קבוצת ערות (2)

Talia E

New member
../images/Emo41.gif קבוצת ערות (2)

אני פותחת שרשור חדש לקבוצת הערות (שכבר קיימת! - מזל טוב לנו!
). הסיבה שאני פותחת שרשור חדש, היא כדי ליצור שרשור שיהיה לנו נוח יותר לשימוש, היות שאשים אייקונים בכותרות של ה"מדורים" השונים בשרשור (זה יסייע לנו ויזואלית למקם את עצמנו בשרשור). אני מזכירה לשמור על סדר בשרשורים, כפי שהוסבר כאן. חברי הקבוצה מוזמנים לתת רעיונות והצעות ייעול כיצד לבנות את השרשורים אתם תעבוד הקבוצה. בהצלחה לכולנו!

Talia E

New member
../images/Emo35.gifשאלות על הקבוצה../images/Emo35.gif

מי שיש לו שאלות על הקבוצה - מוזמן להעלות אותן כאן, בשרשור להודעה הזו.

kung fu

New member
משפט שלא הבנתי מההסכם

"לא יוחלף ניק בשום נסיבות שהן, אלא נגד רצונו של המחליף, אשר נכשל במובהק בשמירת הניק שלו." שאלה: הבנתי שלא מחליפים ניק בשום אופן. אבל לא הבנתי מהחלק שהדגשתי למה הכוונה?

Talia E

New member
מציעה שתקראי שוב...

ביכולתך להבין זאת בקלות
נסי לענות לעצמך. העלי בפורום תשובה שהיא אפשרית לדעתך - ונמשיך משם

kung fu

New member
קראתי כ-5 פעמים לעומק ../images/Emo6.gif

(לפני ששאלתי) ונסייתי להבין את זה מכל מיי כיוונים. אנסה להבין את זה בהמשך היום שוב
אעדכן אם הצלחתי

Talia E

New member
פשוט תני אפשרות אחת להבין את זה

אני בטוחה שאת יכולה לכל הפחות להמציא אחת

kung fu

New member
הממממממ

הדרך המקורית שהבנתי את המשפט ושנראתה לי לא הגיונית: לא יוחלף ניק בשום נסיבות שהן. האפשרות היחידה שניק יוחלף היא שהמחליף של הניק (נניח אדם בשם דוד) החליף את הניק שלו (שהיה למשל david) לניק אחר (נניח daviiiid), והוא עשה את זה נגד רצונו (כי אחרת הוא היה שומר את הסיסמה והכל)..... ?? הצילו

Talia E

New member
או קיי, לא היית רחוקה ../images/Emo13.gif

המשפט שצטטת בסה"כ מבטא את זה, שלא יוחלף ניק מרצון בשום פנים ואופן. אם הוחלף הניק, זה יהיה אך ורק שלא מרצון וזה יהווה כשלון של אותו אדם לשמור על הניק שלו. (למשל כמו בדוגמה שנתת: אם הוא שכח סיסמה והעלה לכרטיס האישי מייל פיקטיבי כך שהוא לא יכול לשחזר אותה).

kung fu

New member
מוזר מאד...

אז המשפט הזה נראה לי תמוה. זה משפט שאומר שאם מישהו החליף ניק, אז זה לא מרצון.... וזה מבהיר שאם מישהו יפעל כך, אז הוא פועל נגד רצונו או משהו כזה?

Talia E

New member
לא...

זה אומר שלא תהיה החלפת ניק מרצונו של מישהו. זאת אומרת, לא יכול להיות מצב שמישהו יגיד לעצמו "אני רוצה/מעדיף/בא לי להחליף את הניק, אז אני מחליף אותו". אם תהיה החלפת ניק, זה יקרה רק כי אותו אדם נכשל במימוש המחוייבות שהוא לקח על עצמו - הווה אומר, שהחלפת הניק לא קרתה מתוך רצונו ובחירתו המודעות של אותו אדם, אלא "שלא מרצונו/בחירתו" (שמתי במרכאות כי במובן מסויים זה כן יהיה מרצונו ומבחירתו... אבל לא נסתבך עם זה כרגע). ברור עכשיו?

kung fu

New member
תודה! עכשיו זה ברור!

אבל המשפט הזה מיותר. הרי נאמר שאי אפשר להחליף ניק....אז במה המשפט הזה תורם? בגלל זה לא הבנתי את המשפט....

Talia E

New member
זה תורם בכך שהוא

מתייחס לאפשרות שמישהו נכשל בשמירה על הניק ולמעשה החליף ניק "לא בכוונה" ("נגד רצונו"). המשפט מבהיר שהנ"ל יהווה כשלון במימוש ההתחייבות שלו ואף על פי כן זה עדיין יאפשר המשך החברות בקבוצה.

kung fu

New member
רגע אז לא הבנתי את זה מקודם...

נאמר שאי אפשר להחליף ניק. אז רק אם מישהו נכשל בשמירת הסיסמה שלו למשל, הוא יוכל להחליף ניק, לחתום מחדש על ההסכם ולהמשיך להיות בקבוצה???

Talia E

New member
לא יוחלף ניק בשום נסיבות שהן

אלא אם זה קרה נגד רצונו של אותו אדם. אם זה קרה, זה יעיד שהוא נכשל במובהק במחוייבות שלו. (זה היה המשפט שצטטת בסידור קצת שונה של המילים...) ה"אלא" בתחילת המשפט הוא מהותי. יחד עם זאת, בהסכמים שנחתמו עם האנשים הם התחייבו להחזיק בניק שלהם. אם הם לא יצליחו לעשות זאת אני אשקול לגופו של עניין אם להשאירם בקבוצה או לא.

kung fu

New member
אוקיי, מובן. תודה!

(הדבר היחידי שקצת תמוה בעיני זה איך יוחלף ניק נגד רצונו של מישהו, אז בסדר...)

Talia E

New member
נגד רצונו =

מבלי שהוא רצה בזה (הכוונה אינה בהכרח שזה נכפה עליו או משהו כזה...)

איפה אני מעלה שאלות הקשורות לאופן ביצוע המשימות? איפה אני מעלה הצעות לשיפור אופן עבודת הקבוצה?

Talia E

New member
כרגע המקום המתאים הוא

"דיונים חופשיים". אנחנו נמשיך ונשפר את שרשורי העבודה שלנו. אם את חשה שכדאי להוסיף "פינה" - אני אשמח אם תציעי זאת (וגם האחרים מוזמנים כמובן!) ב"דיונים חופשיים"

Talia E

New member
../images/Emo22.gif פינת המתעניינים ../images/Emo22.gif

כאן המתעניינים בקבוצת הערות יכולים לדבר, לשתף, להצהיר על כוונתם להצטרף וכיו"ב.

kung fu

New member
אני פתאום במצב שאני לא רואה איך

ההשתתפות בקבוצה תתרום לי בדיוק. הרי אני עושה את המשימות בלי להיות שייכת לקבוצה. אז החלטתי שוב לקרוא את המאמר בעיון (בפעם ה-4 כבר), כי אני זוכרת שבעבר כן רציתי להצטרף. מצחיק
אמשיך לעדכן...

למעלה