שאלה, בכנות

nightroll

New member
../images/Emo41.gif שאלה, בכנות ../images/Emo41.gif

אם הבן של השכנים שומע מוזיקה בווליום שכל הבית שלי רועד, האם מותר לי לדרוש שינמיך גם אם לא בין 2-4 ולא אחרי 11 בלילה?

מלאך39

New member
את לא פיירית........

שמתי את המוזיקה בכוונה כדי שתתקשרי אלי להנמיך.. ואת שולחת לי רמזים דרך האינטרנט? לא פייר......... ואם את דווקא רוצה תורידי לו את הפיוז בלוח חשמל ההמשך כולו שלך... הנה הייתי

אנחנו גרנו פעם בבית פרטי

וככזה, חשבתי שלא יפריע לשכנים אם אהפוך אותו לדום לשעה שעתיים. אחרי שעה נמאס לשכן לדפוק על הדלת אז הוא הוריד לי את הפיוז חחחחחח

אני חושבת שאפשר לבקש../images/Emo2.gif

בצורה נעימה, להסביר ולא לדרוש. בגלל השעות, אי אפשר לדרוש, אבל לבקש תמיד אפשר, זו זכותך!

../images/Emo46.gif

יום שישי אחר הצהריים אני מתפתלת מכאבי שיניים לוקחת כדור שמה חומר על השן כלום לא עוזר עולה למיטה מנסה להירדם פתאום בלי התראה מוקדמת נעל העולם של השכן מפעיל מוסיקת טראנססססססססס אני מתחילה להיגנב מכניסה את הראש מתחת לכר שמה שימכה כלום לא עוזר כל החדר ממש רועד..... קמה אחת ושתיים נועלת נעליים הולכת לשכן דופקת בדלת..... מי שומע בכלל?????? מהבית שלו בוקעים רעשים כמון ממועדון....רוק כבד בועטת בדלת ....בום בום פתאום הוא פוצח ואומר: היי חן מה שלומך????? את נראית חיוורת.... אמרתי לו תקשיב היטב: תכבה תמוזיקה הזאת לפני שאני דופקת לך פטיש בראש רבאאאאאאאאאאק השתגעת לגמרי הוא: למה מה קרה?.......הווליום נמוך... אני : ווליום לא עזר לי רבאאאאאאק השתגעת יאללה תכבה לפני שאני מתחילה באמת להתעצבן הוא:טוב סליחה.....בסדר הנה תראי......נכנס הבייתה מכבה את הקומפקט חוזר עם הדיסק ביד....ומנפץ אותו לידי..... אני: מתחילה לצחוק וואלה אתה משוגע יותר ממני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכך הייתה לנו שבת שקטה ונחמדה... מי מי אמר שצריך פה אלימות?.....חחחחחחחחחחחחח

למעלה