יאפ
S S.Riddle New member 30/8/04 #16 קצת פחות נורא מבד"כ, אני מניחה... י"ב וזה. הרוב אמרו לי שזה שכונה, אז אני מקווה לטובות... בכל מקרה, שתהיה שנת לימודים טובה לכולם
קצת פחות נורא מבד"כ, אני מניחה... י"ב וזה. הרוב אמרו לי שזה שכונה, אז אני מקווה לטובות... בכל מקרה, שתהיה שנת לימודים טובה לכולם
D DeDe shay New member 31/8/04 #19 י"ב זה באמת שכונה ../images/Emo6.gif אחותי למדה חצי מהשנה והחצי השני סתם יצאה כל הזמן וכמה ימים לפני בגרות למדה... לא נוראי ^^
י"ב זה באמת שכונה ../images/Emo6.gif אחותי למדה חצי מהשנה והחצי השני סתם יצאה כל הזמן וכמה ימים לפני בגרות למדה... לא נוראי ^^
V Violettecat New member 31/8/04 #21 חוץ מזה...../images/Emo6.gif אנחנו גם נסיים ללמוד באפריל ואז נבוא לבית ספר רק לבגרויות י"ב היא שנה די כיפית ובנוסף לכך היא האחרונה!!!!!!!!!!!!!!!
חוץ מזה...../images/Emo6.gif אנחנו גם נסיים ללמוד באפריל ואז נבוא לבית ספר רק לבגרויות י"ב היא שנה די כיפית ובנוסף לכך היא האחרונה!!!!!!!!!!!!!!!
L liri g New member 31/8/04 #25 שנת לימודים מוצלחת!!! קפצתי לביקור אחרי שלא הייתי כאן די הרבה זמן, כדי לאחל לכם שנת לימודים מוצלחת, והרבה מאיות במבחנים. שיהיו לכם הרבה מורים טובים לאלו שמחליפים כיתה או בית ספר או שסתם כמה מורים מתחלפים לו השנה. המון אהבה, אורלי!
שנת לימודים מוצלחת!!! קפצתי לביקור אחרי שלא הייתי כאן די הרבה זמן, כדי לאחל לכם שנת לימודים מוצלחת, והרבה מאיות במבחנים. שיהיו לכם הרבה מורים טובים לאלו שמחליפים כיתה או בית ספר או שסתם כמה מורים מתחלפים לו השנה. המון אהבה, אורלי!