קייטי...

dun16

New member
../images/Emo172.gif

לדעתי הבגדים רק קצת משונים (
) אבל היא אחד האנשים היותר יפים שראיתי בחיים... היא נראת מהאנשים האלה שתמיד ישארו יפים
בתמונה הזאת היא ממש מדהימה

DAN1EL

New member
היא נראית זוועה!

הפנים שלה הזדקנות לגמרי...הם כאילו.."נפלו". השמלה ממש מכוערת ולא מחמיאה לה בכלל. אבל בתמונות האחרונות היא דווקא נראית חמודה.

LillipooT

New member
.... ../images/Emo60.gif

בתמונות ראשונות היא באמת לא נראית טוב.. אבל בשאר היא תמות היא חמודה

dun16

New member
תיק צהוב?

וואט איז דה מאטאר וויט הר??! אבל חפיף... אפילו עם הבגדים הכי מכוערים ועם תיקים צהובים... היא עדיין יפה... אז נסלח לה...

../images/Emo51.gif לי! ../images/Emo66.gif

לא ממש אהבתי את השמלות (במיוחד לא את הראשונה) אבל קייטי נראית מדהים כמו תמיד! אני ממש לא רואה שהיא הזדקנה ובטח לא התכערה.

תודה לי!../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif

אומנם כמה תמונות משונות,ושמלות מזוויעות,אבל היא נראית יפיפיה כתמיד! רק שתלבש חזיה למען השם!!

shiray

New member
חחח בול מה שאני חשבתי!

יש רק 2 אפשרויות- הוא שמלה שתומכת במה שיש לה שם, או שמלה אורירית ופתוחה אבל עם חזייה!!!! זה לא כזה מסובך! ילדה בת 11 עכשיו כבר יודעת את זה... ובאמת לקייטי יש קטע כזה שיש לה לא מעט תמונות לא מחמיאות, אבל בתמונות הנורמליוות היא פשוט מדהימה...

Tinkerbell3

New member
לפי דעתי היא נישארה יפה והיא תמיד

הייתה יפה ותייהיי יפה... אממ והתמונות מעוותות לא היא!!!!!!!!!!! ראיץם אותה בפאנקד?! זה התוכנית של אשטו קוצ'ר שהוא עובד על שחקנים אז הם עבדו על קייטי כאילו היא ניקלעה לריב בין זוג אוהבים והיא הייתה ממש אבל ממש חמודע שם..

למעלה