פרק 62

• פותח הנושא d1f2
  • פורסם בתאריך

Yosh Yosh

New member
פרק יפהההה *-*

חחחחחחחחחחחחחח "שניצל". מה לעזאזל? XD הכרטיסי ברכה שסאקורה קבלה היו חמודים
הקטע עם טויה ויוקיטו היה יפה. לא, זה לא נובע כל כך מתמיכה בזוגיות הזאת (אולי רק קצת). הוא סתם היה יפה
חחחחחחחחח הן עשו ביקור הפתעה ללי!
לכל מי שתוהה למה הוא לא היה במקדש, אגב: ראש השנה הסיני וראש השנה היפני לא חלים באותו יום >.>;

S.Riddle

New member
כן כן, שמענו אותך ../images/Emo3.gif

עליתי עליך, אהה! פאנגירל בארון D< (
)

Yosh Yosh

New member
לאאא ;; זו שמועה רעה שהתפשטה בחושך!

חחחחחחחחחחחחחחח למרות שאני נהינת לראות לפעמים שונן איי (כשזה חמוד ומצחיק ולא גובל ביאוי, ע"ע: קיו קארא מו ומידורי נו היבי XD)

star_female

New member
"לפעמים" ../images/Emo3.gif

תראי לירון, היא מתקדמת יפה מאוד גם בלי העזרה שלי ^_^ בסוף היא תהיה פאנגירל... לא נורא עידית, זה קורה לכולן.

Yosh Yosh

New member
לא נראה לי

כשאני רואה בני אותו מין מתנשקים זה עדיין מגעיל אותי במקצת >.>;;

S.Riddle

New member
אה-הה, היא אמרה במקצת!! D<

אין מנוס, לא תוכלי לברוח מגורלך...! כפי שנאמר בספר קלאמפ פרק קק"ס, "אין צירופי מקרים, רק גורל." מווהאהא.
עבודה טובה, טלי

Yosh Yosh

New member
אההההה... o_O;

ושוב, אני מזכירה לך לשאול את טלי לגבי התגובה שלי לתמונות יאוי שהיא הראתה לי בטעות XD תראי, כשזה תמים, מצחיק ולא מזיק באמת שאין לי בעיה עם זה, אני אפילו נהינת מזה. אבל כשזה קצת יותר, יש לי רתיעה

S.Riddle

New member
בואי אני אספר לך משהו...

לי הייתה תקופה שכל דבר שקראתי או ראיתי שהיה מעל PG 13, במקרה, עשה לי בחילה היסטרית. כן כן, אצלי כשהיה משהו מעבר לנשיקה הייתי כזה "........" וברחתי מהר
ותראי איפה אני היום! מווהאאהאהאה D< *במצב רוח סדיסטי*

S.Riddle

New member
חלק מאיתנו "מתפתחות מאוחר" ../images/Emo3.gif

אל תדאגי, לגביך אני לא חוששת, אני רואה את זה קרב ^_^ (או יותר נכון, אני רואה את _טלי_ קרבה
)

Yosh Yosh

New member
איזה מתפתחות מאוחר ואיזה נעליים?

אני גבוהה ממך בחצי מטר בערך. מוהאהאהאהא! XD חחחחחחח סתם. עזבי, אני מקרה אבוד. שונן איי- יש סיכוי שלא תהייה לי יותר מידי בעיה עם זה בעתיד, אבל יאוי...

S.Riddle

New member
That's low! T___T (תרתי-משמע)

חוצמיזה, זה לא חוכמה, כולם יותר גבוהים ממני T_T; הממ, לא הייתי מוותרת עליך עדיין... I've seen worse, תאמיני לי
לעולם לא אוותר, מווהאהא! יאוי X3

ערן1987

New member
קארו לא מבדיל בין ימין לשמאל!

"תסתכלי על היד הימנית שלך,יש שם קלף!" ומה יש שם? את השרביט.. אידיוט,הקלף היה ביד השמאלית!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם אני חשבתי על זה .... שעה הלכתי במדרגות ושאלתי את עצמי מה ימין ומה שמאל ... חחח חשבתי שאני טועה....

פרק מדהים!

מה קורה ליוקי?! לא! וואי פרק מדהים! והתמונה המוכרת של טויה ויוקי בכלל לא פורשה נכון פה בפורום כולם חשבו שהם עומדים להיתנשק -.- אבל זה לא נכון

HuGo Hell

New member
*__* ../images/Emo1.gif

וואוו העיניינים כ"כ התפתחו מאז שראיתי את זה לאחרונה.

lazy Gi®l

New member
איזה פרק יפה!!

חח כל הקטעים עם טויה וסאקורה היו קורעים! יש לטויה קול נחמד שהוא מדבר עם אבא שלו וקול מפלצתי שהוא מעצבן את סאקורה.. חיחי XD יוקיטו המסכן, לא מבין מה רוצים מהחיים שלו וימאזקי .. מה היינו עושים בלי השקרים המפגרים שלו ? לי והאדישות, הוא מזכיר לי ידיד קרוב שלי.. כן, בטח, בלה בלה.

למעלה