רן בעיתונים

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo41.gifרן בעיתונים../images/Emo41.gif

סורי, אבל לא היה לי לאן לשרשר, או לנצל"ש, אז החלטתי לפתוח הודעה חדשה, שבה כולם ישימו את מה שהם מוצאים\מצאו על רן בעיתונות השבוע.. אז אני קראתי בראש1 כתבה, שנקראת "ולנו יש". הכתבה הזאת מדברת על הכוכבים הכי גדולים שיש בכל מדינה, ועל הכוכבים שלנו יש, הכי מיוחדים. אז היו שם:"הדוגמניות", נינה, בר רפאלי, "בית הבובות", ארץ נהדרת, "הגיים בויז", וכמובן שרנו'ש שלנו. בכתבה הזאת לכל אחד מהכוכבים האלה, העניקו העורכים והכותבים של ראש1 פלאפלים, נגידפלאפל אחד זה הכי נמוך, ו-5 פלאפלים זה הכי גבוה.. ונחשו כמה פלאפלים קיבל רן שלנו?! ניחוש טוב.. 5
מללךך
אז הנה מה שכתבו עליו: רן דנקר-5 פלאפלים רן דנקר פורח. אז נכון, הוא ונינט כבר לא, אבל כעת הוא חופשי, ולגמרי לבד. וזה אומר שאפשר להמשיך הלאה סוליקו ובמלוא המרץ. ואכן, דנקר דווקא יוצא מחוזק מפירוק החבילה, עם קמפיין מוצלח לחברת אופנה ידועה, עונה נוספת של "השיר שלנו", מעריצות הולכות ונערמות, שיזוף ברונזה, ותואר "הגבר הכי סקסי עלי אדמות", שניתן לו ע"י קוראות מגזין "GO". נראה שדנקר בדרך להפוך למרענן הרשמי של הקיץ עבור בנות ישראל. מעכשיו הוא משפריץ לא רק ראשוניות, רגישות וכנות לכל עבר, אלא מתגבר גם בהקרנת בשלות, גבריות ומגניבות. כל הכבוד לו! ולנו! וסורי אם השרשור היה מיותר, פשוט לא ידעתי לאן לנצל"ש.. אוהבת,
לורן

groovachick

New member
יאייייייי

איזה מלךך ברור שמגיעים לו 5 פלאפלים!! בלי לחשוב פעמיים!!

talshoosh

New member
../images/Emo85.gifגמאני קראתי את זה! ../images/Emo107.gif

גם ארץ נהדרת קיבלו 5! רנוש
מגיע לך 100 פלאפלים!
רן הוא הפלאפל מספר 1 שלי!

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo45.gifלמרות שזה מצחיק כל הקטע הזה עם

הפלאפלים.. לא יכלו לתת משהו יותתר נורמאלי? כמו.. 5 מיליון דולר, או 5..... אמ לא יודעת אבל מה הקשר פלאפלים?

ברור שמגיע לו../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

ונינה קיבלה 3 פלאפלים.. בגלל שהיא עדיין לא הוציאה בכורה! וכתבו עליה דברים לא כ"כ יפים

טולה 1995

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

השיר שלנו 3

שמעתי שיש מעריב לילדים של השיר שלנו 3 כעיקרון מרעיינים את רן בכור אבל אמרו שיש שם תמונות של כולם.למי שיש שיסרוק

רן בפנאי פלוס

היום יצא תפנאי פלוס ויש תמונה של דיאדורה וכתבה על השיר שלנו עם תמונה של רן.

ester6

New member
את יכולה לסרוק את הכתבה../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif

למעלה