ראש בראש

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifראש בראש../images/Emo41.gif

חזרתי מהשבוע בתל-אביב, וכדיי שהפורום יחזור להיות 'רטוב' ולא 'יבש' כמו מאז שנסעתי אני פותחת שירשור.
והיום.. סיילר VS ג'סיקה מי רצח יותר אנשים לדעתך?
מי יותר חזק נפשית? מי מתלבש יותר מגניב? מי יותר שווה? מה יותר שווה: פיצול אישיות רצחני או בחור שחושב שהוא יותר טאוב מאחרים ובגלל זה רוצח? את מי יותר כיף לשחק? שאלה מסכמת: סיילר VS ג'סיקה?

RoXaS

New member
עונה

מי רצח יותר אנשים לדעתך? סיילר מי יותר חזק נפשית?אמממ...שניהם מטורללים מי מתלבש יותר מגניב? :| אין לי שמץ מי יותר שווה? ג'סיקה מה יותר שווה: פיצול אישיות רצחני או בחור שחושב שהוא יותר טוב מאחרים ובגלל זה רוצח?פיצול אישיות רצחני.... את מי יותר כיף לשחק?סיילר שאלה מסכמת: סיילר VS ג'סיקה? סיילר

LeAnnDylan

Well-known member
מה יהיה דני? עוד לא חזרת כבר לחפור?

מי רצח יותר אנשים לדעתך? ג'סיקה מי יותר חזק נפשית? ג'סיקה מי מתלבש יותר מגניב? ג'סיקה דע מי יותר שווה? איזה מין שאלה מטופשת ברור שג'סיקה מה יותר שווה: פיצול אישיות רצחני או בחור שחושב שהוא יותר טוב מאחרים ובגלל זה רוצח? ברור שפיצול במיוחד כשהפיצול שלך זה ניקי
את מי יותר כיף לשחק? ג'סיקה.. Let's Go Hunting
שאלה מסכמת: סיילר VS ג'סיקה? ג'סיקה!

וונקי

New member
אהלן דני

מי רצח יותר אנשים לדעתך? גיסקה מי יותר חזק נפשית? גיסקה ברור מי מתלבש יותר מגניב? גיסקה הייתי רוצה לדעת להתלבש כמוה מי יותר שווה? גיסקה בולדנית מגיבה שכומתה מה יותר שווה: פיצול אישיות רצחני או בחור שחושב שהוא יותר טאוב מאחרים ובגלל זה רוצח?ברור שפיצול אישיות ועוד פיצול אשיות שהורג אנשים את מי יותר כיף לשחק?גיסקה שאלה מסכמת: סיילר VS ג'סיקה?גיסקה

lidor203

New member
ברוכים השבים

מי רצח יותר אנשים לדעתך? סיילר מי יותר חזק נפשית? סיילר מי מתלבש יותר מגניב? ג'סיקה מי יותר שווה? ג'סיקה מה יותר שווה: פיצול אישיות רצחני או בחור שחושב שהוא יותר טאוב מאחרים ובגלל זה רוצח? פיצול!!! את מי יותר כיף לשחק? סיילר! הדמות הרעה שליטה שאלה מסכמת: סיילר VS ג'סיקה? שאלה קשה מדי... אני שומר על זכות השתיקה

../images/Emo26.gif

מי רצח יותר אנשים לדעתך? סיילר. בעצם ג'סיקה :X או סיילר? אין לי מווושג! מי יותר חזק נפשית? ג'סיקה מי מתלבש יותר מגניב? ג'סיקה
מי יותר שווה? ג'סיקה
מה יותר שווה: פיצול אישיות רצחני או בחור שחושב שהוא יותר טאוב מאחרים ובגלל זה רוצח? פיצול אישיות רצחני
את מי יותר כיף לשחק? ג'סיקה
שאלה מסכמת: סיילר VS ג'סיקה? ג'סיקה
.

צנועה את ../images/Emo8.gif

מי רצח יותר אנשים לדעתך? ג'יסקה. יותר זמן בתחום מי יותר חזק נפשית? ג'סיקה מי מתלבש יותר מגניב? ג'סיקה מי יותר שווה? ג'סיקה מה יותר שווה: פיצול אישיות רצחני או בחור שחושב שהוא יותר טוב מאחרים ובגלל זה רוצח? בחור שחושב שהוא... את מי יותר כיף לשחק? סיילר שאלה מסכמת: סיילר VS ג'סיקה? סיילר

FFman

New member
סיילר שולט מנצח את כול!!!

