פרק 47

star_female

New member
זה לא זה...

הוא פשוט נשמע כמו ילד. לא הקול שציפיתי מאריאול... (למרות שלא שמעתי אותו כמעט ביפנית אז לא הייתי בטוחה למה לצפות...) המשחק עצמו בסדר.

Houndour

New member
אריאול אמור להשמע ילדון ../images/Emo13.gif ../images/Emo79.gif

כשהוא מזייף אישיות.. הקול הרגיל שלו הרבה יותר רציני 0.0

S.Riddle

New member
*רואה עכשיו בעברית* אריאול o_o;

קטן אני עדיין מנסה להבין למה לקחו ילד שידובב אותו. כאילו... תיזמנו את זה שהקול שלו יתחלף בדיוק כשאריאול יתחיל לדבר בקול האמיתי שלו? לא יודעת o__o;;; סוף
קטן ווה, איזה קטע חמוד בין טויה ליוקי! כשהפוסטמה קופצת על טויה ומסתכלת על יוקי במבט של "הוא שלי!", ואז יוקי מחזיר לה מבט של "אני יותר רגוע ממך והוא _עדיין_ שלי" 3:3:3: חמודים. אהם. אני אוהבת את טויה. הקטע עם הקרטיב היה הכי מצחיק בארץ XD ווה, הדיבוב של נאקורו
זה כזה... ג'סי! *מוחה דמעה* אבל הכי, הכי מדהים- הקטעים של סאקו ושאורן
איך שהם... ביחד... והוא מסמיק... והיא חמודה... ווה ^^; *נרגעת* אני חשה צורך עז בקלו\יואה ברגע זה o_O;

OFIRB9

New member
המבט שיוקי החזיר לה היה יותר

"טוב שתחיה באשליות, אני יודע שהוא אוהב אותי יותר" ^-^

ערן1987

New member
הדיבוב של אריאול באמת על הפנים

עד עכשיו הדיבוב של הדמויות היה מעולה וכמו שאמרנו,בין הטובים ביותר בשנים האחרונות(גו פוקימון עונה 1!!).. אבל לירון זייד? באמת,הכל שלו ממש לא מתאים.. ולמה דווקא אותו לקחו?(לפי מה שאני חושב)-כי הוא מוכר,ויש לו נסיון בדיבוב אז בטח במקום לעשות אודישנים לילדים חדשים פנו ישר אליו לא חבל? אני הייתי מחליף מהר מהר קול אחר כדי שהילדים ישכחו שהיה לו את הקול של לירון

rocket

New member
אריאול דווקא חמוד

(חיצוניות כאילו) אבל הדיבוב כל כך לא מתאים. לא אהבתי בכלל והבחורה הזאת שקופצת על טויה מעצבנת אבל משעשעת ^^ חחח יוקיטו מחייך כי הוא יודע שטויה שלו ורק שלו =) לי כל כך חמוד ! מתאים לו לקנא ^_^

למעלה