פ. 379 - סירת ההצלה

ראיתי את הפרק של היום

החיבוק של איאנלה. כל מי שזוכה לחיבוק הזה מרגישה העברת עוצמה מייד. הפעם זו היתה כריסטינה. אני מקווה בשביל טי.ג'י שהטיפול בהלם יעזור לה.

revi32

New member
שני דברים ...

הי, מה נשמע...? בשבילי הפרק שהיה היום מתחילת העונה הוא הפרק שריגש, עניין, ריתק, גרם לי להזדהות ולהערכה. פשוט פרק מצויין! דבר נוסף, אני חייבת לציין שאני די משוכנעת שרונדה מהעונה שעברה לעונה הזו עשתה איזה שידרוג ע"י ניתוח פלסטי בפנים ובצוואר. רואים שהיא נראית בפנים צעירה יותר, וכן עשתה מהפך עצום בלבוש - אולי שכרה סטייליסט. היא פשוט יפה העונה הזו... יום נעים

liz00

New member
המחזה של ג'סיקה

היה ממש מרגש, אליסון היתה מדהימה כאמא שלה, לדעתי היא שחקנית נפלאה. כריסטינה התבכיינה על כך שלא מאמינים לה ורצתה לעזוב ומה שפייס אותה היה כמובן החיבוק המדהים של איאנלה. טי.ג'יי דווקא מעוררת בי אמפטיה לאחר שהרקע שלה נחשף.

FreshF5

New member
הדבר היחיד שהיה מרגש

זה התרגיל של רונדה עם ג'סיקה מעניין ומלמד עם טיג'יי (עמדה במשימה כראוי) בקשר לליסה, פריצת דרך או לא, לא ממש הרגשתי חמלה כשהיא סיפרה על ההתעללות שהיא עברה, משום מה, בעיניי, הבכי שלה לא היה משכנע, נכון לפרק זה כרגע.

החיבוק הזה

אני גם רוצה אחד
(אם אפשר מאיאנלה!) והמחזה של ג'סיקה לא ממש השאיר אותי אדישה, או יותר נכון מה שאליסון אמרה על המחזה של ג'סיקה לא השאיר אותי אדישה..

D2T2S

New member
אליסון...

היא באמת אישה מדהימה! עם כל הקשיים שיש לה, היא פשוט אישה טובה, אישה אמיתית!!! רק לאט לאט זה מתחוור לי, אולי כי לא תמיד אני עוקבת אחרי כל הפרקים. אבל יש לי כבוד אליה, בהחלט. בעניין כרסיטנה... היא נראת לי קצת בעייתית. בהתחלה דיי אהבתי אותה. אולי כמו כולם, בגלל החזות הבובתית שלה שמאחריה מסתתר סיפור לא תמים בכלל , אך ככל שעוברים הפרקים אני מרגישה שהיא מקבל יחס מועדף כלשהו מהמאמנות וזה קצת גורם לי לא לאהוב אותה. אני יודעת שהיא צעירה מאד ושיש לה סיפור קשה, אבל היא לא היחידה, ולאף אחד לא התנהגו כמו שמתנהגים אליה. נראה כאילו המאמנות כל הזמן מתעקשות להיות בקשר פיזי איתה. אם זה אינלה, שכל הזמן מתיישבת לידה, מחבקת אותה, מבקשת ממנה לשבת עליה (!), דבר שלא קורה כל כך הרבה עם כל אחד מהבנות שאי פעם היו בתוכנית. אפילו רונדה, אם לא שמתם לב, החזיקה לה את היד בזמן ההצגה של ג'סיקה. מה הולך פה? מה זה היחס הזה? אני לא אהבתי...

אני לא חושבת שזה יחס מיוחד

אני לא יחסתי לזה חשיבות מיוחדת, לכולן ההצגה הזאת הייתה קשה, אפילו לרונדה. לא נראה לי שהיא נתנה יד לכרסיטינה מסיבה מיוחדת

Y. Welis

New member
היא אגב החלה להשתנות, והסימן הראשון

ויתור על הלק האדום הזול שהיה לה עד כה.

FreshF5

New member
הפרק

בקשר לחיבוק של איאנלה, ללא ספק, עושה חשק גם אפרופו חיבוקים גם החיבוק הקבוצתי בקשר לטיג'יי, אני מאמינה שהיא תצליח ובגדול, ממה שראיתי עד כה, חוץ מבעיית התקשורת "שלה" עם הבנות, היא באמת ובתמים באה לעשות את העבודה.

Y. Welis

New member
../images/Emo41.gif פ. 379 - סירת ההצלה

- הבנות מקבלות משימה משותפת - להחליט כמה מהן יכנסו לסירת הצלה בבריכה - כריסטינה מקבלת חיבוק מאיאנלה - ג'סיקה נדרשת לכתוב מחזה קצר שיעביר את הקשר שלה אם אמה, שיבוצע בהמשך הערב - TJ מתמודדת בתוך קופסה - הפסיכודרמה של ג'סיקה: דאליסון מגלמת את אמה, ולקראת הסוף מאלתרת ואומרת לג'סיקה את הדברים שהיא שמעה בתוך ראשה, כאילו אמה המנוחה של ג'סיקה דיברה בעצמה + חיבוק קבוצתי.

Y. Welis

New member
וזה אגב היה החיבוק השני שהיא קיבלה

מן הסתם היא תצטרך עוד הרבה. יותר מכל הבנות שם.

למעלה