ראש בראש

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifראש בראש../images/Emo41.gif

והיום.. עדן VS קנדיס מי תהיה יותר זמן נאמנה ל"חברה" לדעתך [כמובן במקרה של עדן אם היא לא הייתה מתה
]? מי יותר חזקה נפשית? מי מתלבשת יותר מגניב? מי יותר שווה? מי יותר כלבה? את מי יותר כיף לשחק? שאלה מסכמת: עדן VS קנדיס?

Slow Cheetah

New member
../images/Emo3.gif

מי תהיה יותר זמן נאמנה ל"חברה" לדעתך [כמובן במקרה של עדן אם היא לא הייתה מתה]? קנדיס. מי יותר חזקה נפשית? קנדיס. מי מתלבשת יותר מגניב? קנדיס. מי יותר שווה? קנדיס. מי יותר כלבה? קנדיס. את מי יותר כיף לשחק? קנדיס.
שאלה מסכמת: עדן VS קנדיס? קנדיס.

h e n y

New member
עונה

מי תהיה יותר זמן נאמנה ל"חברה" לדעתך [כמובן במקרה של עדן אם היא לא הייתה מתה]? עדן מי יותר חזקה נפשית? קנדיס מי מתלבשת יותר מגניב? קנדיס מי יותר שווה?קנדיס מי יותר כלבה? קנדיס את מי יותר כיף לשחק? עדן...אוהבת את הכוח שלה שאלה מסכמת: עדן VS קנדיס?קנדיס

../images/Emo221.gifשלי ../images/Emo26.gif

מי תהיה יותר זמן נאמנה ל"חברה" לדעתך [כמובן במקרה של עדן אם היא לא הייתה מתה]? עדן. מי יותר חזקה נפשית? קנדיס. מי מתלבשת יותר מגניב? קננננננדיססס
. מי יותר שווה? קנדיס!! מי יותר כלבה? קנדיס
את מי יותר כיף לשחק? קנננדיס! שאלה מסכמת: עדן VS קנדיס? קנדיס!!
. ודני, בראש בראש הראשון שעשית {סיילר נגד פיטר} הייתה גם שאלה של מי משחק יותר טוב, ונראה לי ששווה להוסיף אותה לבאים כי זו גם שאלה טובה, לא?
.

יהלושש1

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo204.gif

מי תהיה יותר זמן נאמנה ל"חברה" לדעתך [כמובן במקרה של עדן אם היא לא הייתה מתה]? קנדיס. למרות שגם עדן ממש נאמנה לחברה.. מי יותר חזקה נפשית? קנדיס מי מתלבשת יותר מגניב? קנדיס! מי יותר שווה?קנדיס
מי יותר כלבה?קנדיס את מי יותר כיף לשחק? קנדיס שאלה מסכמת: עדן VS קנדיס? קנדיס!

אוי זה הולך להיות קשה

מי תהיה יותר זמן נאמנה ל"חברה" לדעתך [כמובן במקרה של עדן אם היא לא הייתה מתה]? קנדיס מי יותר חזקה נפשית? עדן מי מתלבשת יותר מגניב? קנדיס מי יותר שווה? עדן מי יותר כלבה? עדן את מי יותר כיף לשחק? קנדיס שאלה מסכמת: עדן VS קנדיס? עדן

LeAnnDylan

Well-known member
קנדיס תעשי אותי כאן ועכשיו ../images/Emo99.gif

מי תהיה יותר נאמנה "לחברה" לדעתך? קנדיס
מי יותר חזקה נפשית? קנדיס
מי מתלבשת יותר מגניב? קנדיס
מי יותר שווה? |קנדיס
מי יותר כלבה? קנדיס
יאממ ביצ'ז
את מי יותר כיף לשחק? קנדיס
|סגידה| שאלה מסכמת: עדן VS קנדיס? ברור שקנדיס
קנדיס תעשי אותי בחוזקה!!!!

MineraL

New member
אין על קנדיס

מי תהיה יותר זמן נאמנה ל"חברה" לדעתך [כמובן במקרה של עדן אם היא לא הייתה מתה]? קנדיס מי יותר חזקה נפשית? עדן מי מתלבשת יותר מגניב? קנדיס! מי יותר שווה? קנדיס
מי יותר כלבה? שתיהן כלבות. את מי יותר כיף לשחק? קנדיס.. שאלה מסכמת: עדן VS קנדיס? כמובן שקנדיס

וונקי

New member
עדן VS קנדיס

מי תהיה יותר זמן נאמנה ל"חברה" לדעתך [כמובן במקרה של עדן אם היא לא הייתה מתה]?אני חושבת שעדן מי יותר חזקה נפשית?קנזיס מי מתלבשת יותר מגניב?ברור שקנזיס מי יותר שווה?קנזיס יכולה להיות מי שהיא רוצה מי יותר כלבה?קנזיס את מי יותר כיף לשחק?קנזיס י שאלה מסכמת: עדן VS קנדיסקנזיס

lidor203

New member
עדן VS קנדיס

מי תהיה יותר זמן נאמנה ל"חברה" לדעתך [כמובן במקרה של עדן אם היא לא הייתה מתה]? עדן..היא כזאת כנועה מי יותר חזקה נפשית? קנדיס...היא לא צריכה לחשוב על המראה ולכן ישיותר בטחון מי מתלבשת יותר מגניב? אני מניח שקנדיס מי יותר שווה? עדן..וואו היפנוזה שליטה מי יותר כלבה? שתיהן..עדן בפרק עם מאט והדונאט(כאילו לא חסר לו) וקנדיס בפרק עם גסיקה ניקי ומייקה בדירה שלה את מי יותר כיף לשחק? את קנדיס רואים יותר זמן שאלה מסכמת: עדן VS קנדיס? קנעדן..אין לי מושג אוף אני חולה וכואב לי הגרון..!

נאמ.

מי תהיה יותר זמן נאמנה ל"חברה" לדעתך [כמובן במקרה של עדן אם היא לא הייתה מתה]? קשה... אין לי מושג. מי יותר חזקה נפשית? עדן. מי מתלבשת יותר מגניב? קנדיס. מי יותר שווה? קשה, שתיהן יפות. מי יותר כלבה? קנדיס
את מי יותר כיף לשחק? עדן. שאלה מסכמת: עדן VS קנדיס? עדן, ממש אהבתי אותה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

amit7707

New member
עדן VS קנדיס

מי תהיה יותר זמן נאמנה ל"חברה" לדעתך [כמובן במקרה של עדן אם היא לא הייתה מתה]?קנדיס מי יותר חזקה נפשית?עדן מי מתלבשת יותר מגניב?קנדיס מי יותר שווה?עדן מי יותר כלבה?קנדיס את מי יותר כיף לשחק?עדן שאלה מסכמת: עדן VS קנדיס?עדן

adida33

New member
עונה../images/Emo3.gif

מי תהיה יותר זמן נאמנה ל"חברה" לדעתך [כמובן במקרה של עדן אם היא לא הייתה מתה]? קנדיס מי יותר חזקה נפשית? קנדיס מי מתלבשת יותר מגניב? קנדיס מי יותר שווה? עדן מי יותר כלבה? קנדיס את מי יותר כיף לשחק? קדיס שאלה מסכמת: עדן VS קנדיס? עדן (מה?? היא מהממת
)

למעלה