קח אותי שרון

ידעתם ששרון נולדה בסינגפור וגדלה

שם ופה היא התחילה את הקריירה שלה כדיילת.

jt7785

New member
חחח מצטער לבשר לך

אבל הגרסא המקורית היא יפנית. סוריייייייייייי

jt7785

New member
אוקיי. נניח שאת צודקת

אבל עם ניסוח כמו שלך, לא ראוי להתייחס אליך בכלל. בשתי ההודעות. תלמדי לדבר. את פשוט מפגרת וחסרת כל נימוס. טוב אבל זה הרי היה ברור, את בטח לא מצליחה אפילו להרשם לפורום מרוב טמטום..

Boran

New member
את שמה לב שכל דבר שיוצא לך מהפה

או יותר נכון מהמקלדת הוא שלילי? את גורמת לאנשים פה לשנוא אותך. תחשבי חיובי. קבלי עצה- אם את רוצה להתערות בפורום זאת לא הדרך.

ofofofof

New member
../images/Emo41.gif קח אותי שרון ../images/Emo41.gif

כן, לא טעיתי בכותרת, קראתי ב"מעריב היום" שלאור ההצלחה של "קחי אותי שרון" שוקלים לעשות את אותו דבר רק עם גבר! כנראה שהריאליטי TV הישראלי מתחיל לתפוס תאוצה! אופיר

jt7785

New member
כן...

במיוחד הצלצול חחחח סתם דוגרי הגרסא היפנית מזוויעה.... אבל הגרסא באנגלית - סרט ענק!!! הוא גם ריאליטי?

jt7785

New member
אתה בטוח? כי

כי פשוט היה כזה דבר אתמול... בזה או זה זה (אגב, תכנית מחורבנת) כאילו הביאו את אריק שרון (טוביה צפיר) וכאילו עשו "קח אותי שרון" עם כבשים...

ofofofof

New member
ממש לא לזה התכוונתי.....

וכן, תקרא בעצמך, "מעריב היום", דף אחד לפני אחרון... ונכון, זה זה או זה זה היא תוכנית גרועה!!! ראיתי פרק אחד והפסקתי... אופיר

jt7785

New member
אה סבבה

וכן, סתם חיקוי מטופש לתכנית יפנית מסריחה... ודוקא בדר"כ אני מעריך מאוד תכניות שיואב צפיר מפיק... (כוכב נולד ועוד) וגם את רועי לוי אני ממש אוהב... אבל התכנית -

Outlast

New member
יאווני האני, אתה לא מעודכן..

אנחנו מדברים עכשיו על הגירסא הגברית, ועם כל הכבוד לאמבר..

Gal6

New member
אני לא מבין אותו..

אם מסתכלים רק על המראה אז לא חסרות אמבריות...אז לפחות לגוון טיפה

Outlast

New member
גם בעיניי היא ממש לא משהו..

כאילו, נראית טוב והכל, אבל שום דבר מיוחד.. מילא.

amitooshacham

New member
וואלה, אם זה כל כך מצליח..

למה לא לעשות עונה שניה. הפעם עם מישהי נורמלית.. נורמלית! ש י ר י מ י מ ו ן (ואת זה אמרתי אחרי מחשבה רבה.. התלבטות בין קריסטי דארלינג למישל ממי
). אבל קשה להביא אותן לארץ

למעלה