ראיון עם smiley9

ענת1986

New member
../images/Emo41.gifראיון עם smiley9../images/Emo41.gif

אחרי הפסקה קצרה- הראיונות חוזרים ובגדול! הפעם המרואיינת היא ורד, אך לפני שנתחיל עם הראיון- החוקים להזכירכם: ראיונות בפורום נועדו להיכרות טובה יותר בין החברים.זו דרך לבנות קהילה ידידותית,וכמובן ליצור עוד קצת כיף לכולם. בכל כמה ימים יפתח ראיון חדש עם חבר פורום אחר.כל חבר פורום רשאי לשרשר שאלות לראיון. אנא נסו לשמור את שרשורי הראיון ממוקדים במרואיין.אם אתם מעוניינים להגיב או לפתח שיחה על אחד הדברים שנכתבו בראיון,אנא פיתחו על כך שרשור חדש.אם אתם מעוניינים לשאול שאלה על מהות הראיונות,או לברר פרט טכני כלשהו,עשו זאת בהודעה חדשה או במסר. אנא שימרו על הראיונות חיוביים.אל תשאלו שאלות מביכות, כאלה שנועדו לפגוע במרואיין או ליצור ויכוח מיותר.כמובן שאף מרואיין אינו חייב לענות על שאלות שאינן נעימות לו.עם זאת,אבקש להתייחס לכל השאלות,גם אם רק במילים "אעדיף שלא לענות על זה",על מנת שלא תיווצר הרגשה לא נעימה של דילוג על חלק מהאנשים. כל מרואיין בוחר את המרואיין הבא אחריו.במהלך הראיון יש לשלוח מסר לאדם אותו תרצו לראיין אחריכם,ולשאול אותו אם הוא מעוניין בכך.אם התשובה חיובית,שילחו לי את השם שלו והראיון איתו יתחיל מייד בסיום הראיון איתכם.אם התשובה שלילית,המשיכו לחפש.אם לא הצלחתם למצוא חבר שמעוניין להתראיין אחריכם,פנו אלי ואנסה לעזור לכם למצוא מישהו. מומלץ לפנות לחברים שאינכם מכירים על מנת להפיק יותר מהראיון איתם,וכדי שנגיע לכמה שיותר אנשים. נא לא לפנות לחברים שכבר התראיינו.לא יתקיים ראיון עם חבר שרואיין בעבר אלא לאחר תקופה ארוכה. שאלות קבועות להתחלת כל ראיון:(וכמובן שגם הן, כמו כל שאלה, אינן מחייבות) שם: גיל: איזור מגורים: אתם מוזמנים להתחיל לשרשר שאלות נוספות ל- smiley9

smiley9

New member
../images/Emo68.gifהבא נצא במחול

שם: ורד גל גיל:רשמית בת 16 וחצי ו9ימים:) איזור מגורים:קרית אתא מוזמנים לשרשר יום טוב

Big bear

New member
הנה כמה שאלות :)

חחח נשתמש קצת בסמיילים החדשים לפסח...
איך התחלת לשמוע את ברי?
אם היית יכולה לנהל פורום בתפוז איזה היית בוחרת?
איזה מקצוע את הכי אוהבת בבצפר ולמה?
מה את אוהבת בפורום?
איך הגעת לפורום? זהו בנתיים - ויום טוב לכולם

smiley9

New member
../images/Emo68.gifהנה כמה תשובות

פעם לפני איזה ארבע שנים בערך שמעתי את השירים של אחי הגדול שהיו במחשב ונדבקתי לעוד חוזר הניגון,ובכלל כל הזמן הכרתי שירים רק לא הערכתי מספיק. לפני שנתיים ככה ביומולדת 14 הוא הביא לי את סימנים של חולשה והוא טוען ואני מסכימה שזהוא הדיסק הכי טוב של ברי.
מממ אני לא חושבת שזה יהיה טוב שאני אנהל פורום כי אני אז בכלל לא אקום מהכסא מול המחשב:) אבל אם כן אז אולי ברי או רוק ישראלי בסגנון.
מממ יש 3 פייבוריטים-ביולוגיה ותאטרון שזה הבחירות שלי ובגלל זה אני אוהבת:) וכמובן איך לא: מתמטיקה:)5 יחידות גאאה:)אוהבת בעיקר את המורה.
אני בפורום אוהבת הכל אבל באמת הכל,את האנשים,הפינות ובעיקר את המנהלת החמודה:)
לפורום הגעתי לא זוכרת איך אבל אני זוכרת מתי זה היה לפני ההופעה של ברי הראשונה שהלכתי אליה:) לילה טוב

