צומי

וונקי

New member
../images/Emo41.gifצומי../images/Emo41.gif

אוקי תקשבו אני הצלחתי לשכנע את אמא שלי שאחרי המפגש באזראלי ב22 היה מי מפגש אצלי שבו עד 5 איש יכולו להשאיר לישון אז מי שרוצה אחרי המפגש לבוא להשאר לישון אצלי שיגיב להודעה זו החמישה הראשונים שיגבו ישארו לישון אצלי ועוד שאלה לי אלכם מי בעד שאני יעשה מפגש ענקי אצלי בית שגם יגיב להודעה זו

ffiendd

New member
אניאניאני../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif

את שולתת האני
^________________^
רגע, זה באותו היום של העזריאלי או כמה ימים אחר-כך או לפני זה או בכלל עוד 4 שנים מהשנה
וול, זה לוברור לי
^_______________________^

וונקי

New member
../images/Emo78.gif

שווה לכם לקורא את מה שקראתי למעלה אחרת אתם תפסידו לא אני

HuGo Hell

New member
איפה את גרה? ../images/Emo1.gif

למרות ש... אם אני אשן אצל מישהו זה יהיה כבר מישהו אחר. ואם לא אז אני חושב שאני אתן הסעה לאורה, טלי ועוד מישהו.

וונקי

New member
../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif

אתם בבקשתם שאני יעשה מפגש אצלי בית נכון? ועד שאני משכנעת את אמא שלי שיתן לי לעשות איזה שהוא מפגש אצלי בית לכם לא מי יודע מה אכפת אז באמת חבל שנסיתי לעשות משהו. ואם אתם עדיו רוצים לבוא לישון אצלי אחרי עזראלי אתם מוזמנים ובשמחה אבל רק עד שישה איש

וונקי

New member
מקפיצה

אני חייבת תושבה עד מחר בערב אם יש משהו שרוצה לבוא עלי אחרי המפגש זה כנראה היה המפגש יחדי שאני יעשה החופש הזה אז אם אתם לא רוצים זאות בעיה שלכם

HaMsTeR

New member
אם יש מישהי שצריכה לישון../images/Emo118.gif

איפשהו, אצלי זה יהיה בסדר. אבל זאת חייבת להיות בת (כי אני לא מאמינה שירשו שבן ישן אצלי כשזה רק שנינו...
). אני גרה במזכרת בתיה. ואני חוזרת ברכבת עד לרחובות ולוקחת אוטובוס או נוסעת באיזשהו אוטו למזכרת בתיה משם... אבל אם מישהי תישן אצלי, לא יהיה מקום באוטו.. אז כנראה נצטרך באוטובוס או משהו...

buffgirl

New member
אממ... ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אני הייתי באה, אבל את לא מכירה אותי, ואני לא אותך, וזה יפה להתנחל אצל אנשים שאת לא מכירה בבית. אבל אני בטוחה שהמון אנשים היו רוצים לבוא, אבל הם פשוט לא קראו את ההודעה
.

וונקי

New member
../images/Emo24.gif דניאל

למרות שאם תובאי עלי הביתה אז נכון להכיר אחת את שניה יותר טוב וגם עוד צרכים לבוא כמו שאמרת הם פשוט לא קוראים את הודעה

buffgirl

New member
אממ... ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

התכוונתי שזה *לא* יפה להתנחל אצל אנשים (אני בטוחה שהבנת אבל אני חייבת לתקן את עצמי..). ועדיין, לא נעים להתנחל אצלך.

וונקי

New member
אני מזמינה אותך

הנה אני אומרת לך שאת יכולה להתנחל אצלי בשמחה

וונקי

New member
אני מזמינה אותך

כול מי שרוצה עד חמישה איש מוזמנים לבוא עלי להפך אני ישמח שתבואו היה סבבה ותאמין לי שאני הייתי מעדיפה שכולם יכלו לבוא אל לצערי כרגע אני לא יכולה

buffgirl

New member
אז סבבה, אני אבוא ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

מתי ואיפה?

וונקי

New member
מתי ואיפה

מתי בדיוק אחרי שמסתיים המפגש באזראלי באותו היום את באה איתי לרכבת עלי הביתה איפה אצלי בית

HuGo Hell

New member
אמממ.. ../images/Emo1.gif

אם דניאל באה. אז אני כנראה גם אבוא. מי עוד בא?

וונקי

New member
לא יודעת מי בא

זה בדיוק מה שאני מנסה לעשות לגרום לאנשים לבוא למרות שאני יכולה שרק עד חמישה יבאו עלי וזאות אני חושבת הבעיה

למעלה