שאלה חשובה!!!!

AnGeLiNa JoNsOn

New member
חחחחח ידוע.../images/Emo141.gif

איזה מוזר, חשבתי שרק אלינו זה הגיע, מסתבר שזה מתפשט בכל הארץ. אממ, אבל אני אישית שמעתי את התיאוריה לפני לפחות שנה, שכאילו בפרק האחרון אחרון של המומינים מגלים שהכל היה הזיה של סנופקין, שהוא בעצם על סמים. יש מצב שזה סתם בולשיט, כאילו, באמת היו מייצרים פרק כזה? זה לא חינוכי!

קקטוסץ

New member
מאחר וזה ממילא קצת אוף, אני מנצל"שת

הספר הרביעי: מודי: "אוך, אם יש בעולם דבר שאני שונא," הוא מילמל לעצמו יותר מאשר להארי, ועין-הקסם שלו ננעצה בפינה השמאלית התחתונה של המפה, "זה אוכל-מוות שלא נכנס לכלא..." הארי בהה בו. הייתכן שמודי מתכוון למה שהארי חושב שהוא מתכוון? מה הארי חשב? שמודי התכוון לסנייפ? לקרקרוף? לזה שאוכלי-מוות העדיפו לבגוד בוולדמורט על-פני להכנס לכלא? זו נקודה מעניינת.

אכזרי../images/Emo4.gif

אבל לא נראה לי ש-JKR תסיים סידרת ספרים מוצלחת בכזה סוף. ולעולם לא ראיתי המומינים..אכן אכזרי

skaramoosh

New member
מטומטם!!!!!!!!!!!!!

החתימה שלך!!!!!!!! למה אתה לא אומר מראש שctrl+w סוגר את החלון? ולמה אני מנסה ללחוץ את זה למרות שאני יודעת שזה יעשה משהו בסגנון הפעלה מחדש של המחשב?

Winter Blue1

New member
זה אוף נכון?

יופי. אז אממ בקשה קטנה. אתם יכולים לשים פה כמה ציטוטים מצחיקים ונחמדים מספרי הארי פוטר? אני פשוט עושה אוסף של כל מיני ציטוטים. תודה לכל מי שירשום

oshriti123

New member
נצל"ש../images/Emo9.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

תודה לכולם על הניחומים
לא הייתי כאן שבוע כי הייתה שבעה ואתמול היא נגמרה... פיספסתי משהו חשוב?

AnGeLiNa JoNsOn

New member
לא יותר מדי,../images/Emo141.gif

פשוט תעברי על השרשורים והירתמי לפתירת שלב 18

oshriti123

New member
אני עדיין בשלב 5 XD../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

אז לא נראה לי שאני אצליח

דנקי

New member
רוצה את התשובה??../images/Emo58.gif

אם כן היא ממש למטה.. עוד קצת... הנה היא ממש מגיעה.. אני לא עובדת עלייך, באמת!! http://riddle.hpil.net/hermione.html בהצלחה!! אם תפתור את שלב 6 תעזור לי!!!!

אני יודעת אני ממש לא קשורה לפה

אבל יש לי שאלה.. מתי אגריד סולק מבית הספר? בשנה החמישית שלו או השלישית? כי בספר הראשון רשום שהוא סולק בשנה השלישית ובספר השני רשום בפרק "היומן הסודי ביותר" "נער בן שש-עשרה נכנס לחדר והסיר את כובעו המחודד" אז הוא סולק בשנה השלישית או השישית שלו?

oshriti123

New member
הוא סולק בשנה השלישית...../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

אולי ה-"נער בן שש-עשרה" היה טום רידל?... באיזה הקשר זה נאמר?

לידור17

New member
כנסו לפה ותראוו

אתם בתוחים שהפרק האחרון הולך ככה שסנופקין מתעורר? כי לא ניראה לי תראו פה הפרק הארחרון בסידרה הוא ממלכת הזהב פרק 103 כנסו תדעו הכול עליהם http://cartoon.irc.co.il/shows/moomins.htm תגיבו אני רוצה לדעת אם כן..

black robe

New member
מה באמת?!../images/Emo2.gif../images/Emo63.gif

אווף למה?
זה כלכך אכזרי מצידם
רק שרולינג לא תגמור את ה"פ ככה! אני חושבת שאני אכנס לתרדמת אם היא תסיים את זה ככה

הנההההההההההההההההההההההההההההההההה

הוכחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
בתחילת האתר שלידור הביא כתוב...
מס' פרקים: 104 פרקים. וכשמפרטים את השמות הפרקים, שימו לב...
שם פרק 101 - יום הולדת.
שם פרק 102 - תרופת הכוכבים.
שם פרק 103 - ממלכת הזהב. ואיפה פרק 104
מש"ל.

למעלה