השם של התוכנית מאוד מתאים לה מערכונים קצרים וקולעים למטרה!
S Sweet Angel 22 New member 14/12/04 #28 ../images/Emo185.gif ../images/Emo41.gifשרשור התוכנית הראשונה ../images/Emo41.gif ספרו איך לדעתכם הייתה התוכנית.... לדעתי הייתה תוכנית קורעת!!! ממש ממש ממש ממש מצחיקה רק היא הייתה קצרה מיד... אז מה אתם חושבים עליה?
../images/Emo185.gif ../images/Emo41.gifשרשור התוכנית הראשונה ../images/Emo41.gif ספרו איך לדעתכם הייתה התוכנית.... לדעתי הייתה תוכנית קורעת!!! ממש ממש ממש ממש מצחיקה רק היא הייתה קצרה מיד... אז מה אתם חושבים עליה?
ש ש שפ שפי שפירית New member 14/12/04 #1 ראיתי מהאמצע,היה משעשע../images/Emo139.gif../images/Emo79.gif ביותר. ../images/Emo13.gif
V vitamin P New member 14/12/04 #41 כשאחזור בבוקר אני מצפה לראות../images/Emo42.gif המוןןןןןןןן הודעות אל תדאגו אני עדיין עוקב פה בנתיים
C carmit4 New member 14/12/04 #42 ענקקקקקקק../images/Emo45.gif איזו סדרה מעולה אהבתי את הגמילה ואת הארץ עיר ובכלל הכל חחחח למה זה רק פעם בשבוע?
ענקקקקקקק../images/Emo45.gif איזו סדרה מעולה אהבתי את הגמילה ואת הארץ עיר ובכלל הכל חחחח למה זה רק פעם בשבוע?
V vitamin P New member 14/12/04 #43 ראיתי הכל אבל נראה לי שפיספסתי ארץ עיר??? למה אני לא זוכר את זה? ןאכן היה ענקקקקקקקקק
S shv2004g New member 14/12/04 #44 אמממ... שמוני ושמוליק יושבים ומשחקים ארץ עיר ואז מוני ממציא איזה חיה עם ו' ואחרי זה צומח במ'...
י ים רגשות משוגע New member 14/12/04 #46 תוכנית מצויינת! ממש נהנתי. אהבתי מאוד את המערכון של השירותי גברים
R ritimi New member 14/12/04 #48 תוכנית מצוינת ממש ממש מצחיק אהבתי במיוחד את זה עם המחשב והמכונת כתיבה
ל לוּבּה New member 14/12/04 #51 היה קורע../images/Emo6.gif פפסתי קצת את ההתחלה וכנראה שאני אפספס אותה כל שבוע . אבל ממה שראיתי זה היה פשוט קורע מצחוק.
היה קורע../images/Emo6.gif פפסתי קצת את ההתחלה וכנראה שאני אפספס אותה כל שבוע . אבל ממה שראיתי זה היה פשוט קורע מצחוק.