ראש בראש

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifראש בראש../images/Emo41.gif

בא לי עוד אחד, צריך להחיות את הפורום.
והיום.. ניקי VS ג'סיקה מי יותר חזקה נפשית? מי יותר טובה בתור אמא? מי מתלבשת יותר מגניב [
]? מי יותר שווה? מה יותר שווה: בחורה נחמדה ואמא יחסית טובה או בחורה חזקה ובעלת סקס אפיל [
]? את יותר כיף לשחק? שאלה מסכמת: ניקי VS ג'יסקה?

Slow Cheetah

New member
עונה.

מי יותר חזקה נפשית? ג'סיקה. מי יותר טובה בתור אמא? ניקי, למרות שג'סיקה בטוח תגן יותר טוב.
מי מתלבשת יותר מגניב? ג'סיקה. מי יותר שווה? אממ.. נראה לי ניקי. מה יותר שווה: בחורה נחמדה ואמא יחסית טובה או בחורה חזקה ובעלת סקס אפיל? לא יודעת. את יותר כיף לשחק? ג'סיקה. שאלה מסכמת: ניקי VS ג'יסקה? ניקי.

lidor203

New member
ניקי VS ג'סיקה

מי יותר חזקה נפשית? ג'סיקה מי יותר טובה בתור אמא? ג'סיקה (במיוחד במקרי בריונים) מי מתלבשת יותר מגניב? ג'סיקה מי יותר שווה? ג'סיקה מה יותר שווה: בחורה נחמדה ואמא יחסית טובה או בחורה חזקה ובעלת סקס אפיל? סקס אפיל את יותר כיף לשחק? ניקי (התמוטטויות נפשיות= שליטה) שאלה מסכמת: ניקי VS ג'יסקה ג'סיקה!!!! למרות שגם את ניקי הייתי עושה חח :)

וונקי

New member
עונה

מי יותר חזקה נפשית? ברור שגיסקה מי יותר טובה בתור אמא? ניקי יותר אמהית למרות שגיסקה יכולה יותר לשמור על הבן שלה מי מתלבשת יותר מגניב []? גיסקה מי יותר שווה? גיסקה בחורה שיודעת ללכת מכות זה תמיד מגניב מה יותר שווה: בחורה נחמדה ואמא יחסית טובה או בחורה חזקה ובעלת סקס אפיל []?סקס אפיל תמיד יותר שווה את יותר כיף לשחק? גם וגם שאלה מסכמת: ניקי VS ג'יסקה?גיסקה

amit7707

New member
ניקי VS ג'סיקה

מי יותר חזק נפשית?ג'סיקה מי יותר טובה בתור אמא?ניקי מי מתלבשת יותר מגניב?ג'סיקה מי יותר שווה?ג'סיקה מי יותר שווה בחורה ואמא יחסית טובה או בחורה חזקה ובעלת סקס אפיל?סקס אפיל את מי יותר כיף לשחק?ג'סיקה שאלה מסכמת ניקי VS ג'סיקה:ג'סיקה

../images/Emo42.gif

מי יותר חזקה נפשית? ניקי, במצב הכי קשה היא התגברה על ג'סיקה מי יותר טובה בתור אמא? ניקי מי מתלבשת יותר מגניב ? ג'סיקה. ניקי מתלבשת כמו... אמא? מי יותר שווה? ג'סיקה מה יותר שווה: בחורה נחמדה ואמא יחסית טובה או בחורה חזקה ובעלת סקס אפיל []? סקס אפיל! את יותר כיף לשחק? ג'סיקה שאלה מסכמת: ניקי VS ג'יסקה? ג'סיקה!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מי יותר חזקה נפשית? ניקי
מי יותר טובה בתור אמא? ניקי
מי מתלבשת יותר מגניב? ניקי
מי יותר שווה? ניקי
מה יותר שווה: בחורה נחמדה ואמא יחסית טובה או בחורה חזקה ובעלת סקס אפיל? ניקי
שתהיה מה שהיא רוצה
את יותר כיף לשחק? ניקי
שאלה מסכמת: ניקי VS ג'סיקה? ניקי

../images/Emo221.gif

מי יותר חזקה נפשית? ניקי. מי יותר טובה בתור אמא? ניקי. מי מתלבשת יותר מגניב [
]? מגניב? ברור שג'סיקה
מי יותר שווה? ניקי. מה יותר שווה: בחורה נחמדה ואמא יחסית טובה או בחורה חזקה ובעלת סקס אפיל [
]? תלוי מאיזה נקודת מבט
. את יותר כיף לשחק? ג'סיקה ללא ספק
שאלה מסכמת: ניקי VS ג'יסקה? ניקי. אני לא אוהבת את ג'סיקה X:

