פרק 8: עיתונאי על הכוונת

Chandler Rulz

New member
../images/Emo41.gifפרק 8: עיתונאי על הכוונת

כל הדברים הנוגעים לפרק, נא לשרשר לכאן, תודה

LILA NUMBER 1

New member
משהו על ערוץ 2

כנראה שערוץ 2 הרגישו מאויימים באיזשהו מקום, כי לשבץ מפלצת רייטינג כמו סדרה חדשה של אורנה בנאי מול הסדרה המעולה שמשודרת בערוץ 1? זה כמו שמבוגר ממש יתאמץ ויעשה שריר כשהוא משחק בהורדת ידיים מול ילד בן 6 (כשאני מדברת על ילד בן 6 הכוונה היא לפוטנציאל הצפיה של ערוץ 1 מול זה של ערוץ 2 ולא לאיכות הסדרה כמובן). תמוה...

amst

New member
גם לפני זה היתה תחרות קשה

מכל הכיוונים.. אמא מחליפה ב22 פיק אפ ב10 וחדרים משתנים בBBC
תגידו..שינו את השעה? זה לא היה אמור להיות ב21:00?

LILA NUMBER 1

New member
לא שינו את השעה

ולגבי הרייטינג- זה תמיד שודר ב21:50 ואמא מחליפה חפף לזה רק ב-10 דק', אח"כ היה בולדוזר שיש לו הרבה רייטינג אמנם, אבל לא כמו לתכנית של אורנה בנאי! התכנית של בנאי ישבה מול רוב חלקו של הפרק. זה טירוף

SUE ME

New member
אח אח, אם זה היה משודר בערוץ 2

ואי ואי מה היה קורה...

amst

New member
כן..גם אותי הוא מעצבן

בהתחלה התלהבתי לראות אותו..נוסטלגיה יו נאו אבל זה נראה שיש לו רק 2 מצבי משחק - נחמד מידי ועצבני מידי

REUT TV

New member
הוא משנה את המצבי רוח שלו

במהירות האור
רגע אחד הוא שמח ונחמד ושנייה אחרי זה הוא עצבני

אני פשוט

לא מאמינה שג'ול באמת אוהב את תום! זה פשוט לא מסתדר לי, משהו פה מסריח ברמות... היה כזה עצוב כשאהרון לוי מת! דיי... סמי הורי המהממם!! עודד מנשה כזה חמוד כשהוא מתעצבן-תודו! הדמות שלו כל כך לא מתישבת לי בראש בשבילי הוא עודד מהערוץ הילדים ("עודד אמר להרים ידיים!") כולם התנשקו כל הפרק!! אודי וקרן היה הכי יפה. אורית כזאת כלבה שהיא לא נותנת לאודי להיות עם הילדים שלו, והוא כל כך אוהב אותם ת'כלס הוא אבא טוב סתם יש לו בעיות בחיים, למרות שאני ממש מבינה אותה-גם היא דואגת לילדים (אפילו שזה מעצבן אותי בתור צופה מן הצד). טוב לסיכום-פרק בסדר+. נ.ב. שאלה- מישהו מוכן להזכיר לי מה היה בקלטת שאודי הביא לשאקי? ואיזה קלטות המזכירה של שניאור (בדימוס) הביאה לסגל הזה?

REUT TV

New member
היה אחלה פרק

חחח ועודד מנשה חמוד גם כשהוא לא מתעצבן
יש לו פוטנציאל ענקקק

REUT TV

New member
חחח כן...הם ממש חמודים ביחד...

אפילו שהם ההפך הגמור אחד מהשני..לדעתי לפחות

LILA NUMBER 1

New member
יו!!!

דווקא כל כך נראה לי שהוא אוהב אותה! עודד גדול. לגבי הקלטות: בקלטת שאודי הביא לשאקי היתה ההקלטה של איזי פולק מהפרק הראשון "מישהו בכיר עוזר לשאקי, שאקי מורח אותו בכסף..." בקלטות שהמזכירה של שניאור הביאה יש את ההקלטות ששניאור הפסיכי הזה מקליט כשנוכחים בחדר שלו. זה מתעד את כל השיחות שמתרחשות בחדר שלו, ומה שלא יהיה זה בטוח מידע פנימי חם.

למעלה