קטעים מ-Each Of Us Angels!

LoLo16

New member
../images/Emo41.gifקטעים מ-Each Of Us Angels!../images/Emo41.gif

אם במקרה נפתח לכם דף לבן עם שלושה לינקים, תלחצו על האחרון
העלתי שני קטעים, הפלירטוטים בחדר והנשיקה. בקשר לפרק של מחר- אני בכזאת דילמה!! בדיוק מחר בעשר יש את יומטוב והפרק המיוחד של ארץ נהדרת. הייתי בצילומים של זה אתמול, וזה פשוט ענק
הבעיה היא שאני לא רוצה להפסיד לא את זה ולא ג'אג...
זהו, סתם רציתי לשתף...
תהנו מהקטעים
(אם אתם רוצים עוד קטעים מהפרק הזה, רק תגידו.
)

omer landau

New member
ארץ נהדרת זה בדיוק ב10????

באמת דילמה אני מת על ארץ נהדרת זה כל כך ענק והיום בערב זה משהו מיוחד אבל יש גאג עונה שישית
נראה אני אראה גאג ואקליט ארץ נהדרת ואחרי שיגמר גאג אעביר ל 2

cjharm

New member
היופי שבווידאו!!!

הלכת להקלטות??????? איזה כיף!!!!! טוב, כמה שאני לא אוהבת לעשות את זה.... ג'אג חייב לקחת מקום שני..... הח'ברה הפכו את זה לארוע של ממש ( נפגשים ב5 לוועדה,

cjharm

New member
איזה ......

מדהים!!!! אני רוצה עוד (בבקשה) היא בהריון שם, נכון??

LoLo16

New member
אני חושבת שהיא בהריון שם...

איזה קטעים את רוצה? רק של דיוויד וקת'רין או שלא משנה של מי? ונכון שאלו קטעים יפים?..

מאיזה עונה הפרק הזה???

הממ הייתי מאוד רוצה לראות אבל המחשב האיטי שלי מונע ממני לראות סרטונים.. שונאת מחשבים... ::(( ובקשר לג'אג היום! שיפרים שביניכם.... אם אתם לא רואים.. למען השם תקליטו!! :)) יש שם איזה כמה קטעים שיעשו לכם טוב על הלב.. :))) אני מבטיחה... בעצם שכולם יקליטו!! לא מפספסים ג'אג..:)) האמת שאני כנרה יחידת סגולה כאן.. אבל אני דווקא אראה ג'אג ולא ארץ נהדרת...:)) ארץ נהדרת זה קורע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל.. סדר עדיפויות ...:)) אני לא יודעת איך מקליטים בוידיאו הדפוק שלי אז אני ינסה להשיג מישהו שיקליט לי את לובה.. ::))

Nushi G

New member
גם לי לא!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

למעלה