פרק 62

• פותח הנושא d1f2
  • פורסם בתאריך
../images/Emo87.gif

הברכה של ימזאקי..XD "בסדר, בנות. שני~צל!"
בע, טלפון. פספסתי חלק.
"יוקי, מה קרה לך לעזאזל? *חיוך*" למה טויה נראה כ"כ מאושר?-_- יוקיטו המסכן.
למה קרו העיר אותה? בע. פרק נחמד, רק חבל שחצי ממנו אנשים התקשרו ולא הייתי מרוכזת.

OFIRB9

New member
בעעעע למה?!?!?!

היא עמדה לגלות את המניאק הזה! היא הייתה מגלה שזה אריאול!! אוף! שניצל? 0.0 שניצל ^^; הקטע של טויה ויוקי *.* יוקי! יוקי! חחח איזה דבילי זה נשמע! ^0^ יוקי יוקי! והאפרסקים *.* גם אני רוצה אחד ורוד! כיף לקרו! איזה חמוד היה הציור של נאוקו! והברכה של ימזאקי XD וצ'יהרו, "מה שימזאקי כתב זה שקר!" נו בטח לאיזה מין בין אדם זכר יקראו טובה!? -.-;;; פרק טוב

shui chan

New member
וואו איזה פרק!!

ממש חמוד!! כל כך מתתי כטויה חיבק אותו :p היה ממש חמוד.. אני לא מבינה מה זה החולניות הזאת גם של אמא של טומויו לסאקורה.. קיצר חמוד!!! מסכן יוקי - אבל לפחות הוא זכה לחיבוק מטויה ^__^

rocket

New member
*_*

טויה ויוקיטו. אין הרבה מה להוסיף. הם מקסימים *_* אז קודם כל אני חייבת לנסות לצטט את טויה "אני הולך לבית של יוקי אם אני לא חוזר לכו הביתה בלעדי" תרגום : "אני הולך לבית של יוקי ואני מתכוונת להישאר שם המון זמן אז אל תחכו לי" ועוד משהו .. יוקי מתעלף על הברכיים של טוייה ... מזכיר לי קטע קטן מזטסואי (ברונז) איפה שקוג'י מתעלף במקרה *בין* הרגלים של איזומי. ^^;;

OFIRB9

New member
הו כן

וזה גורם לחשוב...מה בדיוק הוא רצה לעשות שם? |:]

S.Riddle

New member
חיח. ../images/Emo45.gif מדויק ביותר ^-^

אני כבר מזמן טענתי שקלאמפ קוראות זטסואי. יותר מדי דמיון
הנה מה שעבר ליוקי בראש: "עייף.... לישון... טויה?... ברכיים... המממממ..... שלי...." *הכנס התמוטטות ספונטנית*

Y u k k i

New member
*אני* רציתי לכתוב את זה >_>

אבל בגלל בעיות תכניות של ספק כוח שרוף ><## לפחות ראיתי את הפרק (בלי סאונד) אצל מיכאל ~_~

Y u k k i

New member
~_~

....לפחות אין לך בחתימה "לאב יו גייז".... (והמבין יבין....לרגע הייה לי דה ז'ה וו רע מאוד 0.0 )

rocket

New member
ראית ????

אוף >_< אז למה טרחתי להקליט במיוחד בשבילך ? =/

S.Riddle

New member
שניצל...? ../images/Emo12.gif

אההה, כמה טויה\יוקיטו!!
זכרתי שהיה משהו בפרק הזה ששווה איזכור מיוחד ^^ כמה שטויה היה מודאג כשהוא ראה את יוקי ככה... *נמסה* איזה חיבוק חמוד :> wai, סאקורה הייתה כל כך יפה בקימונו הזה! וטומויו, טומויו...
היא נהיית יפה מפרק לפרק, מתיסרוקת לתיסרוקת... למרות שמניסיון אישי, התיסרוקת שהייתה לא קצת לא אפשרית עם שיער ארוך כמו שלה, מה גם שיש לה הרבה יותר מדי שיער בשביל 2 צמות כל כך דקות... מבחינה הגיונית הן צריכות להיות הרבה יותר עבות. :< הוו וול. היא מהממת כרגיל ^_^ איך ששאורן אמר לטומויו "תודה" ^_______^ חמודחמוד. 2 מילים: אריאול. מוות. אני כל כך שונאת אותו >_< כיח! אבל אווו, לפחות נאקורו לא הציקה לטויה ויוקי הפעם. חבל שטויה לא ניצל את ההזדמנות ואמר ליוקי. הו וול :< חיח, כל כך ברור שסונומי רוצה את פוג'יטאקה. מווהאהאהא D< מה לעשות שכל הגברים במשפחה הזאת כל כך נחשקים ;> הו, הסלאשיות של הפרק הזה..! *_*

למעלה