רק הסגולים יכולים...

mars4

New member
../images/Emo41.gif רק הסגולים יכולים...

היתי או חלמתי חלום? היינו ביום ההורים בבא"ח גבעתי. מכאן אני יכול לשלוח מסר לאירנים, לסורים, לחיזבאלה לחמס ולכל מי שרצה לחסל את מדינתנו הקטנה. אין לכם סיכוי ולו הקלוש ביותר! ולא יעזור לכם כלום. יש לנו את טובי הבנים והבנות בעולם! כמה מרגש היה להיות אורח של "משפחת גבעתי" כמה תשומת לב והשקעה ביום הזה. החל מהסופגניה שכל אורח קיבל, הדברים המרגשים של נציג ההורים\ שיח בדואי מכובד ש58 מבני שבטו החלו טירונות דרך הדברים הנחרצים של מפקד הבא"ח בנוגע לחשיבות החילים ההוראות שלו הנחרצות בנוגע לבטיחות באימונים ולערך כבוד האדם. אחר כך המפגן המרשים של הגוזלים עטויי האפודים הכפל"דים והחמושים בנשק. איזו התלהבות .... השיחה עם המ"פ (איך בני אומר בהערצה .. שפיץ אמיתי..)בה הציג לפרטי פרטים את המסלול כולל איזה שבת נשארים ואיזה יוצאים. והסגל המצוין, הנחוש והמקצועי לעילא ועילא. כן, 27 שנה הייתי בצבא. נער היתי וגם זקנתי.. לא הכל ורוד ומושלם. יש פאשלות ולפעמים התרשלות על גבול הפשע. רוצה להאמין שזה בטל ב-60 . מה שראיתי היום זה פני הדור ופני הצבא! ברכות לכל חיילי צה"ל והמשך שרות נעים למחזור נובמבר 05 !

../images/Emo24.gifשרות נעים לסגולים שלנו ../images/Emo79.gif

ושפשוף קל לאחי שהוא הכי הכי ולכל החברים אתמול היה באמת יום מרגש וחשוב להם וגם לנו קיבלו אותנו עם פרחים ולא תארתי לעצמי שנקבל כזו תשומת לב מאוד התרשמנו לטובה. כל הכבוד להם והמשך שרות נעים למחזור נובמבר 05

Rainbow100

New member
יש רגעים בחיים שאתה פתאום מרגיש

התפרצות של אושר, הלב מתרחב, אתה מתמלא בגאווה נהדרת, הכתפיים מזדקפות ואת ההמנון הלאומי אתה שר כשדמעות בעיניך. מרגש מאד.

סמדר בנ

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif../images/Emo90.gif../images/Emo79.gif../images/Emo110.gif

(הכי סגול שמצאתי....) כיף לשמוע - נשמע שהכניסו בך רעל רציני.... היכן התמונות?

אימשל2

New member
הם יודעים להרעיל אותנו ואת הבנים

אולי זו אחת הסיבות, שהתעללויות בהמשך הדרך מתקבלות אצל הבנים באופן פחות טראומתי מאשר אצלנו. ממש יודעים להרעיל אותם. ימי ההורים הם ההזדמנות להרעיל גם אותנו. והם מצליחים. תראה אותך, אתה נשמע בדיוק כמו כל ההורים שחוזרים מביקור כזה. מורעל לעילא ולעילא. אם זה עובד עלינו כ"כ טוב, מה הפלא שהם מצליחים להרעיל חזק כ"כ את הילדים הצעירים שבידיהם?! כנראה שרק במקרים קצוניים או כשחוטפים סטירת לחי מהמערכת או כשמשתחררים מהצבא, מתחיל לעבוד הנסיוב נגד הרעל.

עציון

New member
לא איכפת לי להיות מורעל.

כמו מגדל נחשים הנינשך שוב ושוב והגוף מתחשל ועומד בפני כל הרעלים,כך עם הבן הראשון הינו בעננים ולאט לאט התחשלנו. בחמישי אנחנו לא ממצמצים. שבת שלום לכולם חודש (טבת) טוב לכולם אני מקוה שסילבסטר לא יכעס עלי אם אנשק את אשתי כבר הלילה. חמותי אצלנו השבת ואני חייב להראות לה כמה אני אוהב את ביתה.

oshiko

New member
עציון, עשיתי בירור הלכתי ../images/Emo132.gif

אם נשיקה הלילה, אתה יכול רק בשינוי, ובלי ברכה. ואז מחר אתה יכול לנשק כל אחד, אבל בברכה תתכוון להוציא את חמותך (ואל תשכח לסגור את הדלת אחרי זה ...) אוף, מזל שהחג הזה לא ניתן ליהודים ...

