קורה לי משהו...

orbotek

New member
../images/Emo41.gifקורה לי משהו...

מאוד מוזר אני פרודה כרגע מחבר שהייתי מאוהבת בו עד הראש (כתבתי וסיפרתי עליו כבר אז) הכל מקרה אני לא יודעת אם אני מעכלת או לא את הפרידה כי אני לא מוצאת את עצמי בוכה או מתאבלת על הפרידה הזאת ואני טיפוס מה זה רגיש חבל על הזמן בכל מקרה זה נראה לכם נורמלי שאני מתנהגת כרגיל ואפילו בעבודה כולם חושבים שיש לי עדיין חבר למרות שזה כבר לא נכון!! הכי קטע שאיזה מישהי פה במשרד הביאה תמונות שלה ושל חבר שלה מחו"ל והיתה שם תמונה שלהם עם איזה שתי בחורים מהזהההההה חתיכים
ושאלתי אותה אם אחד מהם שנדלקתי עליו יותר(בתמונה ) פנוי והיא אמרה שכן ואולי תנסה לארגן משהו.... מה אתם אומרים אני בסדר??

mariana

New member
נשמה את בסדר גמור

בטח שזה טבעי מה שאת עוברת יש לזה כמה סיבות יכול להיות שאת מתחילה לעריך את עצמך כמו שצריך. סיבה שניה את פשוט מבינה שהוא לא ראוי לך. אולי את יותר מאושרת כשאת לבד מאשר שהיית איתו. או שסיבה שהכי נראת לי שרולי בתוך תוכך את יודעת שתחזרו להיות ביחד. והרי מפרידה לפריה אומרים "מה שלא הורג רק מחשל" כמובן שלמדת להיות חזקה ואת יועת איך מתגברים על פרידות. בכל אופן הכל טוב אצלך

orbotek

New member
מה שלא הורג מחשל

זה מה זה נכון ואני ברוך השם נכוותי הרבה פעמים באהבה וכל פעם אני לומדת משהו אחר ואני יותר חזקה ובשלה מקשר לקשר תשמעי ממי לפעמים יש פלוס בלעבור כמה מערכות יחסים מגוונות כי כך את יודעת איפה מתיישב לך הכי טוב ואיזה טיפוס את הכי מרגישה איתו שלמה למרות שחשבתי שה"אקס" שלי הוא המושלם אבל יש הרבה דברים מתחת לשטח שכשעיורים לא רואים......

Queen Of Love

New member
ניקוש!!!

אם את מאושרת ושמחה, למה את צריכה לשאול את עצמך יותר מידי שאלות, מה רע??, תהיי מאושרת אין שום דבר רע בזה!!
מה שלומך חוץ מזה?, מזמן לא ביקרת, או שנדמה לי?? חחחחח

orbotek

New member
תאמיני לי

אני ממש מאלצת את עצמי לא להיכנס ולגלוש למרות שאני קצת זמן איתכם אני מרגישה שאני מכירה את כולם כמו כף ידי ונורא נורא נוח לי וכיף לי אבל תביני אני במקום עבודה ואני מפחדת שיתפסו אותי מצ´וטטת בכל מקרה אני ממש ישתדל להיות יותר בענינים מימכם כי אם יש משהו אחד טוב שקרה לי בתקופה האחרונה זהההההההה א ת ם

sidi

New member
בטח

שזה לא מוזר. את שלמה עם הפרידה וטוב לך בלעדיו. ואת מחפשת אהבה חדשה. מה מוזר בזה?

orbotek

New member
שפוט נראה לי

שאני נמצאת אולי באופוריה של "הוא עוד אולי יחזור אליי ויתחנן " ואז אני יזרוק אותו מהמדרגות אני מקווה שאני טועה ואיזה כוח עליון גורם לי להתגבר בקלות!!! ה ל ו א י

sidi

New member
אה...

סיבכת אותי קצת. אבל אם תכניסי לעצמך לראש שאת מחכה לו וצריכה אותו אז את לא תזרקי אותו משום מקום לשום מקום פשוט מאוד. תשכחי, תמשיכי הלאה, תנסי לא לחשוב יותר מדי.

למעלה