ענת1986

New member
כמה שאלות לורד היקרה ../images/Emo13.gif

1.עשרה דיסקים מקוריים שיש לך בבית. 2. איזה מהם את הכי אוהבת? 3. איזה סרט טוב ראית לאחרונה? 4. הופעות שהיית בהם עד היום. 5. מבין אותן הופעות, איזו הייתה הכי טובה? מאיזו הכי נהנית? 6. ספר אחרון שקראת וגרם לך באמת לחשוב. 7. מנגנת על כלי כלשהו? איזה? 8. מתי הפעם האחרונה שצחקת באמת? 9. הבנאדם שמסוגל לגרום לך לבכות. 10. איזו זמרת ישראלית את הכי אוהבת? (אם יש כזו כמובן) 11. מקום שאת הכי אוהבת בארץ. 12. איפה היית רוצה לראות את עצמך בעוד , נגיד 10 שנים? ועוד כמה שאלות ברומו של עולם: 1. מה הצבע הכי אהוב עליך? 2. האם את אוהבת מסטיק בזוקה? 3. עם איזה שמפו את חופפת? 4. אם היית בעל חיים- איזה בע"ח היה מתאים לך לדעתך? וזהו בינתיים
שבת שלום

smiley9

New member
../images/Emo68.gifשבת שלום

אוקי אז נתחיל
1.
שימנים של חולשה
חם על הירח
ההופעה שזה 2:)
פלורנטין-פסקול.
משינה2.
pink floys-wish u were here.
היהודים בהופעה שזה גם 2:).
ועוד בקסטריט בויז ונסינק למיניהם.
2.איך לא,סימנים של חולשה כמובן:)
3.סיפור אהבה בלתי נשכח.ביס.
4.ברי בסיטי הול ב30.10.2003 נקמת הטקטור כנסיית השכל דנה ברגר ארכדי דוכין אביב גפן מממ אין לי כוח לחפור עוד בזיכרון:)
5.כמובן שאצל ברי,כי הוא הפייבוריט ועוד התרגשות של הופעה ראשונה.
6.מממ באדולינה. הרבה זמן הוא אצלי בבית עד שהחלטתי לקרוא אותו סופסופ.
7.ממ לא כשהייתי קטנה ניגנתי קצת באורגן היום אני זוכרת רק את יונתן הקטן:)
8.היום. כל היום. כל יום. אני כל הזמן צוחקת.
9. הרבה אנשים:/ אני בן אדם מאוד רגיש.
10.ממ שרון רוטר,מיקה קרני.אין ממש פייבוריטית אחת.
11.חחח אזור הכנרת כמובן.
12.מממ אוקיי אז ככה, מורה למחות הכי מפורסמת בארץ, בין הרקדניות מספר 1 בעולם:),ושחקנית בהבימה. ומתחילה להכיר את הבעל העשיר שיהיה לי:)חחח ולתכנן את הילדה הבלונדינית עם העיניים הכחולות היפה שתהיה לי.
1.ממ כחול וורוד.
2.ברור!אני חולת מסטיקים.
3.כרגע עם פינוק.
4.נראה לי איזה ציפור,אני אוהבת חופש!
לילה טוב

Big bear

New member
נו מה קורה? ../images/Emo4.gif

אתם לא שואלים..!? הנה עוד כמה שאלות: - משהו עצוב שקרה לך לאחרונה? - יש לך בע"ח? איזה? - איזה זמרים ולהקות את אוהבת בארץ? ומחו"ל? - מה את שונאת? - מה את אוהבת? - ואין לי עוד משהו אז תמשיכו אותי... יום טוב

smiley9

New member
../images/Emo68.gifאספוש מציל את המצב:)חמוד

ממממ אני וחברה די הכי טובה שלי די מנותקות. וגם פיקפקתי במישהו בקשר לאיזה שהוא שקר שהוא כנראה לא קיים וזה די מבאס.... סיפור ארוך לא יעניין אתכם:)
לא אין לי בע''ח היו לי דגים וטיפלתי בהם ממש יפה, באמת! ואחרי שאחד מת אנילא רוצה יותר!
מממ זה ארוך:
ברי סחרוף כמובן:)
אהוד בנאי
משינה
מאיר אריאל!
נקמת הטרקטור
פורטיס
שוטי הנבואה
ותיסלם.
alphaville
Beatles
bon jovi
Faith No More
Goo Goo Dolls
Incubus
Muse!!!!
Oasis
Pink Floyd
The Doors
Theatre Of Tragedy
elton jhon ויש עוד פה ושם אבל אלה בעיקר:).
שונאת-שמחקים אותי ושמשקרים לי.
אוהבת-את החיים:). יום טוב