עציון

New member
אושיקו. תודה. אבל זה לפי הבית יוסף

או היעב"ץ? אתה יכול לבדוק מה קורה אם אנשק גם את חמותי מבחינת: מרבה במיצוות גן עדן עם החמות מובטח לו? תברר לי לפני כניסת השבת אם לא איכפת לך...

חמישה? שיהיו בריאים

שוב אני ירוקה מקינאה. בגלגול הבא אני חוזרת בתשובה ועושה 12.

עציון

New member
יוני הוא הדבק של המשפחה......

ולא צריך לחזור בתשובה. מכיר הרבה כאלו עם 5 ילדים לא דתיים.טוב. לא הרבה. קצת יותר ממעט. האמת שלאחר ארבעה ששרתו פה ושם חשבנו שיוני יהיה חצוצרן בתזמורת הרבנות הראשית כדי שלא נהיה במתח. אבל רבות מחשבות בלב איש....

oshiko

New member
הצבא של היום זה לא הצבא של הלילה ..

וזה בטח לא הצבא שהיה בתקופתנו. לשמחתי-שמחתך הרבה התחום של יחסי אנוש, כולל התודעה של שיתוף ההורים והתייחסות אליהם, השתפר בהרבה. כמובן ההתקדמות הטכנולוגית, שמאפשרת בין השאר את קיומו של הפורום החשוב בעולם (
) גם היא משפיעה על הגישה. אם הסגל נראה אחלה, והבן אומר שהם אחלה, אז כנראה שהם באמת כאלה. אני מאד אופטימי לגבי המשך השירות שלו, לפחות מהבחינה הזו. לא קל גופנית (חי"ר, ידידי, אתה עוד תגלה מה זה דרך היבלות שהוא מביא בסוף השבוע), אבל מאד מאד מקל פסיכולוגית, ואנחנו הרי יודעים ש(כמעט) הכל בראש. כשאתה מתאר את ההתלהבות אני מרגיש (פיזית) את מה שהרגשתי אני במה שהיה אצל הבן יום הורים + השבעה. זה לא היה סגול, זה היה ירוק בהיר, אבל מה זה משנה ... חי"ר זה חי"ר. שימשיך חיובי, עבור.

mars4

New member
לא צריך להגזים... מה שלא הורג מחשל

ואותי רק אישתי יכולה להרעיל (לא לפני שתבדוק טוב את פוליסת הביטוח) מה שאותי הרשים זה באמת ההבדל הקיצוני ביחס לחילים ולהורים בהשוואה לתקופתי. מי בכלל חשב על "יום הורים"? בקורס מפקדי צוותים שעשיתי , ביחד עם ריתוק לא היתי בבית 5 שבועות והורי, בקושי היה אפשר להתקשר (בכל הבסיס 2 קוים אזרחיים , מהם אחד בלישכה) והורי היו צריכים לפנות לקצין העיר על מנת לבדוק מה קורה איתי. אהבתי את היחס, את הרצינות ואת הכוונות הטובות. אהבתי את העובדה שאת החיילים "הבודדים" הוציאו בבוקר ליום כייף בת"א על מנת שלא יתבעסו מהיום הורים הזה. אהבתי את תשומת הלב בנוגע לשבתות (אני עד יום שישי בבוקר לא היתי יודע אם אני יוצא או לא וזה היה מטריף אותנו..) ואהבתי את העובדה שביום חמישי הם ישנים שעה אחת יותר שלא יהיו עייפים ביציאה בערב (אנחנו בימי חמישי לא היינו עוצמים עין.. מסדר המפקד, על הכלים בחדרים , במחסנים.. כל הלילה...) מכלול הדברים הקטנים הם שמרכיבים את השלם! אני אופטימי אבל לא טיפש. נכונו עוד ימים קשים אבל יש נכונות להתמודד איתם!

../images/Emo45.gifכמו שאימשל2 אמרה, אתה מורעל

כמו רובנו, ותסמוך על האבחון שלה.(היא עושה פרופסורה בחי"ר)

סמדר בנ

New member
מרס יקר

אתה בודאי מורעל... זה ברור וזה בסדר (מהי החתימה שלך בהודעות אם לא רעל טהור?...) מדבקה על האוטו כבר שמת?

למעלה