פרק 58

star_female

New member
*___* פרק טוב

"אני משתנה לצורה המושאלת." "חכה רגע, יואה, אסור שיוקיטו יראה אותי בצורה הזאת!" "אז תמהר." יואה כל כך... אדיש. *-* "אני לא מהמתקררים." XDDDDDD אריאול: "מה תעשי עכשיו, סאקורה?" אפשר לחנוק אותו? >.> "הו! מה אני אעשה! מה אני אעשה!" "לכי למיטה." XDDD אני מתה על המוזיקת רקע שהיתה בקטע שהיא חשבה על יואה ויוקיטו *-* איך יואה יכול לישון ככה? זה לא עושה לו כאבי גב וצוואר נוראיים? o.o; סאקורה מפחדת מיואה... טוב, זה מובן ^^; קרו הורס את הבית o.o;; XDD לקרו יש רגשי נחיתות בגלל קלואו ריד או משהו? "יואה, קלאו ריד חשוב לך מאוד, נכון? אפילו אחרי הרבה זמן." "למה את חושבת ככה?" "כי הפנים שלך מקבלים ארשת עצובה כל כך תמיד כשאנחנו מדברים על קלאו ריד. אבא שלי אמר לי משהו. הוא אמר שהוא אהב את אמא שלי כל כך, שאם הוא היה נולד שוב, הוא בטוח במאה אחוזים שהוא היה מתאהב בה עוד פעם. ובעניין הזה, אתה ממש מזכיר לי את אבא שלי. אז חשבתי שאולי גם אתה מרגיש כמוהו." *___* (כן, הצנזור ממש לא עבד להם הפעם ^_^) היה חכם להשתמש במגן ^_^ רק אני שמתי לב שיואה העיף את קרו עם הכנפיים שלו כשהוא השתנה בחזרה? XD "היי, סאקורה. את עדיין לא נגעת באוכל... אני מניחה שאת מנסה... פשוט הרעיל אותנו, הא? הבנתי אותך." XDDD

Houndour

New member
חח גמני ואחותי שמנו לב ../images/Emo79.gif

לכך שהוא העיף את קרו
מה שרציתי שמישו יעשה כבר כ"כ הרבה זמן...

למעלה