קאבר חדש[?] ל Mary jane

WundeRKind

New member
../images/Emo41.gifקאבר חדש[?] ל Mary jane

באמת שאני לא כותב פה רק בגלל נינט..חחח אבל.. היא עשתה קאבר לשיר...אפשר לשמוע במייספייס שלה. לחכות כמה שניות וזה יתחיל.. http://www.myspace.com/tayebninet מה דעתכם
ביצעו קצת חלש משל אלאניס.. אבל דווקא די נחמד...

AlanisJunkie

New member
אוי, איזו גדולה הנינט הזו...:)

אני לא נמנה עם עדר מעריציה או משהו - אבל לדעתי הקאבר יצא מעל הממוצע. בד"כ נורא קשה לקאבר את אלאניס כי מה לעשות שלאלאניס יש את הקול של אלאניס... אבל בשיר הזה הקול של נינט יושב אחלה. כמובן שאין מה להשוות לביצוע של אלאניס...

Tarantelle

New member
ממש לא אהבתי.... ../images/Emo4.gif

גם ככה ממש קשה לגרום לשיר הזה לא להישמע משעמם- ולא תמיד אלאניס מצליחה לגרום לו להישמע מעניין... ואני חושב, שעם כל החיבה החדשה שלי לנינט, הביצוע הזה די נורא וממש מת... הוא נשמע משעמם, משוך אחורה, דכאוני ומגעיל. לא הצליח לה. אבל לפחות רואים שנינט יודעת מוזיקה טובה מהי. שתנסה לקברר שירי אלאניס אחרים- אולי יצליח לה... אישית אני חושב שלקברר את that i would be good, your coungatulations או שיר שקט אך חי אחר יהיה מוצלח יותר.

הפכה אותו לנינטי לאללה

אבל יחסית יצא טוב (קצת בעיה עם האנגלית ) אני כול כך לא מבין את הזמרת הזאת יש לה את כול הפוטנציאל להיות זמרת מעורכת ואיכותית (היא הוכיחה את זה בדיסק טוב יחסית) אבל במקום להשקיע במוסיקה היא משקיעה זמן בפרוקייטים מפגרים סטייל השיר שלנו חבל...

Tarantelle

New member
מה אתה לא מבין?

אם נינט לא הייתה עושה את "השיר שלנו" וישר מתחילה לעבוד על הדיסק, דבר ראשון ההמולה שנוצרה סביבו הייתה קטנה בהרבה, מעמדה כמגה סלבית בארץ לא היה קיים והיא הייתה מתמוגגת מהעולם כמו שאר פליטי כוכב נולד. אני מעריך מאוד את איך שהיא בנתה את עצמה- כסלבריטאית וכזמרת. והשיר שלנו זה משעשע...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo31.gif

ברגע שהיא השאירה את ההמולה סביבה ובנתה את מעמדה, היא איבדה את הכבוד והערכה, ונשארה עם ילדים בני 12 שמתלהבים ממנה..
היא מגה סטארית, נכון. אבל היא באמת רוצה להיות..? זמרת רצינית שאולי יכולה להצליח ברמה העולמית, או עוד סלבריטאית ישראלית שמשחקת, רוקדת, שרה וכל הג'אנק..?
אהבתי את הביצוע הזה שלה, אגב. היא מפתיעה אותי.

Rוית

New member
מסכימה איתך

אבל לדעתי היא לא עשתה את זה בכלל במודע. כל המליון אנשים שסביבה תכננו לה את החיים יופי יופי.. האמת אני קצת מרחמת עליה מהבחינה הזאת, לא נראה לי שיש לה המון חיים פרטיים משל עצמה בהמון מובנים. אבל היי, שיהיה לה לבריאות. בקשר לקאבר, הוא לא כזה גרוע. והאמת אפילו אפשר לתת לה שתי נקודות על זה שהיא הצליחה לא להרוס את השיר.. חסר את הגוון של הקול של אלאניס, ואני חושבת שזה תכלס מה שמפריע לנו, אנחנו רגילים לשמוע את אלאניס. אבל בשורה התחתונה, נינט עם הקול שלה, מצליחה לשיר את השיר הזה בצורה הגונה ולא רעה בגלל! הפתיעה אותי קצת
וזה הכי הרבה שאי פעם בחיים שלי דיברתי על נינט, אז אני חושבת שזה זמן טוב מאוד להפסיק!

ofirshai

New member
2 העונות הראשונות היו טובות

אח"כ זה פשוט התחיל להדרדר, ולהיות מסורבל ולא מצחיק. חוצמזה גם אני מעריך את איך שהיא בנתה את עצמה, אחרת היא באמת הייתה מתפוגגת מהר או שלא הייתה כזאת המולה סביב הדיסק שלה...

gal255

New member
עד THAT I WOULD BE GOOD!!!!!!

אבוי לעולם אם היא תחליט לחדש אותו.. שתישאר עם ה"היא יודעת" שלה ותעזוב את שירי אלאניס במנוחה! -סופי-

ofirshai

New member
אומנם אני גם לא נמנה עם הקהל שלה

אבל הקאבר סביר+. היה יותר נחמד לשמוע אותה שרה שיר אחר כמו You oughta know או Wake-Up , משהו קצת יותר עצבני שיהיה בסגנון של "היא יודעת".

j u n k

New member
הפתיעה לטובה

כמובן שציפיתי לגרוע ביותר ...מה קשור נינט ואלאניס?! אבל ללא ספק הופתעתי מהווקאליות שלה ומהמבטא...שיחתקה אותה אבל אין על המקור לא יעזור אבל ניסיון מוצלח יחסית

infatuation

New member
חביב

"היא לא שרה את זה באותה תשוקה של אלאניס, היא שרה את זה מיופיף מדי" מילותיו של חבר שלי
אני מסכימה בהחלט.

gal255

New member
מרי ג'יין- ז"ל

נינט רצחה את השיר! אדם במקלחת שר עם יותר תשוקה ממנה!! אני לא נמנית לא עם מעריציה ולא עם שונאיה, אני נמנית עם אוהבי אלאניס ובתור אחת ששרה באופן מקצועי כבר שנים, אני יכולה להגיד שזה אחד הקאברים הכי מזוויעים שיצא לי לשמוע! (זה והחידוש של מקפליי ל"דונט סטופ מי נאו") קודם כל זה באמת קשה לחדש או לשיר שירי אלאניס בלי שזה ישמע חיקוי או סתם לא ממש מתאים, אבל היא שרה את זה באופן תפל. מרי ג'יין זה שיר מדהים עם מילים עמוקות וביצוע עוצר נשימה ופשוט כואב לאוזניי לשמוע את הקאבר המזעזע הזה.. ולסיום משהו קצת מצחיק- כתבתי באיזה פורום אחר שנינט הרגה את השיר ושאני לא אהבתי את הקאבר וזה..אז איזה פאקצה אחת רשמה לי "שהמרי ג'יין הזאת תגיד תודה שנינט שרה את השיר שלה". LOL! -סופי-

למעלה