רביעי בyes star

o Unicorn o

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo10.gif

אלייזה עפה
אוף
ממש אהבתי אותה ): לפחות היא במושבעים.. פארווטי הזאת ממש מעצבנת יואא O_O שתעוף כבר ! ומה הקטע של העטלפים באמצע השולחן ?
אייייככ ... מחכה לזה שיעיפו את אוזי בפרק הבא

../images/Emo10.gif גם אני אהבתי את אלייזה...

אבל יותר אני שונאת את אמנדה,היא סתמית כזאת. שמתם לב שעל אמנדה או סירי בכלל אף אחד לא חושב לקראת ההדחות... הפרצוף של אוזי הרג אותי כשאלייזה חשפה את מקלון ה"חסינות"
. ג'ף ביאס אותה רצח בסוף...

XקוקיX

New member
תפוזבל../images/Emo122.gif המשך...

למרות שהאתגר ממש קשה, הייתי נכנסת לפאניקה אחרי שתי דקות
אני ממש שמחה שג'ייסון ניצח, אני מתה עליו. ממש מקווה שאוזי יעוף פעם הבאה, למרות שאין לי משהו נגדו.. אבל הוא יותר מידי מאיים.

TheLost

New member
אוי כמה צחקתי ../images/Emo6.gif

זה רק אני או שכשאלייזה הלכה לג'ייסון להגיד לו שהדבר הזה זה רק מקל, הייתה ברקע גרסת ג'ונגל למוזיקה הקצבית הזאת מעקרות בית כשמישהו הולך מהר וכועס?
חוץ מזה המועצת שבט הייתה פשוט גדולה, איך כולם היו בהלם כשהיא קמה חוץ מאוזי שפשוט מת מצחוק

adi121

New member
אני אוהבת את אוזי ../images/Emo13.gif

למרות שזה היה מאוד מרושע.. בהחלט היה משעשע, ואני ממש לא מתה על אלייזה אבל זה לא נעים לפחות היא לא התחילה לבכות בסוף כמו איימי המפגרת היא לקחה את זה בהומור.. לא שיש לה ברירה

4hilla4

New member
זה היה נורא שונה!

היא הייתה חלק ממשהו וביום היחידי שהיא הרגישה שהיא חלק מהם הם הדיחו אותה
אני זוכרת את הפנים שלה שהראו את הקול ה-3 אחד לה אחד לאריק ואז הקול השלישי היה בשבילה
גם אני הייתי בוכה... אני מתה על איימי, השורדת האהובה עליי מכל הזמנים=]

Stitch248

New member
חחח זה שוט של אהבה

אוף חבל שאמנדה עפה
אהבתי אותה יותר מאת דני

ophirgd

New member
שוט של אהבה

רציתי שדני באמת תעוף אבל לקראת הסוף אמנדה נהייתה מפגרת כזאת

XקוקיX

New member
אני היחידה שחושבת שזה ממש לא פייר

שמידי פעם לחדשים יש חסינות ומידי פעם אין? זה פשוט לא פייר. מה גם, שאני ממש לא רוצה שלורן תעוף ויש לי הרגשה שזה מה שיקרה

Stitch248

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

החלטתי להצטרף אחרי קריאה סמויה :}

LeRanch

New member
למה מדי פעם?

לג'וני הייתה חסינות כשהוא הגיע, לסטפני הייתה חסינות כשהיא הגיעה, לכריס וארון הייתה חסינות כשהם העיפו את ראהים וג'וני לחדר היחיד ועכשיו למירנה יש חסינות גם..

XקוקיX

New member
לגרום לשני אנשים להיות בחדר ליחיד

זה לדעתי שונה לגמרי מחסינות. הם לא יכלו לגרום לכך שמישהו יעוף לגמרי מהמלון בעוד שבפעמים אחרות לחדשים יש אפשרות לעשות את זה.

TheLost

New member
טוב, אבל הכללים פשוטים

מי שלא היה אף פעם עם שותפה לחדר - יש לו חסינות. בגלל שרצו לעשות טוויסט קצת ולא להמשיך עם אותו דבר כל הזמן (וטוב שכך), הביאו שני אנשים, ובאמצע השבוע כבר נתנו להם חדר כדי שלא יהיה להם חסינות.

למעלה