חחחחחח הם גם לא ממציאים כל מערכון שם חדש לדמות שהם מגלמים אלא משתמשים בשם שלהם
S shv2004g New member 14/12/04 #13 חחחחחח../images/Emo6.gif הם גם לא ממציאים כל מערכון שם חדש לדמות שהם מגלמים אלא משתמשים בשם שלהם
V vitamin P New member 14/12/04 #33 אני ידעתי שלא כי בכל זאת מערכון זה מערכון אין כוכבים ראשיים, דיברתי מבחינת הפרסומת שהוא במרכז בל זה סתם מקרי שיהיה סימטרי גם המעבורנים לפרסומות נחמדים ועשויים היטב
אני ידעתי שלא כי בכל זאת מערכון זה מערכון אין כוכבים ראשיים, דיברתי מבחינת הפרסומת שהוא במרכז בל זה סתם מקרי שיהיה סימטרי גם המעבורנים לפרסומות נחמדים ועשויים היטב
V vitamin P New member 14/12/04 #14 הקטע שהכי אהבתי היה......... הקבוצת תמיכה אויש פשוט ענקקק אבל זה קטע מוכר עשו אותו במספר תוכניות בארצות הברית זה היה קטע מצחיק סוחף ומדבק לא האמנתי שהם עשו כדורגל לנודיסטים זה היה ממש מצחיק
הקטע שהכי אהבתי היה......... הקבוצת תמיכה אויש פשוט ענקקק אבל זה קטע מוכר עשו אותו במספר תוכניות בארצות הברית זה היה קטע מצחיק סוחף ומדבק לא האמנתי שהם עשו כדורגל לנודיסטים זה היה ממש מצחיק
M mikels1 New member 14/12/04 #16 כן מממש אהבתי את הקטע הזה! קטע גדול!בטח בגלל זה השאירו את הקטע הכי טוב לסוף..
S shv2004g New member 14/12/04 #21 בהחלט../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif אחד פוחד מהתנצלויות, אחד פוחד מצעקות, אחת פוחדת מדברים שחוזרים על עצמם, אחת פוחדת מרגעים שקטים ומביכים והאחרון פוחד מ...מישהו יכול להזכיר לי?!
בהחלט../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif אחד פוחד מהתנצלויות, אחד פוחד מצעקות, אחת פוחדת מדברים שחוזרים על עצמם, אחת פוחדת מרגעים שקטים ומביכים והאחרון פוחד מ...מישהו יכול להזכיר לי?!
V vitamin P New member 14/12/04 #40 הכי הצחיק אותי בקטע ההוא אני פוחד מצעקות= א-ה-ה= אהההההההההההההה חחחחחח
• •°•RoNi•°• New member 14/12/04 #22 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif זה היה קורעעע!
י ים רגשות משוגע New member 14/12/04 #47 חחחחחחחחחחחחח הכדורגל לנודיסטים... רק מוח מעוות יכול לחשוב על דברים כאלו מטורפים
• •°•RoNi•°• New member 14/12/04 #19 ../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif זה היה טוב! ממש מצחיק! לא ראיתי מההתחלה... אבל ממה שראיתי ממש אהבתי!
../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif זה היה טוב! ממש מצחיק! לא ראיתי מההתחלה... אבל ממה שראיתי ממש אהבתי!
L love amor New member 14/12/04 #20 זה ממש קצר../images/Emo12.gif אבל גדול אהבתי את השוטרים האלה ואת הגמילה בעיקרון את הרוב חחח קשה לזכור כי יש כ"כ הרבה קטעים...
זה ממש קצר../images/Emo12.gif אבל גדול אהבתי את השוטרים האלה ואת הגמילה בעיקרון את הרוב חחח קשה לזכור כי יש כ"כ הרבה קטעים...
V vitamin P New member 14/12/04 #32 קצר אבל עשוי היטב- בדיוק חשבתי כל מערכון כזה דורש המון השקעה בתפאורה ובדברים אחרים לזמן צילום של כמה עשרות שניות לכמה טייקים קצרים לא יותר אבל בסך הכל זה יוצא טוב כי צריך להשקיע פחות בדברים אחרים ממש נהנתי מהתוכנית היה באמת ממש קצר הזמן טס אבל הצד החיובי שישאר טעם לפעם הבאה
קצר אבל עשוי היטב- בדיוק חשבתי כל מערכון כזה דורש המון השקעה בתפאורה ובדברים אחרים לזמן צילום של כמה עשרות שניות לכמה טייקים קצרים לא יותר אבל בסך הכל זה יוצא טוב כי צריך להשקיע פחות בדברים אחרים ממש נהנתי מהתוכנית היה באמת ממש קצר הזמן טס אבל הצד החיובי שישאר טעם לפעם הבאה