שמתי את המוזיקה בכוונה כדי שתתקשרי אלי להנמיך.. ואת שולחת לי רמזים דרך האינטרנט? לא פייר......... ואם את דווקא רוצה תורידי לו את הפיוז בלוח חשמל ההמשך כולו שלך... הנה הייתי
יום שישי אחר הצהריים אני מתפתלת מכאבי שיניים לוקחת כדור שמה חומר על השן כלום לא עוזר עולה למיטה מנסה להירדם פתאום בלי התראה מוקדמת נעל העולם של השכן מפעיל מוסיקת טראנססססססססס אני מתחילה להיגנב מכניסה את הראש מתחת לכר שמה שימכה כלום לא עוזר כל החדר ממש רועד..... קמה אחת ושתיים נועלת נעליים הולכת לשכן דופקת בדלת..... מי שומע בכלל?????? מהבית שלו בוקעים רעשים כמון ממועדון....רוק כבד בועטת בדלת ....בום בום פתאום הוא פוצח ואומר: היי חן מה שלומך????? את נראית חיוורת.... אמרתי לו תקשיב היטב: תכבה תמוזיקה הזאת לפני שאני דופקת לך פטיש בראש רבאאאאאאאאאאק השתגעת לגמרי הוא: למה מה קרה?.......הווליום נמוך... אני : ווליום לא עזר לי רבאאאאאאק השתגעת יאללה תכבה לפני שאני מתחילה באמת להתעצבן הוא:טוב סליחה.....בסדר הנה תראי......נכנס הבייתה מכבה את הקומפקט חוזר עם הדיסק ביד....ומנפץ אותו לידי..... אני: מתחילה לצחוק וואלה אתה משוגע יותר ממני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכך הייתה לנו שבת שקטה ונחמדה... מי מי אמר שצריך פה אלימות?.....חחחחחחחחחחחחח