פרק 46

star_female

New member
../images/Emo45.gif

עכשיו את רק צריכה ללמוד לשרשר למקום הנכון ותהיי מומחית בתורת השרשור של תפוז.
(דרך אגב, את משתפרת בזה, בזמן האחרון לא ראיתי טעויות נוראיות מצידך
).

star_female

New member
אבל החמאתי לך o.o

מצטערת אם נעלבת, זאת לא היתה הכוונה ^^; פשוט היו כמה מקרים בעבר שלא שרשרת למקום הנכון, אבל השתפרת מאז...

moon flower

New member
../images/Emo41.gif *-* קיווווווו

פרק מדהים! גאוני! *-* *מעריצה את החיצים של יואה* גאד.. איך דבר יכול להיות כזה שקט *-* (האמפ.. כן.. מים זה דבר שזורם..) עוד מעט נאקורו באה -_-;; והכתפיים של טויה יתחילו לסבול.. (יוקי לא נחשב) יחד עם קרו-צ'אן XDD ("אני נשבע לכם שהוא משוגע!")

DogsGirl

New member
^_^../images/Emo60.gif

היה אמור להיות לי חוג גיטרה בארבע וחצי, אבל המורה שלי איחרה ברבע שעה, אז ראיתי את רוב הפרק.. מזל שהקלטתי^_^ היה פרק יפה^_________________^! אמ.. זה היה הפרק האחרון של העונה הזאת, נכון?

nolee232

New member
אני אהבתי את הפרק

איזה עצבים זה היה רגשני מדי כל הקרב הזה אני ציפיתי שהיא תשתמש בכל הקלפים או משו כזה ....וטויה מעצבן אותי ....ואיזה חמוד זה היה כשיואה הפך ליוקי חזרה ואז הוא הסתובב וחייך יואה שולט...לא רציתי שיפסיד היה נחמד שהוא הרביץ לסאקו סך הכל היה פרק חמוד יש לי שאלה למה יואה וקארו חזרו לצורה הרגילה ואמרו שהם צריכים לתמוך בסאקו או משו כזה??????

star_female

New member
כי הקסם שלה

לא מספיק חזק בשביל לתמוך גם בשניהם וגם בקלפים, אז הם צריכים לשמור עליה.

אהבתי

יואה יש לו כנוי חדש -ציפור גדולה ומעפנה ציפור גדולה מעפנה כסחו אותה סאקורה השתמשה במקל החדש שלה

star_female

New member
פרק מדהים

"מקריות כזו לא מתרחשת סתם. רק משהו שאין להימנע ממנו." - קאהו. (עוד דיבורי-גורל של קלאמפ
). יואה *_* העיניים שלו ממש מדהימות... (ז"א, כל הגוף שלו, אבל העיניים שלו מגניבות
)... ולירון לב *שולט*!! הוא מדובב כל כך טוב! זה נראה ממש כואב כשהוא נלחם עם סאקורה... x.x הקטע עם זינוק (כשיואה גרם לה לקפץ לטוקיו טאוור) היה ממש מגניב *-* הקטע שהשיכחה נועדה כדי למנוע מהקלפים סבל לא היה זכור לי... o.o טויה היה ממש יפה שם בקטע עם עולם השכחה *-* (בערב כשהיא חזרה מבי"ס) "יואה, אתה.. אתה בטח אהבת מאוד את אדון קלאו, לא ככה?" אני לא מאמינה שהשאירו את זה!! D: לא אהבתי את הקול של קלאו ריד ממש :X יש לקלאמפ גם משהו עם כוכב קטן שמאיר, הא? ("Tooi yozora ni hikaru chiisana hoshi...") היתה להם פשלה קטנה בפלאשבאק (חוץ מהקטע עם הדיבור הלא מסונכרן), היה קטע שהם צינזרו (עם ריקה וטראדה-סנסיי) ושודר שם XD
ל-Eva הקטע שהיא מתעוררת ביקום בלי רגשות הזכיר לי את הקטע הזה עם היקום החלופי. ^^ (מה שמזכיר לי שאני צריכה לקרוא את המנגה של זה >.>)

הו! הקול של קלאו ריד..

זה הקול של המלך ממולאן XD ידעתי! ידעתי שיואה אהב את קלאו ריד!!! D: הייתה לי הרגשה בטירוף! D:

S.Riddle

New member
הקטע הזה לא היה במאנגה =\

שם פשוט אמרו לסאקורה שזה יקרה, אבל אז היא שינתה את השרביט... האנימה מרחה את זה כי, את יודעת, צריך למלא זמן מסך. לא שאני מתלוננת, זה היה משגע... נאם, עם כל אהבתי ללירון לב... הוא נשמע לי טיפה'לה *יותר מדי* חסר רגש o.o כאילו, עם כל הכבוד ליואה, גם הוא בן א--הו, רגע, הוא לא XD אוקי. אה. הוא היה נפלא! ^^; יהיו לנו מספיק הזדמנויות לשמוע אותו מלא רגש בעתיד, נֵה? ^^

למעלה