רוצים להתנדב...

מעוניינת להתנדב../images/Emo9.gif

שלום חברי פורום יקרים, שמי נופר, עוד מעט בת 14, ואני מאוד רוצה להתנדב. אשמח להתנדב בכל דבר, ובלבד שזו תרומה ועזרה... אשמח אם תפנו אותי לעמותות/ארגונים... מקווה שזה הפורום הנכון...

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gifהיי =]

טוב אני מניחה שזו השאלה הכי פופולרית פה...אבל הייתי רוצה לקבל המלצות על כל סוג של תרומה קהילתית שאני יכולה לעשות [אני ירושלמית דרך אגב]... נמ התנדבתי כבר בחו"ל, שנתיים, למבוגרים אוטיסטים..ואני לא מוצאת משהו דומה פה בירושלים... תודה מראש=]

sansap

New member
אז תפתחי סניף של נמלה

באיזור מגורייך
נעזור לך לפתוח אותו=] איפה את גרה אם אפשר לדעת?

sansap

New member
מצאתי לך משהו=P

יד ביד- בית חם לילדים במצוקה, ירושליים ניתן לפנות לתקוה מזרחי: 339487-0523 בשעות הערב: 6760446-02 תהני! וישר כוח=]

משהו מהיר שמצאתי (בזכות שני!)

-------------------- "שלוותא"- מרכז לבריאות הנפש מחלקת נוער בהוד השרון 2 סוגי פעילות במחלקה: "המועדון"-פעילות אחה"צ של ילדי המחלקה בצוות וחונכות אישית. ניתן לפנות לאיתן אלון: 550070-052 או לדפנה זמיר: 452294-054 -------------------- אברר על עוד מקומות ואעדכן אותך! כל הכבוד לך!

אגב, אשמח להצטרף גם לפעילות

העמותה... מהי פעילותכם פחות או יותר? בתחומי הנוער או בכלל? אשמח לעוד עידכונים!

ליגלל

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

פאק!!! ת'דבר איתי =/

לקש

New member
רוצים להתנדב

קודם כל ברכות על הפורום הנפלא והפעילות המבורכת. אני אמא לילד בן 12 ומחפשת לנו מקום שבו נוכל לתרום מזמננו. בעיקר הילד. משהו כמו מרכזי קליטה, חונכות לילדים וכו'. אנחנו גרים בגבעתיים. אשמח לקבל רעיונות.

לקש

New member
אפשר גם בתל אביב

ותודה על ההפנייה למרכז העולים בגבעתיים.

נועית10

New member
בגבעתיים ניתן להתנדב במרכז לעולים

דרושים מתנדבים למרכז למידה לילדי עולים חדשים בגבעתיים 04/01/2007 1. דרושים מתנדבים (ימי א´ או ג´ בין השעות 16.00-17.30) 2. ספרי לימוד לבתי"ס יסודיים- בכל המקצועות והסוגים וכן ספרי קריאה לגילאים אלו. 3. "פינוקים" לילדים- פרסים, קלמרים וכו´. ניתן ליצור קשר בטלפון לפרטים נוספים צרו קשר: יפעת ,טלפון : 5722333-03 יפעת/אילנה

מעוניינת להתנדב..

שלום כולם.. ברכות לפורום החדש.. שיהיה בהצלחה..!! אני בת 16 וחצי מנתניה ואני מחפשת להתנדב.. שעה-שעתיים בשבוע.... שיהיה לכולם אחלה יום..

sansap

New member
"הפוך על הפוך"

זהו מרכז מידע וייעוץ לנוער בסיכון יש אחד כזה בנתניה, ניתן לפנות לנילי: 0501-859040 תהני=]

למעלה