אספרטיים
תבדוק את חומר הבסיס ואז תקבל המון מקומות שבהם כתוב שאין לצרוך חומר זה למי שיש לו G6PD לא אוהבת לחזור על עצמי ובכל זאת כנראה זה לא ברור: לבני חבר ילדות שסובל מחוסר האנזים ובכל ביקור אצלינו אמא שלו הזהירה אותי שלא לתת לו קולה ואף הראתה לי את האזהרה על גבי הבקבוק בו נכתב מפורשות כי אספרטיים אסור לבעלי חוסר זה. משום מה בדקתי לאחרונה בגלל השרשור הזה ובקולה (שכמעט לא עולה על שולחננו - יותר בגלל הטעם הנורא מאשר בעיות רפואיות) האזהרה לא מופיעה. מאחר ואני לא עובדת של קוקה קולה-אין לי מושג מה הסיבה וגם יכול להיות שהם שינו את סוג הממתיק שבו הם משתמשים. בנוסף אמליץ לך לחפש את האינפורמציה שחסרה לך באתר המהימן והגדול ביותר בעולם לאינפורמציה אלטרנטיבית drmercola.com ככל שהזמן יאפשר לך, אתה מוזמן לנבור שם ולקבל את התשובות הנחוצות לך. באם אתקל בעוד-אשמח להביא כאן. נ.ב. בינתיים מצאתי עוד מקור שמפרסם כי ויטמין C לא מומלץ ל-G6PD Glucose-6-phosphate dehydrogenase (G-6-PD) deficiency Since MoviPrep contains sodium ascorbate and ascorbic acid, MoviPrep should be used with caution in patients with glucose-6-phosphate dehydrogenase (G-6-PD) deficiency, especially G-6-PD deficiency patients with an active infection, with a history of hemolysis, or taking concomitant medications known to precipitate hemolytic reactions. sodium ascorbate and ascorbic acid הנזכרים לעיל הם צורות שונות של ויטמין C שבאים בכל מיני צורות (כמו אבקה או קריסטלים) .