L LillipooT New member 3/6/04 #1 ../images/Emo41.gif קייטי.. ../images/Emo60.gif מהפרמיארה של הסרט החדש של הארי פוטר
ק קייטי הולמס New member 4/6/04 #19 ../images/Emo51.gif לי! ../images/Emo66.gif אהבתי את התמונות מהפרימיירה. היא ממש יפה בהן! ונמש כבר הפנתה את תשומת ליבי ששמו חלק מהתמונות האלה גם בפורום של הארי פוטר.
../images/Emo51.gif לי! ../images/Emo66.gif אהבתי את התמונות מהפרימיירה. היא ממש יפה בהן! ונמש כבר הפנתה את תשומת ליבי ששמו חלק מהתמונות האלה גם בפורום של הארי פוטר.
D Dawson girl New member 4/6/04 #26 לדעתי דווקא פה היא לבושה יפה הרבה יותר יפה מכל השמלות המזעזעות האלה.. וכן שמו את התמונה הזו בפורום "הארי פוטר הסרט" ואנשים ברוב חוצפתם לא ידעו מי זו!
לדעתי דווקא פה היא לבושה יפה הרבה יותר יפה מכל השמלות המזעזעות האלה.. וכן שמו את התמונה הזו בפורום "הארי פוטר הסרט" ואנשים ברוב חוצפתם לא ידעו מי זו!
L LillipooT New member 3/6/04 #9 יש עוד תמונות חדשות.. ../images/Emo60.gif של קייטי עם השימלה הירוקה שלטעמי מזויעה... היא כל כך מכופפת והיא נראית בהריון.. גם את הנעליים לא אהבתי והשרשרת לא לעניין!
יש עוד תמונות חדשות.. ../images/Emo60.gif של קייטי עם השימלה הירוקה שלטעמי מזויעה... היא כל כך מכופפת והיא נראית בהריון.. גם את הנעליים לא אהבתי והשרשרת לא לעניין!
L LillipooT New member 3/6/04 #11 ../images/Emo26.gif../images/Emo60.gif החזה שלה..... נורא איך היא יכולה לא ללבוש חזייה עם השימלה הזאת?? ואני מדמיינת או שרואים לה את הפיטמה
../images/Emo26.gif../images/Emo60.gif החזה שלה..... נורא איך היא יכולה לא ללבוש חזייה עם השימלה הזאת?? ואני מדמיינת או שרואים לה את הפיטמה