רעיונות

M o n a L i s a

New member
../images/Emo41.gifרעיונות../images/Emo172.gif

טוב, כפי ששמתם לב, הפורום לא כ"כ פעיל לאחרונה, ואני מגבשת רעיונות איך לשנות את זה
. אני פונה אל חברי הפורום, מבקרי הפורום בעיקרון לכולם. מה אתם חושבים שצריך לעשות כדי להעיר את הפורום שלנו?

non sence

New member
אני לא חברת פורום אבל ..

כדאי לשים טיזר הומוריסטי, כמו : " איך שגברים לא סובלים קניות" או "סאאממק למה הדבר היפה הזה לא עולה עלי??" מאמרים שונים בנושא קניות , והתמכרות לקניות , אולי גם המחלה הזו של גניבות מחנויות נו איך קוראים לזה.. לגוון לא רק לפנות לקהל של המכורות לקניות (כמוני למשל..) משהו שימשוך בהתחלה .. ובהמשך יגרום להם להישאר בזכות החיוניות והאהבה לקניות שבפורום@ ! כולל טיפים לקנייה נכונה (שלא שורפת את המזומנים ולא גורמת לאובר- אוברדרפט בבנק) , מה הולך היום, המצב בשוק שהרי אין לאף אחד כסף לקניות איך זה משפיע על המסחר , להוסיף תמונות , התייחסות למודה האנורקטית ביחס לקניות לדוג': ילדה בת 8 שעומדת מול מראה בחנות בגדים ואומרת לאמא שלה: "אמא תראי אני שמנה!" ועוד שטויותים יש לי מלאן רעיונות בראש, רק תגידי ואשמח לעזור

pilpelet4u

New member
אמממ....

אפשר לרשום פה על מבצעים שיש... כל שבוע למשל לפתוח שירשור של כל מיני מבצעים בחנויות או איפה יש קופונים לדברים זולים... וכו'... אפשר להתחיל עם שירשור הכירות.... זה יכול להיות נחמד - שכל אחד ירשום על עצמו ומה הוא הכי אוהב לקנות וכל מיני דברים...

pilpelet4u

New member
אפשר גם...

לעשות כל שבוע שירשור חוויות מיום שופינג... שכל אחד ירשום על חוויות טובות או רעות שהיו לו עם המוכרים למשל או עם מה שהוא קנה... אולי שימליצו על חנויות....

M o n a L i s a

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

נתתן לי רעיונות מ-ע-ו-ל-י-ם!!! אני אעבוד על זה במשך השבוע, ונתחיל להזיז פה עניינים!

Giggle Loop

New member
עוד רעיונות

פעם ראשונה שאני פה ובכל זאת ... סקרים - לפי מה אתה קונה, מה אתה אוהב/ שונא במוכרים, קניות בשוק כן/ לא ?, מותגים מזויפים - כן / לא ? וכו' ... יש "בלאשה" מדיי פעם סליבראטים שפותחים את ארון ומגלים הכללל ... ואז שואלים אותם: מה בגד הטעות שלך ? מה פריט הלבוש הכי אהוב שלך ? מה הפריט הכי יקר שקנית ? וכו' ... זה נחמד !!! חוץ מזה לעודד אנשים לשים תמונות של דברים מוצלחים שהם קנו, לפרסם מבצעים וסוף עונה, לתת טיפים להתאמת צבעים, איפור נכון, פרסומים על תצוגות אופנה. אני מציעה לך להציץ בלאשה ולקבל קצת רעיונות (כמובן לא להעתיק, כי כל הזכויות שמורות ..) הייתה שם לא מזמן כתבה על איזה בגד ים מתאים לאיזה מבנה גוף ובכלל הרבה דברים פרקטיים. והכי חשוב - לגוון שיהיה כייף להיכנס ולא רק שצריך מידע אינפורמטבי "איפה קונים מה". שזרים כמוני יכנסו ויגידו "נחמד, אולי נוסיף לפייבוריט ? "

למעלה