פרק 7X19 Resurrection - שרשרו!

kinspirit

New member
../images/Emo41.gif פרק 7X19 Resurrection - שרשרו!

אוקיי, זה היה שונה... ומוזר. שרשרו!

subatoi

New member
|אדיש|

פרק הזוי, שילוב של שתיקת הכבשים (גם אזכור של שתי הדמויות, וגם הכלוב הזה באמצע החיים), הנוסע השמיני 4 (גם שם הפרק, וגם כל הקטע של השיבוט והתוצר הסופי שהוא שילוב של אשה וחייזר תולעי משהו), ובעיקר תיקים באפלה (פנסים במסדרונות חשוכים, עוברים משומרים, חייזרים מוזרים, מסתורין בכל מקום וכו'). And lots of it. לא אוהב, אני אוהב ס"ג. מה גם שזה פרק כזה שנגמר מהר, בלי שום פואנטה. נו, מה הרווחנו מהפרק? הבחורה מתה, הגרמני מת. אז מישהו ניסה לשבט יצור כלאיים כזה, נו אז מה? הזוי ולא מובן מה ניסו להשיג בפרק הזה.

כן ,סוג הפרקים שמרדימים אותי

לא היה קשור לכלום, לא תרם כלום , לא היה מובן , לא היה רצוי בכלל אז למה??

Chelnak

New member
*שיעול*

ובכן... כמו שכבר כתבתי פעם ושכתבו אחרים - זה יותר מדי מזכיר את תיקים באפלה. פרק בהחלט מוזר, שנראה תלוש מהסדרה. פרק בסדר, לא גרוע, אבל לא יותר מזה.

GoldenEye2015

New member
כמו שכבר אמרו...

זה אכן פרק באווירת תיקים באפלה,דבר שאני דווקא אוהב,אבל מבחינת העלילה הפרק לא משהו-התפתחות קצת תמוהה של אירועים שבסופה אין באמת שום מסקנות.

Echelon

New member
ברור שזה מזכיר את תיקים באפלה

זה חלק מכל העניין עם מייקל שנקס עד כמה שאני זוכר ובאמת הפרק הזה היה מבוים על ידו. מה הוא הועיל? כלום למען האמת. לRDA היה תירוץ למה לא לבוא לצילומים של הפרק הבא, ככה שגם לא היה איזה משפט שנון-מצחיק משהו. הסוף אבל באמת היה קצת החמצה כזאת. בד"כ בפרקים של סטארגייט אנחנו מסיימים עם איזה קצה שלא נגמר. בפרק הזה אין אפילו את הקצה הזה.

18zoot

New member
מייקל שאנקס לא ביים

את הפרק ביימה אמנדה טאפינג.

Tollan

New member
אני חושב שבכל מקרה

כולנו יכולים להסכים שהם צריכים לדבוק במשחק...

nzkiwi

New member
תיזהר... (עצה)

פעם שעברה שרשמתי על הפרק הזה משהו דומה (אם כי קצת יותר בוטה) כמעט סיקלו אותי באבנים...

אתם רציניים? זה ממש אבסורד...

זה כמו הביטוי: השופט,המושבעים ומוציא להורג. האם זה בגלל שאין מספיק תקציבים למשכורות? או סינדרום "הרוח הישראלית" שגורם לקמבונים מוזרים בכח אדם, מה הם חושבים שהם סטרט-אפ שהמנכ"ל הוא גם הרואה חשבון גם העורך דין וגם המתכנת?!, ועוד אפקט לוואי הוא הבאת בני משפחה כמו שנאמר כאן. תגידו, איך זה בכלל שסדרה באמת מצליחה לא משיגה תקציבים ראויים באמת. תקציבים שיספיקו גם לאפקטים נורמליים במקרים שצריך אותם.

subatoi

New member
רילקס, מותק...

אל"ף, נראה לי שהתבלבלת עם "הרוח הישראלית". בי"ת, זה לא בגלל חסכון בתקציב או משהו. זה דבר נפוץ (לפחות במב"כ) ששחקנית משתלבים בתחומים נוספים. הם רוצים להתנסות, להשתלב ולראות דברים אחרים, ומן הסתם אף אחד לא יגיד להם לא (אלא אם כן הם ממש גרועים, אני מניח). אם אני לא טועה ריצ'ארד דין אנדרסון מכהן כבר לא מעט זמן בתור מפיק בפועל או משהו. זה דבר נפוץ, כאמור. לדוג', בח"ע9, רשימה ארוכה של שחקנים ביימו פרקים: "בשיר", "אודו", "סיסקו", "וורף" (אני חושב). גם "לפורג'" ו"ב'לאנה" עשו את זה (שניהם מסדרות אחרות), ושניהם גם המשיכו אח"כ לביים ב"אנטרפרייז". זה נוהג כזה.

kinspirit

New member
ואוסיף לדברייך

ריצ'ארד היה מפיק בכיר מן הרגע הראשון של סטארגייט. כריסטופר ג'אדג' כתב כמה פרקים, אחד מהם the changling שנחשב לאחד הפרקים האהובים עליי. אמנדה טאפינג, לפי דעתי, עשתה עבודה נהדרת עם ביום הפרק. היא גם קיבלה שבחים רבים על כך. מייקל שאנקס...טוב, כשזה נוגע לפרק הספציפי הזה, זה לא שהוא פרק גרוע, הוא פשוט לא נראה כל כך שייך לסטארגייט. אבל תקחו אותו לתיקים באפילה - והייתם אומרים שהוא כתב פרק טוב מאוד. את הכל יש לקחת בפרופורציה המתאימה.

subatoi

New member
מצידי שכל הקצוות יהיו סגורים, אבל

שתהיה פואנטה, שיהיה ברור מה רצו מאיתנו בפרק, שיהיה ברור מה הפרק תרם לעולם ס"ג, אפילו פסיק קטן. זה פרק שנגמר, וגם אני וגם אחי נשארנו עם: "מה? זהו?" לא ברור...

nzkiwi

New member
פרק איכסה פיכסה ../images/Emo5.gif

צריך לברך ברכת הגומל שפספסתי ולא ראיתי אותו שוב...

SirDreamAlot

New member
אחד הפרקים הכי גרועים שהיו

היו לי הרבה ציפיות לעונה השביעית. במיוחד אחרי העונה השישית הנחשבת לטובה ביותר (גם בעיני). הפרק כבר מסריח מההתחלה, המשחק מזעזע ובכלל כל הרעיון ממש דפוק. ובגלל שהרעיון דפוק גם המשחק דפוק. זה מזכיר את הפרק שטאילק ואונייל נתקעו במטוס, ואז קארטר אמרה משהו כמו "Sir, i don't know if it's gonna work. many things have to be right" או משהו כזה ואז הם גילו שאין להם שליטה על המטוס (כאילו דעע) וקארטר דיברה בצורה כ"כ לא משכנעת המשחק היה באמת גרוע. אבלל ככה זה כשמתבססים על דברים שאפילו השחקן מתקשה להאמין בהם וכתוצאה הוא גם משחק גרוע. הפרק הזה מצטרף לעוד שורה של כשלונות, וכאשני אומר כשלונות זה קודם כל כשלון של התסריטאי* וא"כ הבמאי והשחקנים. נו טוב.. נקווה שישתפרו :\ (או שיתנו לי לכתוב איזה פרק:p)

למעלה