צריך את עזרתכם, חשוב

גיל110

New member
../images/Emo41.gifצריך את עזרתכם, חשוב ../images/Emo70.gif

רציתי לשואל אם יש לכם קשר עם אור ברק (Mami Girl 4 Ever). כבר יותר משבועיים שהיא לא מחוברת, וגם היא לא מתקשרת, לא שולחת הודעות, כלום. משהו מוזר פה בהתחשב שהיינו מדברים בקביעות. אם יש לכם קשר איתה או שאתם יודעים שקרה משהו, בבקשה צרו קשר. אור, אם את רואה את זה, בבקשה תתקשרי. תודה רבה על עזרתכם

גיל110

New member
לא דיברתי על הפורום

דיברתי על המסנג'ר. ובלי קשר, זה כאילו היא נפלה להישרדות, מפחיד לגמרי. נראה לי שהגיע הזמן לנצל את הקשרים שלי במשטרה.

גיל110

New member
בהתחלה השתמשתי בזה בתור ביטוי

כאילו היא הלכה להישרדות מבלי להגיד וניתקה קשר מהעולם. אחרי זה פשוט נפלה להישרדות כאילו, עשתה טעות והלכה לשם.

Ro¥aL

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו.. סליחה..

Ro¥aL

New member
הו לא! חלילה!

אני לא צוחק עליה חס ושלום אני צוחק עליך ותגיד, כמה עולה כרטיס?.. (אני מאמין שאתה יודע את ההמשך)

אל דאגה../images/Emo9.gif

הכול בסדר פשוט מחוסר זמן אני בקושי נכנסת למחשב .. לא התכוונתי להדאיג .. סליחה

גיל110

New member
אם רק היה לך שמץ של מושג כמה דאגתי

אולי היית מבינה. יכלת לשלוח SMS לפחות להגיד שהכל בסדר, יש לך את המספר. מצטער שהדאגתי אותכם, כפי שאתם רואים, הכל בסדר.. ואור, זה לא אשמתך, אני יודע. מצטער. לפחות אלו איתך בסופר נהנו מזה שראו אותך כל יום ודיברו איתך.. לפחות חלק מהאנשים שמכירים אותך.. תשמרי על עצמך להבא.

סיפור סוחט דמעות שכתבתי - לקרוא ולבכות

דרך אגב, העליתי את זה דרך אתר קליקות - זה כמו פייסבוק, רק ישראלי (ו.. אתם מרוויחים כסף על כל אחד שנכנס מהלינק שלכם - עכשיו אתם מבינים למה אני מפרסמת?). צריך לאמת במייל אחרי שנרשמים.. וההרשמה בחינם (ברור)... אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הסיפור של דוד..

למעלה