../images/Emo41.gif שאדו ../images/Emo41.gif
(שוב מחכים שאני אתחיל?) הערב שלי נפתח כבר ב- 22:10, כשנפגשתי עם שרימפי (1+ הגיע הזמן באמת...) במקום הממוזג היחידי באזור (בנין האופרה). שקענו לנו בשיחה אל תוך נבכי ההיסטוריה והופ, נהיה 23:30 -
shadow time
. כששרימפי ואני הגענו, מצאנו את קסאנאדו מאופר למופת, והד"ר (2+) ממתינים לנו בכניסה, מלווים בחבר אלמוני י´. קצת אח"כ הגיעו משנה "goldenboy" תורן (1+ , שהגיע הישר מדירתו החדשה במרכז ת"א 1+, ותתחדש
), וספיינבאר (1+), בלי הבלונד (1+ לא איכפת לי מה אומרים ההומואים, אני אוהבת אותך ברונטי! ועם לב
). ואז הצטרפו ביג דיל (1+) ועודד א (1+). אכן נוכחות מרשימה. חיבוק ל-אפי, ונכנסים (1+ אין אפליה בכניסה). היה חם (1-). המוזיקה היתה חביבה בהחלט (1+). מישהו ניסה להתחיל עם ספיינ´, שניסה (ללא הצלחה) להתעלם.
היה מצחיק (1+). היה אלכוהול (1+). הלכנו לרקוד (1+). ANGELDUST I-potato head הגיעו (2+ איזה חמודים!). המוזיקה מתדרדרת לאיטה (1-), אבל זה לא מפריע ל´הוא´ שהתחיל עם ספיינ´ לנסות את מזלו שנית (מותק, תמצא לך ספיינבאר משלך, זה שלי!). שוב היה מצחיק (1+). מאוד (1+)
. היתה ג´סיקה היסטריקה
, בהופעה עם אותו שיר מהפעם שעברה
(2-) קצת תשומת לב... הומו חביב בגופיה שחורה (ולמי ששאל ועוד לא קיבל תשובה – אין לי מושג מי זה (ואולי הגיע הזמן לגלות...), אבל מאז הפעם ההיא שהוא שאל אם אני הבחורה שבאה איתו, ועניתי שלמרות שלא, אני מוכנה לרקוד איתו בכל זאת, הוא תמיד בא לרקוד אתי...
. 1+ כיף לי). המוזיקה ממשיכה לצנוח (1-) ובלחץ החבורה (מי אמר ביג דיל ומשנה תורן?), ואחרי שספיינבאר ועודד א התחילו לעבוד על רב המכר השלישי ("guess who killed the D-gay"), הלכתי לבקר את ידידי משכבר הימים, ה
dgay
. התוצאה: הבטחה לנגן את raining man ו-day by day ביחד. לפחות זה... (ושניה ברצינות – חבר´ה מה יהיה? מה פשר האומצה-אומצה-אומצה הזה באמצע החיים? הרי חלק נכבד מהקסם של המקום נעוץ במוזיקת הפופ הקלילה. לתשומת ליבכם). הנה ירון מנענע (1+), ששיחה איתו תמיד משפרת לי מצב הרוח (1+), וסליחה שברחתי לך באמצע – פשוט התחיל ריינינג מן
(1+)... שני שירים אחריו day by day (+). עכשיו אפשר ללכת. אנחנו נשארים, אבל ספיינבאר פורש (טוב כבר 2:00, והוא הרי הכריז שהוא "הולך ב-1:00 ולא שניה אחרי
"
), בחוץ הפתיע אותנוEyeSeeYou (+), שרק קפץ לומר שלום ("ידעתי שתצא ב- 2:00..." הוא יאמר לספיינ´). הוא אמנם לא נכנס, אבל משנה תורן ושרימפי יצאו לומר שלום. בעקבות רימיקס מזעזע לשיר האלוהי "ווג" (ל-מ-ה? 1-), החלטנו ללכת לשבת. חיבוקים לבלונדה ולתפו"א, ויוצאים. אחרי התלבטות, התחבטות, ו-3 קריאות "לא קפקא
" מצידי, מצאנו דרכנו (בהדרכת ביג דיל) ל"דיטה", מקום חביב (אם כי י-ק-ר!) בש"ד רוטשילד. היה אבטיח (ב- 36 ₪???), היתה רכילות, היו קיטורים ומחמאות... (1+ היה אחלה
, ו 1- לי, ששכחתי להתקשר ללייזר.
) ציטוט הערב שייך, ללא עוררין, לעודד א, שאמר לי "את הבחורה היחידה באוטו בלי ביצים". תודה. לקחתי לתשומת ליבי
סיכום: 17. נתראה שוב, בשבוע הבא...
mai
(שוב מחכים שאני אתחיל?) הערב שלי נפתח כבר ב- 22:10, כשנפגשתי עם שרימפי (1+ הגיע הזמן באמת...) במקום הממוזג היחידי באזור (בנין האופרה). שקענו לנו בשיחה אל תוך נבכי ההיסטוריה והופ, נהיה 23:30 -