israel1986

New member
בהשראת יאיר לפיד, עכשיו בערוץ 2 ../images/Emo13.gif

מה ישראלי בעינייך? איך את מפנקת את עצמך? חמישה דברים שלא ידענו עליך? מי מסוגל לגרום לך לבכות? והשאלה הכי חשובה - שרונה או דניאלה?

smiley9

New member
../images/Emo68.gifיאי:)

ישראלי בעיני...
למרות הכל, הפרגון של הישראלים והשמחת חיים. אין כמו. לדעתי.
מממ שינה טובה:)ומקלחת חמה.
חמישה דברים...
יש לי קעקוע של ורד גל כתף שמאל כבר שנתיים ו חמישה חודשים.
אני מזל בתולה
אני לא לסבית,למרותש אני אוהבת את דגל הגאווה:).
אני חושקת בברי בטירוף:)
אני כותבת,שירים ועוד...
כבר עניתי על זה אבל שוב, הרבה אנשים יכולים אני בן אדם מאוד רגיש.
חחח צביקה:) לילה טוב

Minimal Affair

New member
לחץ... לחץ....אכן לחץ, מופעל הרבה.

מספר שאלות תחת לחץ. (ובבקשה, כאשר את תעני על השאלות שלי, ושל אחרים בכלל, תרשמי בבקשה גם את השאלה, קשה לעקוב) 1. מהו השיר האהוב עליך של ברי? 2. איזה שיר לדעתך מתאר אותך, את הרגשות שלך, וכו'? 3. כמה חברים היו לך? 4. אם היית ג'וק, איזה ג'וק היית? 5. סופר אהוב? 6. סרט אהוב? 7. במאי אהוב? 8. מה את חושבת על רמי פורטיס? ר.ו.נ.י

Minimal Affair

New member
ועוד כמה?

אכן, עוד כמה. 1. איזה להקות אהבת לפני שהתחלת להאזין למוסיקה איייייייייייכותית. 2. האם יש איזשהו אמן שהוא יחסית MTV מיינסטרים כזה, שאת אוהבת? 3. את מפחדת ממני?

smiley9

New member
../images/Emo68.gifרוני,רוני,רוני....חמווווד

1.להקות שאהבתי לפני ששמעתי מוזיקה איכותית:)-כמובן כיתה ו וכאלה בקסטריט בויז למיניהן נראה לי אבל תמיד הייתה לי מוזיקה איכותית בחיים,אח גדול ואמא ודוד.
2.להקות mtv שאני אוהבת- לא נראה לי שיש כאלו ואם כן זה שיר אחד או שניים.
3.אני מפחדת ממך?! נראה לך באמת?! אני מזדהה איתך! אני מתה עלייך!!!!
לילה טוב שיהיה

smiley9

New member
../images/Emo68.gifלחץ?!לחץ?! טוב

1.
שיר אהוב של ברי- הדמעות של לילי בהחלט! 2.
שיר שמתאר את הרגשות שלי-של ברי?!מממ לא יודעת כרגע יש המון אבל לא של ברי.... 3.
כמה חברים היו לי-חחחח רוני כמה מתאים לך,בסביובות ה7. 4.
לא הייתי ג'וק היו דורכים עליי. 5.
סופר אהוב-אסתר שטרייל ורצל. 6.
סרט אהוב-10 הדבריםש אני הכי שונאת אצלך, גבעת חלפון אינה עונה. 7.
במאי אהוב- אין. 8.
רמי פורטיס- ישלו כתיבה מעולה לדתעי וגם אני אוהתב את ההתנהגות שלו כאילו השיגעון הזה הוא מוכר לי מאיפושו אה כן מעצמי:) ו.ר.ד

smiley9

New member
../images/Emo68.gifאין עלייך!חחח

בטח שווה דריכה!:) והיו 7 חברים על האחרון אתה יודע:). בלי שמות בבקשה. חחח ובקשר לשיר, לא יודעת נתת לי חומר למחשבה. אני אחזור אלייך מתוק. לכל המעוניינים היום אלי רואים את המשחק ההורים באילת:). יום מעולה

למעלה