קצרים-001

shv2004g

New member
כבר יש אחד!!!

חחחח...אנשים תרדו קצת למטה ותראו שירשור למופת!

vitamin P

New member
../images/Emo41.gifקצרים-001../images/Emo124.gif../images/Emo13.gif

מיד ישודר הפרק הראשון של הסדרה קצרים. *התרגשות*
תגובות, הערות, ציטוטים, עניינים, יש לשרשר לכאן...
צפייה נעימה

shv2004g

New member
איזו התרגשות!

אילנה דיין ראיינה את קרן מור ואת מוני מונושוב בסוף "עובדה" ראיון קצרצר.

vitamin P

New member
לפני התוכנית....בטח ראיתם

במסך מפוצל מוני וקרן דיברו עם אילנה דיין, הם התבקשו להסביר על התוכנית אבל השתמשו איזה 20 פעמים + בשור ק.צ.ר
אהבתי....

AyalaN

New member
איזה יפה!!!

אהבתי את המערכון "אני יושבת פה ושותה.. כן אבא שלי גנן.. נפלתי מגן עד"
מישהו זוכר הכל?

vitamin P

New member
היא בערך מתחילה עם עצמה../images/Emo6.gif

אהבתי גם את המשטרה המזמרת

AyalaN

New member
ומוסיפה-אולי סיכום קצר../images/Emo3.gif

שלום.. אני אילה.. ויש לי פחד מתוכניות מצחיקות בטירוף!!
ווווווואי זה היה פשוט ענקי!!! יותר טוב משתיארתי בכלל!!!! ועכשיו אפשר להבין מה טוב בזה שהמערכונים כל כך קצרים, פשוט אי אפשר להפסיק לצחוק, בניגוד לתוכניות מערכונים אחרות שלוקח זמן עד לפאנץ', לא תמיד יש פאנץ', כאן פשוט הכל כמעט מצחיק! וזה קלע למטרה. מה שכן, המהירות הזאת קצת מעייפת.. אין זמן לעכל בראש כל מערכון. והכל היה קורע, אהבתי ממש את האחרון! אולי זה עוד דבר שהתוכנית הזאת עשתה, מרוב שהכל כמעט מצחיק, והכל כל כך קצר, קצת קשה לזכור דברים, ומה שזוכרים זה את המערכונים האחרונים.

vitamin P

New member
הראשון היה מוזר עד הפאנץ

ואז היא אמרה תני לנו לראות חדשות בשקט לא הפסקתי לצחוק וכל התוכנית הייתי עם חיוך דבילי על הפנים מרוב צחוק

AyalaN

New member
חחח נראשון באמת היה מוזר

ולא הכי הבנתי אותו.. לא הספקתי. וככה גם אני הייתי.. זאת אחת התוכניות הכי מצחיקות שראיתי.

shv2004g

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

זאת הייתה תוכנית גדולה!
אהבתי את הקטע עם השטיפת מכונית, עם ה"הצעת נישואין" בחוף הים, עם הקבוצת תמיכה
, הארץ עיר, הרופא, הקטע שהשוטרים מודיעים לשמוליק שאמא שלו נפטרה בדרך...יוצאת דופן
וצלמת החתונות
שמתם לב שהקטע עם הפסיכולוגית, האופנוען והאסטרונאוט היו קשורים אחד לשני? לסיכום, הייתה תוכנית ממש טובה וקורעת!

mikels1

New member
חח כן...

הקשר היה עם קרן מור המצחיקה ..חח היא ממש מצחיקה..

mikels1

New member
תוכנית מצויינת ! ממש אהבתי!

באסה שיצא ממש קצר... חחח... תוכנית נהדרת רוב המערכונים מאוד מצחיקים.. יפה כל הכבוד! היה נחמד המערכון בסוף עם הפחדים..

vitamin P

New member
ענק../images/Emo6.gif דעתי על הסדרה

סדרה ענקיתתת במערוכנים הראשונים הייתה לי קצת בעיה כי לא הייתה המשכיות וזה היה מוזר אבל מהר מאוד התרגלתי והזמן טס זה עבר ממש ממש מהר זה היה ממש מצחיק
מערוכנים ממש מקוריים והרוב זה מענין בדיחות כאלה שאפשר לספר אותן- זה מגניב.... היו ממש אחלה קטעים ____________________________________________________________ יובל:"ריקי, את ואני יוצאים כבר 3 שנים ואני רוצה לשאול אותך משהו!!!" ריקי:"אי אי אי " יובל:"ככה את מרגישה יותר גבוה??? חחח גדול" ____________________________________________________________ "מצטער אבל אני נאלץ לבקש ממך להנמיך את הווליום!! אבל למה??? את מאוד מביכה אותי מאמי " חחח ענקקקקקקקקק

למעלה