FFman

New member
ג'סיקה או ניקי

מי יותר חזקה נפשית? - ג'סיקה ברור מי יותר טובה בתור אמא? - שניהם מי מתלבשת יותר מגניב []? - ג'סיקה "כאילו דא"!!!!!! מי יותר שווה? - הם נראות אותו דבר אבל בכל זאת ג'סיקה יותר מגניבה מה יותר שווה: בחורה נחמדה ואמא יחסית טובה או בחורה חזקה ובעלת סקס אפיל []? - בחורה חזקה (בקשר לסקס אפיל אני לא מסכים שהיא כזאת) את יותר כיף לשחק? - ג'סיקה, הכי טוב שאלה מסכמת: ניקי VS ג'יסקה? - אממממממממממממממממממממממ ברור שג'סיקה שולטת

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ><

מי יותר חזקה נפשית?ניקי מי יותר טובה בתור אמא?ניקי מי מתלבשת יותר מגניב []?ג'סיקה מי יותר שווה? באמת ? מה יותר שווה: בחורה נחמדה ואמא יחסית טובה או בחורה חזקה ובעלת סקס אפיל []?שתיהן באיזון כלשהוא
את יותר כיף לשחק?ברור שאת ג'סיקה

h e n y

New member
עונה..

מי יותר חזקה נפשית? ג'סיקה מי יותר טובה בתור אמא? ניקי מי מתלבשת יותר מגניב []? מממ שניהן...לא יודעת, מי שם לב ללבוש שיש כוח כזה? מי יותר שווה? ג'סיקה מה יותר שווה: בחורה נחמדה ואמא יחסית טובה או בחורה חזקה ובעלת סקס אפיל []? בחורה נחמדה ואמא יחסית טובה+ בחורה חזקה ובעלת סקס אפיל :p את יותר כיף לשחק? ג'סיקה שאלה מסכמת: ניקי VS ג'יסקה? קשה מאוד...השילוב בין השתיים

shirki3

New member
ניקי VS ג'סיקה

מי חזקה יותר נפשית? ג'סיקה מי יותר טובה בתור אמא? ניקי מי מתלבשת יותר מגניב? ניקייי!! מי יותר שווה? ניקיי!!!!!! מה יותר שווה: בחורה נחמדה ואמא יחסית טובה או בחורה חזקה ובעלת סקס אפיל? בחורה נחמדה, ניקי שולטתתת. את מי יותר כיף לשחק? ג'סיקה ניקי VS ג'סיקה? ניקייי!! ניקי רולז.

Winter Blue1

New member
ניקי VS ג'סיקה

מי יותר חזקה נפשית? בתחילת העונה ג'סיקה, עכשיו בהחלט ניקי מי יותר טובה בתור אמא? ניקי מי מתלבשת יותר מגניב []? ג'סיקה מי יותר שווה? ניקי! מה יותר שווה: בחורה נחמדה ואמא יחסית טובה או בחורה חזקה ובעלת סקס אפיל []? בחורה חזקה בעלת סקס אפיל
את יותר כיף לשחק? ג'סיקה, בהחלט. שאלה מסכמת: ניקי VS ג'יסקה

MineraL

New member
../images/Emo27.gif

מי יותר חזקה נפשית? ניקי מי יותר טובה בתור אמא? ניקי... מי מתלבשת יותר מגניב []? ג'ס מי יותר שווה? ג'ס מה יותר שווה: בחורה נחמדה ואמא יחסית טובה או בחורה חזקה ובעלת סקס אפיל []? בחורה נחמדה ואמא יחסית טובה את יותר כיף לשחק? כמובן שג'ס שאלה מסכמת: ניקי VS ג'יסקה? אין לי מושג

יהלושש1

New member
עונה :)

וואי מלאא זמן לא נכנסתי לפה
.. אני צריכה להשלים עמוד שלם לפחות
טוב השאלון.. מי יותר חזקה נפשית? ג'סיקה מי יותר טובה בתור אמא? אממ ניקי?
לא יודעת שלא קשה חח מי מתלבשת יותר מגניב []? ג'סיקה נראה לי.. אבל אני לא ממש זוכרת מי לבש מה חח אבל שתיהם מתלבשות יפה
מי יותר שווה? ניקי
היא יותר חמודה חח מה יותר שווה: בחורה נחמדה ואמא יחסית טובה או בחורה חזקה ובעלת סקס אפיל []? חחח פשוט תשאלו אם עדיף את ניקי או ג'סיקה את יותר כיף לשחק? ג'סיקה ברור. שאלה מסכמת: ניקי VS ג'יסקה? ממ נראה לי שניקי.. חח קשה לבחור!

SOOoo SARIT

New member
מישו יודע באיזה עוד סרטים קלייר משחקת ?

בבקשה מי שיודעע שיגידד =)))

למעלה