שאדו

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
../images/Emo41.gif שאדו ../images/Emo41.gif

(שוב מחכים שאני אתחיל?) הערב שלי נפתח כבר ב- 22:10, כשנפגשתי עם שרימפי (1+ הגיע הזמן באמת...) במקום הממוזג היחידי באזור (בנין האופרה). שקענו לנו בשיחה אל תוך נבכי ההיסטוריה והופ, נהיה 23:30 -
shadow time
. כששרימפי ואני הגענו, מצאנו את קסאנאדו מאופר למופת, והד"ר (2+) ממתינים לנו בכניסה, מלווים בחבר אלמוני י´. קצת אח"כ הגיעו משנה "goldenboy" תורן (1+ , שהגיע הישר מדירתו החדשה במרכז ת"א 1+, ותתחדש
), וספיינבאר (1+), בלי הבלונד (1+ לא איכפת לי מה אומרים ההומואים, אני אוהבת אותך ברונטי! ועם לב
). ואז הצטרפו ביג דיל (1+) ועודד א (1+). אכן נוכחות מרשימה. חיבוק ל-אפי, ונכנסים (1+ אין אפליה בכניסה). היה חם (1-). המוזיקה היתה חביבה בהחלט (1+). מישהו ניסה להתחיל עם ספיינ´, שניסה (ללא הצלחה) להתעלם.
היה מצחיק (1+). היה אלכוהול (1+). הלכנו לרקוד (1+). ANGELDUST I-potato head הגיעו (2+ איזה חמודים!). המוזיקה מתדרדרת לאיטה (1-), אבל זה לא מפריע ל´הוא´ שהתחיל עם ספיינ´ לנסות את מזלו שנית (מותק, תמצא לך ספיינבאר משלך, זה שלי!). שוב היה מצחיק (1+). מאוד (1+)
. היתה ג´סיקה היסטריקה
, בהופעה עם אותו שיר מהפעם שעברה
(2-) קצת תשומת לב... הומו חביב בגופיה שחורה (ולמי ששאל ועוד לא קיבל תשובה – אין לי מושג מי זה (ואולי הגיע הזמן לגלות...), אבל מאז הפעם ההיא שהוא שאל אם אני הבחורה שבאה איתו, ועניתי שלמרות שלא, אני מוכנה לרקוד איתו בכל זאת, הוא תמיד בא לרקוד אתי...
. 1+ כיף לי). המוזיקה ממשיכה לצנוח (1-) ובלחץ החבורה (מי אמר ביג דיל ומשנה תורן?), ואחרי שספיינבאר ועודד א התחילו לעבוד על רב המכר השלישי ("guess who killed the D-gay"), הלכתי לבקר את ידידי משכבר הימים, ה
dgay
. התוצאה: הבטחה לנגן את raining man ו-day by day ביחד. לפחות זה... (ושניה ברצינות – חבר´ה מה יהיה? מה פשר האומצה-אומצה-אומצה הזה באמצע החיים? הרי חלק נכבד מהקסם של המקום נעוץ במוזיקת הפופ הקלילה. לתשומת ליבכם). הנה ירון מנענע (1+), ששיחה איתו תמיד משפרת לי מצב הרוח (1+), וסליחה שברחתי לך באמצע – פשוט התחיל ריינינג מן
(1+)... שני שירים אחריו day by day (+). עכשיו אפשר ללכת. אנחנו נשארים, אבל ספיינבאר פורש (טוב כבר 2:00, והוא הרי הכריז שהוא "הולך ב-1:00 ולא שניה אחרי
"
), בחוץ הפתיע אותנוEyeSeeYou (+), שרק קפץ לומר שלום ("ידעתי שתצא ב- 2:00..." הוא יאמר לספיינ´). הוא אמנם לא נכנס, אבל משנה תורן ושרימפי יצאו לומר שלום. בעקבות רימיקס מזעזע לשיר האלוהי "ווג" (ל-מ-ה? 1-), החלטנו ללכת לשבת. חיבוקים לבלונדה ולתפו"א, ויוצאים. אחרי התלבטות, התחבטות, ו-3 קריאות "לא קפקא
" מצידי, מצאנו דרכנו (בהדרכת ביג דיל) ל"דיטה", מקום חביב (אם כי י-ק-ר!) בש"ד רוטשילד. היה אבטיח (ב- 36 ₪???), היתה רכילות, היו קיטורים ומחמאות... (1+ היה אחלה
, ו 1- לי, ששכחתי להתקשר ללייזר.
) ציטוט הערב שייך, ללא עוררין, לעודד א, שאמר לי "את הבחורה היחידה באוטו בלי ביצים". תודה. לקחתי לתשומת ליבי
סיכום: 17. נתראה שוב, בשבוע הבא...
mai

לירונר

New member
למי שלא הבין מה נכנס בי פתאום :

חצי שעה אני עובר על ההודעה של מאי, מחפש את המילה "אמילי" / "בלונדה" לא מצאתי, ואחרי כשתבתי הודעה על הבלונדה הצרפתייה, ראיתי את הניק שלה, באנגלית.. וזהו, עכשיו ראיתי
לכל בלייני הפורום (וגם לאלה שלא...)

