0o0o loren o0o0
New member
../images/Emo41.gifרן בעיתונים../images/Emo41.gif
סורי, אבל לא היה לי לאן לשרשר, או לנצל"ש, אז החלטתי לפתוח הודעה חדשה, שבה כולם ישימו את מה שהם מוצאים\מצאו על רן בעיתונות השבוע.. אז אני קראתי בראש1 כתבה, שנקראת "ולנו יש". הכתבה הזאת מדברת על הכוכבים הכי גדולים שיש בכל מדינה, ועל הכוכבים שלנו יש, הכי מיוחדים. אז היו שם:"הדוגמניות", נינה, בר רפאלי, "בית הבובות", ארץ נהדרת, "הגיים בויז", וכמובן שרנו'ש שלנו. בכתבה הזאת לכל אחד מהכוכבים האלה, העניקו העורכים והכותבים של ראש1 פלאפלים, נגידפלאפל אחד זה הכי נמוך, ו-5 פלאפלים זה הכי גבוה.. ונחשו כמה פלאפלים קיבל רן שלנו?! ניחוש טוב.. 5
מללךך
אז הנה מה שכתבו עליו: רן דנקר-5 פלאפלים רן דנקר פורח. אז נכון, הוא ונינט כבר לא, אבל כעת הוא חופשי, ולגמרי לבד. וזה אומר שאפשר להמשיך הלאה סוליקו ובמלוא המרץ. ואכן, דנקר דווקא יוצא מחוזק מפירוק החבילה, עם קמפיין מוצלח לחברת אופנה ידועה, עונה נוספת של "השיר שלנו", מעריצות הולכות ונערמות, שיזוף ברונזה, ותואר "הגבר הכי סקסי עלי אדמות", שניתן לו ע"י קוראות מגזין "GO". נראה שדנקר בדרך להפוך למרענן הרשמי של הקיץ עבור בנות ישראל. מעכשיו הוא משפריץ לא רק ראשוניות, רגישות וכנות לכל עבר, אלא מתגבר גם בהקרנת בשלות, גבריות ומגניבות. כל הכבוד לו! ולנו! וסורי אם השרשור היה מיותר, פשוט לא ידעתי לאן לנצל"ש.. אוהבת,
לורן
סורי, אבל לא היה לי לאן לשרשר, או לנצל"ש, אז החלטתי לפתוח הודעה חדשה, שבה כולם ישימו את מה שהם מוצאים\מצאו על רן בעיתונות השבוע.. אז אני קראתי בראש1 כתבה, שנקראת "ולנו יש". הכתבה הזאת מדברת על הכוכבים הכי גדולים שיש בכל מדינה, ועל הכוכבים שלנו יש, הכי מיוחדים. אז היו שם:"הדוגמניות", נינה, בר רפאלי, "בית הבובות", ארץ נהדרת, "הגיים בויז", וכמובן שרנו'ש שלנו. בכתבה הזאת לכל אחד מהכוכבים האלה, העניקו העורכים והכותבים של ראש1 פלאפלים, נגידפלאפל אחד זה הכי נמוך, ו-5 פלאפלים זה הכי גבוה.. ונחשו כמה פלאפלים קיבל רן שלנו?! ניחוש טוב.. 5