פרק 7X08 Space Race - שרשרו!!!

kinspirit

New member
../images/Emo41.gif פרק 7X08 Space Race - שרשרו!!!

אתם כבר יודעים מה לעשות

subatoi

New member
פרק מוזר.

לא פרק רע, חלילה, אבל מוזר. סתם פרק של כיף, בלי מטרה נעלה? בלי להציל את העולם? אנחנו לא רגילים לכאלה... מוזר. מה היה? נחמד לראות את קרטר עושה דברים רק כי זה כיף לה, המונד מתקפל, ג'ק מתלהב שהוא מצליח להפעיל את מכשיר הקשר, ג'ק נרדם על הספה בהמתנה לבוס של המקום ההוא (כשהוא וודניאל באים לחפש את טיאלק, מי חוץ מג'ק יכול לעשות את זה???), טיאלק מפנים את השם "מורי" (ענק!), טלויזיה חייזרית שבעצם נראית כמו שלנו, קריין מעצבן, פרשן מקשקש, ופרסומות בלי בושה באמצע השידור, אה, כן, וקרטר אומרת לטיאלק "אינדיד". גדול. ומישהו מוכן להסביר לי מאיפה כדה"א יביא לכוכב הזה שער? מצאו מחסן של הקדמונים באיזה פרק שפספסתי? או שהם פשוט יפרקו אחד מכוכב לא מאוכלס ולא מעניין (שמספיק קרוב כדי לחזור ממנו בספינה?)

SurferBroker

New member
אני מתאר לעצמי

שהם היגיעו לפלנטות לא מאוישות, פלנטות שהאוכלוסיה שלהם נעלמה מסיבה זו או אחרת, אפשר לקחת להם את השער.

SurferBroker

New member
אני מתאר לעצמי

שהם היגיעו לפלנטות לא מאוישות, פלנטות שהאוכלוסיה שלהם נעלמה מסיבה זו או אחרת, אפשר לקחת להם את השער.

דקל ב

New member
ע"פ מה שאני הבנתי...

SG יעזרו לכוכב לבנות משהו דומה למרכז פיקוד SG. יש להם כבר שער אחרת איך הם נפגשו בעבר ובפרק?

subatoi

New member
../images/Emo163.gif יש בזה משהו שיש להם שער.

מצד שני, הוא אמר במפורש שער. אני חושב.

subatoi

New member
נ.ב. האיפור של ווריק ואחיו, היה ממש

יפה. הם עשו אותו לא רק יפה, אלא אמיתי.

subatoi

New member
לזכור את זה, זה כבר מעבר ליכולתי,

אבל ציפור קטנה לחשה לי שזה לא אותו שחקן...

Chelnak

New member
נכון!

אם כי שני השחקנים (דיון ג'ונסטון ואלכס זהרה) מופיעים בהרבה תפקידים בסטארגייט, בעיקר בתחפושת מלאה (והרבה פעמים יחד באותו פרק).
מעניין למה הפעם הם לא לקחו את השחקן המקורי (ג'ונסטון)...

kinspirit

New member
קרטר המלכה!

הפרק הזה פשוט היה פרק לכבודה, לא יותר ולא פחות. היה כל כך מגניב לראות את קרטר כל כך משוחררת. אני חושבת שזה הפרק הראשון שבאמת רואים אותה משתטה לחלוטין (לא כולל עונה שמינית
). רואים שאמנדה ממש נהנתה לשחק את זה... הקטע של סם וטיאלק באמת היה גדול! ושידורי הטלויזיה החייזרית היו תוספת נחמדה מאוד לפרק, דרך טובה להכניס אותנו לתוך העולם שלהם... והאם כבר ציינתי איזה חמודה קרטר הייתה בפרק הזה?!

Enderew

New member
שידורי הטלויזיה באמת היו מגניבים

ונתנו הרגשה שהעולם שלנו לא כזה גרוע. שיש יותר פירסומות, וגם יותר קפיטליזם (אם הבנתי נכון, שם התאגיד הזה ממש שולט בעולם לא?)

subatoi

New member
רבאק, עשו פרסומות להלוויות או משהו

כזה באמצע התוכנית. אפילו בערוץ 2 אין את זה.

Bajoran Priest

New member
שמתי לב למשהו מוזר..

באחד הקטעים ראו על אחד הקירות ברקע כתובת בזו הלשון " B5 " ומיד אחרי זה הופיע בפעם הראשונה שידור הטלוויזיה. למיטב זכרוני, בבילון 5 היא סדרת המד"ב היחידה ששילבה שידורי טלוויזיה "רגילים" כחלק נורמטיבי מהרקע שלה. מקריות ?

subatoi

New member
באמת? מעניין...

מה שטוב בטלויזיה של ימינו, שמספיק שבצוות יש מעריץ קטן של הסדרה, שהוא יוכל לבקש ולעשות קטע כזה. בהחלט יכול להיות שזו לא מקריות.

למעלה