ביג דיל

New member
../images/Emo41.gif תקשיבו, ותקשיבו לי טוב!!! ../images/Emo41.gif

למרות שמאי טוענת שהמוזיקה היתה רעה רוב הזמן, אני סבלתי מהפטפטת ברשת, ולא משום דבר אחר, אולי מלבד הופעת הדראג שעשתה לי גיי ז´ה וו, עד שהזכירו לי שזו אותה ההופעה מלפני שבועיים. קסאנדו והד"ר מקסימים (1,000,000+ לד"ר על הריקודים), אמילי מדהימה (1,000,000+ על הריקודים וההופעה) ו- 1,000,000+ לכל יתר הנוכחים (מה לעשות, אליכם כבר התרגלתי
). אשכרה נהנתי כמו שלא נהנתי מהשאדו כבר הרבה זמן. (2+ לי). רק מה, פעם הבאה יותר משיר אחד של קיילי בבקשה. לפחות אמבר הגיחה פעמיים. סיכום - 3,000,002. (נראה את מאי עוקפת את זה).

EyeSeeYou

New member
טוב אני אנסה גם

זו פעם ראשונה שלי בשרשור השאדוו אז אנא התחשבותכם! השעה אחת וחצי, אני טס
לי על איילון דרום מהרצליה פיתוח לתל אביב, כשלפתע עולה רעיון במוחי
,"החבר´ה כל כך לחצו שתבוא ל´שאדו´, אז אם לא הלכת, למה שלא תקפוץ לפחות להגיד שלום.." מבט חטוף בשעון מראה שבקרוב מאוד השעה שתיים בלילה
, ומניסיוני עם ספיינבאר, זו השעה בה הוא נשבר סופית אחרי שדחה את תכנונו לצאת מהמועדון משעה אחת לאחת ורבע ואז לאחת וחצי ומכאן לשעה שתיים הדרך קצרה.... רק ליתר ביטחון שילחתי מספר הודעות SMS לסלולרי
של האדון, כדי שאם בכל זאת יצא לפני שהגעתי, שימתין קטנה כדי שיקבל ממני נשיקת
לילה טוב (אגב לא קיבלת בסוף, הצלחת להירדם דארלינג?) מצאתי מקום חניה
מעולה כעשרים מטר מהמועדון והמתנתי כעשר דקות מחוץ למועדון בחוסר סבלנות לבואו של הספיינבאר וחבורתו העליזה. בעודי ממתין ניגש אלי עלם חמודות ושאל איפה קניתי את "הגי´נס המטריף שלי", ועוד בטרם הספקתי לענות הוא כבר אמר שאני לבוש מאוד לטעמו והוא ישמח לבוא איתו לשופינג
, ואפילו להיכנס איתי לתאי המדידה. מופתע והמום מהישירות המתפרצת של הנוכחים ביציאה מהשאדוו, שאלתי את הבחור בן כמה הוא והתשובה המאכזבת
17 לא איחרה להגיע. סירבתי
בנימוס והוספתי כי הוא מאוד חמוד אבל אני הולך לחנויות שהכניסה אליהן היא מגיל 19 ומעלה
שתי דקות לאחר מכאן התפרצה לה המתחבקת הסדרתית
משערי המועדון, היא מביטה בי מבט חטוף
, אני מחייך אליה
וזורק מילה לאוויר, היא מחזירה חיוך וממשיכה ללכת ממש כאילו אני אוויר
, אני שקוף, אני זכוכית ואבא שלי זגג! אבל אני לא נשבר
ואני לא בוכה
, הבזק מחשבה מהיר
אומר לי, "מיד אחריה יצא הספיינבאר אשר בוודאי יכבד אותך בלחיצת יד גברית
ומלכותית"
. ואכן כך קרה, מיד יוצא לו הספיינבאר אשר רגיל כל כך לרדוף אחרי מאי, שגם הוא לא שם לב לפרצופי היפה והמזיע בלחות ההיסטרית שהייתה
.. אני קורא בשמו (האמיתי, כדי שלא ידעו במקום שהוא הוא הספיינבאר המפורסם
) הוא מסתובב וניגש - לחיצת יד חמה ורטובה (אוחחחחחחחח היה שווה לחכות) ואז סוף סוף מאי נזכרת לחבקני
, יפה שזכרת אותי בובה!!! ואני חשבתי שהותרתי עליך רושם קצת יותר חזק לאחר שהופעתי בשרשור היציאה לתיאטרון האחרון
... ניגשנו למכוניתו
של הספיינבאר, מאי הייתה צריכה לקחת כל מיני תיקים, השניים מתחבקים כשלפתע משום מקום.....מגיח ג´וק
מהסוג הנוראי ביותר
, אתם יודעים מאלה שלא ימותו במקרה של התקפה גרעינית
, מעופף ממקום לא ידוע ובוחר להתקע בחולצתו הלא בהירה (לשם שינוי) של ספיינבאר, ולהתרסק על הרצפה. אני נותרתי מזועזע ועוד שעות ארוכות אחר כך שיחזרתי את המקרה, ומאז תמונות התרסקות התאומים
לא נותרה בי טראומה חזקה כל כל. אבל ספיינבאר הגברי
אינו מתרגש, ונכנס לאוטו. הועלתה סברה שהוא הרשה לעצמו להתפרק
מהטראומה רק לאחר שנכנס לרכב. אני מלווה את מאי חזרה למועדון, אוחז בתיקים שלה כדי שלא יעצרו אותה בכניסה למועדון בחשד לפעילות חבלנית עויינת
, ובעוד היא נכנסת כדי לקרוא לחברים שירצו להכיר אותי (לא רעיון שלי
אני אוהב אלמוניות
) יוצאים להם שרימפי ומשנה תורן, ונערכת פגישת היכרות מרגשת. נעים מאוד
השלושה חוזרים להם לרקוד, ואני נוסע הביתה
... שיחה קצרה עם אביב הביאה אותי לוותר על שעות השינה שלי ולפגוש את הנער בדיקסי בשעת לילה מאוחרת ולאחר מכן טיול בפארק הירקון
...סיום הלילה המתיש והפורה בשעה שש בבוקר
. היה חם ולח
. איך הייתי?

