוע, ושהפרוטוקולים הם היו אמת. זה מה שהבנתי בינתיים: כל מי שרוצה, יכול לשים מה שבא לו. לדעתי, שיקראו לזה פורום, וזהו.

yeshgvul

New member
שקרן

כל אחד מוזמן להיכנס לשם ולמצוא הודעות ימניות

Deathatred

New member
אתה שקרן בעצמך

בדקתי את העניין ממקור ראשון. יש הודעות שהם משאירים אבל הרבה הודעות הם גם מוחקים.

yeshgvul

New member
יפה שאתה מאשר את השקר בהודעתך

הרי אין לך הנחות, בתור מי שמתיימר לעסוק בלימודים מדוייקים. שתי דוגמאות מני רבות מספור: 58191 Latin Comment (58157) These leftist pigs are not Jews Article Berkeleyan These leftist pigs are not Jews by Berkeleyan 10:58am Tue Jun 3 '03 -------------- Why We Leftists are in Fact Traitors by adam 7:43pm Sun Jul 13 '03 we should be punished ---------------

Deathatred

New member
יש לך קשיים בהבנת הנקרא?

חלק הם משאירים, חלק הם מוחקים. באתר יש צנזורה. בוא נעשה ניסוי, לך תעלה לאינדמדיה 10 מאמרים, כל אחד מלווה בתמונת פורנו-הרדקור ובוא נראה איך אינדימדיה תגיב. קדימה.

yeshgvul

New member
חבובי, מוחקים שם מעט מאוד

אבל זה כולל גם הודעות נגד יהודים או ישראלים. פרונוגרפיה בודאי אין להם בעיה למחוק. זה לא טעון פוליטית. יראה נא הציבור מה עוד משאירים באינדימדיה : 32452 Latin Comment (32434) Palescum assholes Article KPSS Thursday 11 Jul 2002 ---------------- 61509 Latin Story Snot-Nosed Leftist Scum Article Scott %PM %15 %b %2003

Deathatred

New member
כן, מה שתגיד

לכן האתר כל כך מלא בזבל אנטישמי, הסתה לרצח שרון וקציני צה"ל, תמונות של שרון במדי SS, קריאות להשמדת ישראל והכחשות שואה.

yeshgvul

New member
תחזור כמה שתרצה

הסברתי והפניתי לאתר. אולי נצא כולנו מכאן עם הבחנה סוף סוף בין טור הכתבות הנכנסות והטור המרכזי שהמערכת בנתה. נסיים בברכת leftist scums

Deathatred

New member
דברי הבלע של שורץ וספירו

ולעיתים גם הקריקטורות האנטישמיות של לטוף מגיעות לטור המרכזי. האתר הוא אנטי-ישראלי ופרו-פלשתיני במוצהר. כל ארגון שמאל מתון שמשתף איתו פעולה עושה שטות גדולה.

yeshgvul

New member
בורות,הגרפומניה של יוסי שוורץ נשארת

בטור הימני למעט מקרים נדירים מאוד , בהם ההודעה מחדשת וכתובה היטב (יש הודעה כזו כרגע בטור המרכזי). יוסי שוורץ התכסח קשות עם המערכת על מחיקת כתבותיו, והנה דוגמה למטה. ואת גדעון ספירו אני בהחלט ממליץ לקרוא, כולל מה שמעוללים לו לאחרונה יוסי שוורץ ועוד כמה אנשים. ספירו הוא סוציאל דמוקרט שמחוייב לזכויות אדם, מתעב עריצות מכל סוג ולא חוסך מהפלסטינים ביקורת. הנה יוסי שוורץ: ----------------------------------------------------------------- תודה למערכת אינדימדיה, מעומדת פרס נאמני המדינהWednesday 01 May 2002 author: יוסי שורץ ([email protected]) summary יחי האחד במאי, יום המאבק למען מהפכה סוציאליסטית עולמית -------------------------------------------------------------------------------- תודה למערכת אינדימדיה. אנו מבקשים להודות למערכת על כך שיש לה יחס מאוד ייחודי כלפינו. תחילה המערכת שנכנעה ללחצי המשטרה החליטה להוריד מאמרים שלנו שנראו לה מסוכנים, שהרי הממסד איים על העיתון שאם לא יפעיל צנזורה הם יועמדו לדין. לאחר שמחינו בקול רם על צעדים אלו, המערכת החליטה שלא לצנזר אותנו אלא להימנע באופו שיטתי מלהכניס את המאמרים שלנו לחלק המרכזי הממוסגר, בכך הם נקטו צעד הגנתי על עצמם לדעתם מפני האפשרות שהמדינה תרד עליהם בגין אחריות למאמרים שלנו. מי שבמקום להיאבק יחד עם כל אלו המעונינים להיאבק למען הזכויות הדמוקרטיות כחופש הביטוי , לוקח על עצמו להיות צנזור של המשטר, חייב אכן לנקוט באמצעי מפלה זה. עתה במאמר המערכת לאחד במאי במקום לקשור את המאבק המעמדי למאבק הלאומי למען מהפכה אנטי קפיטליסטית, הם תוקפים אותנו על העמדות המרכסיסטיות העקביות שלנו. תודה חברים, ללא ספק בהתנהגותכם אתם מוכיחים את הרלבנטיות שלכם למשטר. אנו נמליץ עליכם כמועמדים לפרס נאמני המדינה. יחי האחד במאי, יום המציין את המאבק כנגד הקפיטליזם ומשרתיו , בעד המהפכה הסוציאליסטית העולמית. יוסי שורץ

הכל ביחד נשמע מעניין! איך לא ידעתי

קודם על קיום האתר? תודה לאייס שהאיר את עיני. האם יש שם גם פורום?

מטרניך

New member
אם מותר לי להעיר הערה:

אינני מסכים כמעט לכל דבריו של גדעון ספירו, אבל אני מעריך אותו כאדם הגון המאמין באמת שלו גם אם היא מביאה אותו לכתוב דברים אבסורדיים. עם זאת, עם כל הרוגז שספירו מעורר בהתבטאויותיו הקיצוניות, את ספירו אי-אפשר להגדיר כשונא ישראל או כמשרתו של ערפאת. הוא יצא בחריפות נגד הטרור הערבי הרצחני נגד אזרחים והתעמת בנושא זה עם שמאלנים קיצוניים שהאשימו אותו שהוא 'ציוני', לא פחות. יוסי שוורץ הוא אדם המאמין באידיאולוגיה מטורפת שלא מן העולם הזה וחי בעולם שנפח את נשמתו יותר מפעם אחת. מן הראוי להתייחס אליו ואל קבוצתו כאל קוריוז, כאחד מהתמהונים המשעשעים בהייד פרק בלונדון המבדרים את קהל השומעים בצהרי יום ראשון אחרי הביקור בכנסייה ולפני צלי הבשר המסורתי.

למעלה