מי רצח יותר אנשים לדעתך? נראה לי שג'סיקה כי היא עבדה מלא זמן אצל לינדרמן והרגה הרבה. סיילר הורג אחד אחד. מי יותר חזק נפשית? ג'סיקה מי מתלבש יותר מגניב? בזמן האחרון סיילר התלבש כמו NEO ממטריקס שזה קצת מגניב אבל ג'סיקה יותר. מי יותר שווה? ץנו לי לחשוב על זה.......... ג'סיקה!! מה יותר שווה: פיצול אישיות רצחני או בחור שחושב שהוא יותר טאוב מאחרים ובגלל זה רוצח? הוא לא חושב שהוא טוב יותר מאחרים, ממש לא, סיילר יותר טוב. את מי יותר כיף לשחק? סיילר שאלה מסכמת: סיילר VS ג'סיקה? סיילר

h e n y

New member
ממממממ

מי רצח יותר אנשים לדעתך? נראה לי סיילר מי יותר חזק נפשית? ג'סיקה מי מתלבש יותר מגניב? ג'סיקה...נו אלא מה מי יותר שווה? מממ שניהם בדרך שלהם מה יותר שווה: פיצול אישיות רצחני או בחור שחושב שהוא יותר טאוב מאחרים ובגלל זה רוצח? פיצול אישיות רצחני את מי יותר כיף לשחק? ג'סיקה שאלה מסכמת: סיילר VS ג'סיקה?קשה...אבל נראה לי ג'סיקה

shirush3

New member
../images/Emo152.gif

מי רצח יותר אנשים? נראה לי שסיילר. הוא יותר זמן בעסק הרציחות מג'סיקה, לא? אבל מצד שני, כג'סיקה רוצחת... היא אוהבת לעשות רצחיות המוניות (אבל עדיין. סיילר
.) מי יותר חזק נפשית? אמ... וואוו... ג'סיקה(?), אבל היא פיצול *פרצוףחושב*. טוב סיילר, יש לו שליטה מלאה על עצמו נפשית ופיזית:) מי מתלבש יותר מגניב? ג'סיקה מי יותר שווה? סיילר.
מה יותר שווה: פיצול אישיות רצחני או בחור שחושב שהוא יותר טוב מאחרים ובגלל זה רוצח? פיצול אישיות רצחני. דה. את מי יותר כיף לשחק? *
* שאלה מסכמת: סיילר.

Y0NaTaN

New member
><

מי רצח יותר אנשים לדעתך? סיילר מי יותר חזק נפשית? סיילר מי מתלבש יותר מגניב? ג'סיקה כמובן
מי יותר שווה? ג'סיקה
מה יותר שווה: פיצול אישיות רצחני או בחור שחושב שהוא יותר טוב מאחרים ובגלל זה רוצח? אפחד מהם
את מי יותר כיף לשחק? סיילר, יהיה נחמד אם יהיה לי כוח טלקינטי :X שאלה מסכמת: סיילר VS ג'סיקה? ג'סי ג'סי, ג'סי ג'סיקההה

MirrorGirl

New member
../images/Emo210.gif

מי רצח יותר אנשים לדעתך? סיילר
מי יותר חזק נפשית? חחח סיילר מי מתלבש יותר מגניב? ג'סיקה מי יותר שווה? סיילר מה יותר שווה: פיצול אישיות רצחני או בחור שחושב שהוא יותר טוב מאחרים ובגלל זה רוצח? ברור שבחור שאוכל מוחות וחושב שהוא יותר טוב מאחרים D: את מי יותר כיף לשחק? ג'סיקה שאלה מסכמת: סיילר VS ג'סיקה? סיילר לוקח D:

shirki3

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מי רצח יותר אנשים לדעתך? סיילר, אף אחד לא יכול לעמוד מולו! מי יותר חזק נפשית?ג'סיקה מי מתלבש יותר מגניב?ג'סיקהה!! מי יותר שווה?סיילר. :) מה יותר שווה: פיצול אישיות רצחני או בחור שחושב שהוא יותר טאוב מאחרים ובגלל זה רוצח? בחור שחושב שהוא יותר טוב מאחרים... את מי יותר כיף לשחק? סיילר יותר שווה. שאלה מסכמת: סיילר VS ג'סיקה?סילרר. /m\

amit7707

New member
סיילר VS ג'סיקה

מי רצח יותר אנשים לדעתך?ג'סיקה. מי יותר חזק נפשית?ג'סיקה. מי מתלבש יותר מגניב?ג'סיקה. מי יותר שווה?ג'סיקה. מה יותר שווה: פיצול אישיות רצחני או בחור שחושב שהוא יותר טאוב מאחרים ובגלל זה רוצח?פיצול אישיות. את מי יותר כיף לשחק?ג'סיקה. שאלה מסכמת: סיילר VS ג'סיקה?ג'סיקה.

למעלה