.m

New member
המתחבקת מגינה על כבודה!

אני דווקא זיהיתי אותך, חייכתי ואמרתי "שלום". חוסר תגובה מכיוונך גרם לי להרהר שנית שמא טעיתי... או במשפט: אתה אשם!
mai נ.ב. היית אחלה! עכשיו איפה משנה תורן, ספיינבאר, עודד א, קסנאדו, הבלונדה ותפו"א

.m

New member
עליך אני סומכת ../images/Emo140.gif

אתה לא צריך תזכורות!
mai

אני יכול לנסות...

מאי, זה לא שאני באמת חיכיתי שתתחילי, אני בעצמי התעוררתי ב16. הערב שלי נפתח ב22:05 בפגישה קצת מפחידה עם אחי הגדול כאשר אני מחכה למאי בבנין האופרה והוא חולף על פניי, שם לב שאני שם, ושואל מה אני עושה פה...."אני מחכה לידידה"...אחי:"אתה חוזר היום לסבתא"....אני:"לא. אני הולך לשאדו".ידיד של אחי:"אתה יודע שזה מקום של גייז
".אני:"לא הסתרתי את זה מאחי". אני בהתלבטות אם לתת לזה + או - אז פשוט לא נתן...
דקה אחרי אחי עוברת לידי באדום בחורה ומחייגת לה להנאתה בפלאפונה...היי! זה מצלצל אצלי!.....כן. היי מאי!(רק כי נתת לזה +1 ניתן גם אני רק 1...1+). אז בהחלט, הלכנו לדבר והופה...23:30 הגיע..... ITS SHADOW TIME
ינתן 5+ לקסאנדו על ההופעה המדהימה ולד"ר. פתאום הגיעו גם משנה תורן וספיינבאר ועודד א וביג דיל... בהמשך הערב כמו שכבר נאמר פה הגיע גם EyeSeeYou ואמר שלומלום...
יצאנו, הלכנו לדיטה. נסעתי למרכזית....חיכיתי לאוטובוס...מאי הגיעה..אירחה לי קצת חברה..עליתי לתחנה שלי לטבריה...ביי מאי
האוטובוס ברח לי. היי זאת לא אשמתי שקומה 7 של אגד היא בלתי נראת כמעט... ואז מצאתי אותה ועד שהאוטובוס הגיע אישה בת 50 התחילה לדבר איתי חצי שעה ושפכה לי על הג´ינס את סיפור חייה......באמת לא מצחיק לשמוע על ניתוח לב פתוח, אבל הקטע של לנסוע לצדיקים. ועוד בטבריה! אהבתי כשהיא שאלה אותי אם אני איש תורה....
נו ברור שאני איש תורה! מקיים מצוות! אוכל חזירים...
בכל מקרה...מצטער שהסיכום שאדו שלי מזעזע ומאכזב...אני פשוט יושב פה עם כאב ראש היסטרי ואני לא יכול לקחת כדורים כי אני לא מצליח לבלוע אותם... אני אשתדל לכתוב יותר מאוחר משהו קצת יותר מסודר. עלו, הגשימו והפריחו בלונים ורודים

