רביעי בyes star

kml4e

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo132.gifהמפץ הגדול../images/Emo132.gif../images/Emo68.gif

LeRanch

New member
אהבתי../images/Emo3.gif

לנארד ממש חמודXD וזה יפה שפני משתפת פעולה (היא בטוח קלטה שהוא דלוק עליה). הדבר היחיד שהפריע לי היה הסיום - זה היה נראה כאילו יש עוד סצנות וזה כאילו נקטע. בדר"כ יש עוד סצנה משעשעת כזאת כמו בכל קומדיה. חבל שלא היה..

kml4e

New member
../images/Emo62.gifאורות ליל שישי עונה 2 ../images/Emo62.gif

LeRanch

New member
כבר אין מה לומר

הסדרה הזאת כ"כ משובחת ומעולה שכבר אי אפשר להגיד את זה יותר
הסצנה הראשונה העלתה בי דמעות, כי ללנדרי היה כ"כ קשה להבין שרוצים לעזור לו (אפילו שזה לא ממש חוקי..). וגם בסוף כשהוא סיפר לטיירה שלא מאשימים אותו בכלום ממש שמחתי
הסצינות של ג'ייסון היו מאוד חמודות הפעם. אולי סוף סוף תהיה לו זוגיות נורמלית
בקטע עם טים והשמנדריק הזה ששלף עליו ת'רובה -
טוב שטימי ברח.. סנטיאגו - קו עלילה נחמד ואהבתי שממש הייתה לו אש בעיניים במשחק
הריב של ג'ולי ותמי היה פשוט ריב של אמא ובת כאילו שזה אמיתי! צועקות אחת על השנייה ומתחילות לבכות - קוני בריטון פשוט מלכה
וכמובן ההטבלה של גרייסי הייתה מקסימה

LeRanch

New member
פרק מזעזע

העלילה הייתה עשויה בצורה מצוינת, אבל הסיפור עצמו של הרציחות היה פשוט נוראי (לא מבחינת תסריט, מבחינת הדרך שבה האנשים נרצחו). פרנסיס קאפרה שיחק טוב, והסצינה שהילד ירה פשוט הקפיצה אותי מרוב הלם. קשה לי לכתוב פרק מושלם אחרי כל זה כי זה יהיה מוזר, אבל הוא מושלם ומזעזע בו זמנית..

TheLost

New member
../images/Emo45.gif ממש מזעזע...

לא האמנתי שהם ילכו כ"כ רחוק כי בדרך כלל הם שומרים על הכל נורמלי וקיטשי (לא יהרגו דמויות שיוצרות חיבה עם הצופים, יהרגו רק כאלה שרואים מעט מהן), אבל זה שהרגו את המשפחה ההיספנית היה מזעזע (שלא לדבר על זה שאת הבחורה כן השאירו בחיים, אולי יותר גרוע מלמות), וגם היריות עם הילד - מזעזע ומטריד... בכלל בעונה הזאת הם הולכים רחוק, גם בפרק שהיה עם הגבר שהבן שלו עזר לו לחטוף נשים, כשהרגו את האישה שראינו במהלך כל הפרק - נוראי ועצוב...

4hilla4

New member
פרק טוב!

פרק שאמילי במרכזו תמיד מעולה=] המשפחה האחרונה היה פשוט מזעזע.. אני ידעתי שהוא נתן לילד משהו!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא היה לי מושג שזה אקדח, חשבתי משהו שיהרוג את הילד ויפסיק את הייסורים שלו:( קפצתי כל כך חזק ששמעו את היריה.. אני אוהבת פרקים כאלו, קצת פחות מזעזע היה יותר טוב אבל היא פרק מעולה לפי דעתי. הסוף

למעלה