קבוצת ערות (2)

זה קל זה פשוט - תמונת מצב

התחלת החתירה לקראת ערות - 8.7.04 ההתחלה: חתירה למשימה ראשונה. השלמת משימה ראשונה: 16.7.04 השלמת משימה שנייה: 18.7.04 התחלת משימה שלישית: 21.7.04 חותרת כרגע לקראת השלמת המשימה השלישית.

kung fu

New member
kung fu - תמונת מצב

תאריך תחילת המסע שלי: 10.07.04 השלמתי את המשימה הראשונה ב: 11.07.04 השלמתי את המשימה השנייה ב: 12.07.04 השלמתי את המשימה השלישית ב: 20.07.04 חותרת כרגע להשלמת המשימה הרביעית. (כבר הצלחתי פעמיים רצוף להגיד את המשפט, והיום בבוקר לא ישנתי בבית שלי ושכחתי מהמשפט!!! ממשיכה לחתור להשלמת המשימה הזו
)

The Daydreamer

New member
היום אני מתחילה לה לה

תאריך תחילת מסע: 19.08.04 הצבתי לעצמי כמטרה להצליח ל'עצור לפני הדלת..' פעמיים כל יום במשך 3 הימים הבאים. אני כבר מתעוררת.. ורסיה של התרגיל הזה בצעתי כבר בעבר, מעניינים אותי ההבדלים שיעלו בין העבודה היחידנית לבין זו הלוקחת חלק בקבוצה. אשתף במימצאים..

The Daydreamer

New member
השלמתי שלב 1..כל פעם שעצרתי מול

הדלת, לפי עצתו של בן, התמקדתי בניצחון שלי, בהצלחתי במשימה! השלמתי את השלב לפני שבוע ימים לאחר שהצלחתי במשך 4 ימים רצופים לעצור כל יום מול דלת הכניסה, לפחות פעם אחת. במטרה שלי הצבתי לפחות פעמיים כל יום אולם היה יום שהייתה לי הזדמנות של פעם אחת בלבד! בדקתי הבדלים בין עשיית התרגיל לבד( בעבר תירגלתי אותו לבדי) לבין עשייתו במסגרת הקבוצה ונוכחתי לגלות כי ישנם הבדלים משמעותיים: 1. המסגרת של הקבוצה שימשה כמסגרת עבודה עבורי מה שעזר לי להתמקד בעשייה. בעבודה לבד לא יצרתי לעצמי מסגרת עבודה ולכן היתה יותר תלישות. 2. הקבוצה נותנת תמיכה. 3. היה לי הרבה יותר קל להצליח במשימה במסגרת הקבוצה לעומת העבודה לבד. 4. במסגרת הקבוצה, היתה לי בהירות גדולה יותר והייתי יותר צלולה מאשר לבד.

Talia E

New member
../images/Emo127.gifמסעות שהושלמו../images/Emo127.gif

כאן נדווח (בשמחה רבה!
) על מסעות שהושלמו, עם תאריך ההתחלה ותאריך הסיום שלהם.

Talia E

New member
../images/Emo175.gif מסעות שהופסקו ../images/Emo175.gif

כאן נרשום על מסעות שהופסקו (נקטעו באמצע) - עם תאריך ההתחלה, תאריך הפרישה וסיבת הפסקתם הרשמית.

יפה

שאת פותחת קבוצה חדשה, זה דומה ללהגיד שאנחנו כבר ערים. אני מציע שתהיה דרך התקשרות רק של חברי הקבוצה, ולא בפורום הראשי. אם עוד מישהו חושב כמוני, אשמח לשמוע על כך.

Talia E

New member
אבקש ממך לשים לב, להיות ער

ולכבד את הבקשה שלי מתחילת השרשור - שהיתה לכתוב בשרשור בצורה מסודרת (כלומר שכל הודעה תופיע במקום המיועד לה. ההודעה שלך למשל, שייכת לפינת המתעניינים). אגיב על תוכן ההודעה שלך בפינת המתעניינים.

למעלה