../images/Emo41.gifסליחה שנייה!../images/Emo41.gif

באמת שאין לי מה להוסיף. הרמה בהיכל הולכת ומתדרדרת. אבוי. לתשומת לב המארגנים. הבלונדה מעלפת
הבחור שהיה איתה גם כן מעלף
מאי מהממת. ס´ מהמם. ביג-דיל מהמם. עודד א מהמם. ירון מנענע מהמם. אפי מהמם. שרימפי...בכלל. מהמם. איי סי יו מהמם. שכחתי מישהו? אם כן, אז כמובן שגם הוא מהמם. וזהו.

עכשיו אני!!!

מאז שהגעתי לארץ הבטחתי לתפו"א שאני אבוא איתו לשאדו מתי שהוא והנה סוף סוף אתמול החלטתי שהגיע הזמן שאני אלך לראות מה זה השאדו הזה. אחרי שכל היום הייתי בדילמות אם יש לי כוח לרקוד (ישנתי שעתיים וחצי בלילה וכל מה שרציתי זה לישון!) החלטתי ללכת וזהו, ותאמת - נורא נהנתי. בקצרה, כולכם מדהימים, היה כיף ואולי שבוע הבא אני אחזור
(מה אולי?? בטוח
) ותפו"א (אם אתה בכלל נכנס לפורום), סליחה שנטשתי אותך קצת בסוף

עודד א

New member
הסיכום שלי../images/Emo41.gif

אז ככה: 7 - פאדיחות שלי במהלך הערב (ספרתי). עכשיו גם אני יודע ששרימפי מנהל 1,000,000 פורומים ושמשנה תורן זה לא כינוי לאביזר על ספינה (דהההההההה
). 6 - אנשים חדשים שהכרתי בערב אחד (הישג מרשים לכל הדעות). 5 - פעמים שאיימתי ברצח הדראג קווין והדיג´יי בערב (ס´ היה שותף ללפחות שתיים מהן ועל כך התודה). 4 - שעה מצויינת להגיע הביתה. עם חצי מיכולת השמיעה שהייתה לי קודם לכן. 3 - אהה... מממ... נתקעתי.... ונעבור ל-2. 2 - מספר האנשים שהייתי מתכתב איתם אחד על אחד. הייתי מרחיב, אבל זה יותר מתאים לפורום אחר... 1 - דילמה במהלך הערב: מה הניק העדיף מרקו (אני קצת מתגעגע אליו האמת
) או עודד א . בין העונים יוגרלו פרסים וכאלה. וקצת מחמאות:
לד"ר (מותקקקקקקקקקקק), לקסאנאדו, לשרימפ ולמשנה, לאנג´ל דאסט (יקירתי, תחשבי על חזרה מיידית לארץ
) ולפוטאטו הד (אח שלי, מי שנראה מומטז כמוך צריך ניק מפוצץ).
לביג דיל - כי לי מותר.
לס´ - אנחנו צריכים לשבת על תוכניות פעולה. אני לא אעמוד בעוד מתקפת מוזיקה כמו שהייתה אתמול. אתה נראה פרטנר מתאים לתפקיד. מעין הגרסא הקווירית ל- MEN IN BLACK.
למאי - כי אני מפחד מחיבוקים איתך ושמש מתאים לך. הקיצר, אם צה"ל יסכים, אני שם שבוע הבא. לא בגלל המוסיקה
או החום
, אלא בגללכם.

משנה תורן = אביזר על ספינה ? ../images/Emo6.gif

מאיפה הפלצת את זה? משנה תורן = חובש (לפי אותות הקריאה בקשר - בצבא) מה שאומר שמשנה תורן נקרא כך, בגלל שבצבא הוא היה חובש. מה כל כך קשה להבין בזה? אתה שואל מה לי ולצבא? אחי הוא קשר מג"ד בצבא.

למעלה