קצרים

ahihi543

New member
כניסה לקבע וכרטיסים נילווים

שלום לכולם, נכנסתי לקבע לפני כחודש ואני לא יודע איך אני מנפיק את כל הכרטיסים של חבר יש כרטיס - חבר של קבע יש כרטיס צהוב... מישהו יכול להסביר לי איך מנפיקים אותם? בנוסף אני רוצה לקבל סיסמא לאתר לפני המשכורת... (לפני ששולחים את הקוד במשכורת) האם יש עוד דרך ? איך קונים דרך האתר של חבר? ובכלל יש איזה מדריך לנכנסים לקבע? תודה לעוזרים! :)

נבט1

New member
ראיתי שיש אפשרות לחזור לצבא לאחר התואר

ושזה כרוך ביציאה לקורס קצינים עם חתימת הקבע. האם זה קורס קצינים רגיל? או שמדובר במשהו מקוצר ל"זקנים"?? תודה

Cafe Latte

New member
שלום - יש לי שאלה קטנה.

אחרי השחרור מקבע, לכמה זמן תקף כרטיס הנקודות (ספורט+אישיות)?

קיטבג

שלום, קוראים לי אמי-לי ואני מתנדבת בידיד הכוח להשפיע אשקלון. התחלתי בעזרתם פרויקט בשם 'קיטבג'. מטרת הפרויקט הוא להקים מקום קטן,חנות שבה יהיה ניתן לרכוש במחיר מוזל מוצרים שצריכים על מנת לעבור את השירות עם לב שקט וראש רגוע בידיעה שגם אם אתה בא ממשפחה ממעמד סוציואקונומי נמוך המשפחה תאכל גם אם תרכוש את הציוד הדרוש לך. המוצרים שימכרו יהיו בעיקר יד שנייה ואנו מקווים שגם חדש(שיתקבלו בתרומות). אך תחילה אנו רוצים לעשות סקר כדי לקבל תמונה על המצב ולכן אני אודה אם תוכלו בבקשה לענות על השאלון שלנו (יש גם לחייל וגם להורה) כדי שהפרויקט יוכל לתפוס תאוצה ולנסוק. בתודה אמי-לי. ניתן ליצור איתי קשר בכתובת [email protected]

limalima7

New member
שחרור מקבע

היי,אני משתחררת מקבע שבוע הבא ויש לי מס' שאלות: 1. איזה ציוד אני מחזירה? 2. הזדכות על מירס - ביחידה או מול החברה? ומה קורה אם איבדתי את האוזנייה ואם המטען הוא לא המטען המקורי שקיבלתי? 3. כרטיס נקודות - הבנתי שאני יכולה לממש גם 30 יום אחרי השחרור,האמנם? 4. כרטיס חבר וכרטיס מתנה - הבנתי שאני אמורה להחזיר אותם,איך זה מתבצע? 5. פדיון ימי חופשה: החתמתי את מפקד הבסיס על פדיון של 4 ימים והבנתי שהשלישות העבירו את הטופס למופ"ת. אם זה לא מאושר לפני השחרור אלא רק אחריו,איך אני מקבלת בפועל את הכסף? תודה!

kanaf2

New member
כנפצ ברקע צהוב?

מישהוא יכול להביא לי מידע מפורט על כנפצ ברקע צהוב?

deathcaster

New member
תשובות

1.אם עבדת יותר מ-180 יום בקבע: ציוד יחידתי (מה שקיבלת ביחידה - לרבות המירס כמובן) - הכל ציוד אישי - מה שקיבלת בבקו"מ/תלת - לא מחזירה (אם שירות הקבע שלך פחות מ-180 יום - מחזירה הכל, רשימות מדויקות באפסנאות היחידה ו/או באתר מר"ץ בצהלנט 2. אם קיבלת בחברה - לדעתי בחברה אבל קטונתי מלהבין באביזרים,.. אם איבדת אוזניה - תחוייבי עליה לדעתי, לגבי המטען... לא נראה לי שלחברה אכפת. 3+4 - כל התשובות ב"שאלות הנפוצות" של הפורום 5. תקבלי אותו בפועל כמו כל משכורת לחשבון הבנק שלך, רק פדיון ימי החופשה משולם לאחר סגירת שנה תקציבית קלנדרית (31 דצמבר), את הכסף עצמו תקבלי בפברואר/מרץ 2011

deathcaster

New member
תגובה

זו לא השאלה שצריכה להישאל - השאלה היא במשכורת בה תקבלי את סכום הפדיון - האם את הולכת לעבור את תקרת אחוז המס השולי שמחושב לך ? אם כן, אז המיסוי יהיה בהיקף של כ-45% אבל ישנם לא מעט מחשבוני מס באינטרנט ואפשר להיעזר בשלות הנפוצות של אתר רשות המיסים שהרי את/ה לא מתכוון/נת לפרסם כמה המשכורת שלך כאן.... ואין סיבה שתעשה/י זאת ולכן גם לא מקצועי מצד מישהו בפורום כאן לנקוב בסכום.

deathcaster

New member
כן

זה פעם היה ברקע ירוק או אדום.... ודהה
לא קיים רקע צהוב לכנפי צניחה

limalima7

New member
תודה רבה. לגבי שאלה 4

לא ראיתי התייחסות לזה בשאלות הנפוצות. יש מישהו שיודע לאן מחזירים את הכרטיסים? ודבר נוסף - בכרטיס מתנה, יש כסף שהטענתי אבל עדיין לא הספקתי לממש. האם ניתן לעשות זאת גם לאחר השחרור?

deathcaster

New member
../images/Emo12.gif

לא זכור לי שצריך להחזיר את הכרטיסים..... פשוט צריך כמו כל כרטיס אשראי לגזור ולזרוק אותם. לגבי כרטיס המתנה- אינני יודע

avivab10

New member
אבל החוק התעדכן, עכשיו יש חופשת לידה של 6

חודשים, לא?

למעלה