פרק 46

OFIRB9

New member
הפרק הכי טוב עד היום!!!

יואה קרו לי וטויה...אחחחח איזה יופי!! איזה זיכרון מדכא היה לסאקורה! וזה רק אני או שטויה היה נחמד אליה? זה בגלל שבפעם הזו הוא לא אוהב אותה כל כך אז הוא אל מגעיל? לא הבנתי כלום!!! יואה הרביץ לה! אוף!! איך הוא יכול! והנה משו ממש מוזר! יוקיטו ראה את סאקורה בבגד מוזר וקרו מרחף לידה והוא לא יודע?! יוקיטו לא יודע?! אני לא מבינה כלום! עוד יותר משמוזר לי שטויה כבר יודע! וציפיתי שלקלאו ריד יהיה את הקול של אבא של סאקורה כי זה מתאים לפרצוף שלו, (מצד שני לכל המבוגרים בקלאמפ יש פרצוף דומה) ו... ו...ו.... אוף! פתאום ריקה לא אוהבת תמורה שלה וצ'יהרו וימזאקי לא חברים ו...בוהו! ;-; טמויו לא אוהבת את סאקורה פתאום?! הפלאשבק של השיר של טמויו היה יפה (ממש הכניסו את כל הדברים הטובים לפרק אחד!) וראיתם את הפלאשבק של צ'יהרו חונקת את ימזאקי עם עיניים פקוחות? חח!!! זה ללא ספק היה פרק ענק ^0^

את אופיר ישר לכרטיס האישי שלך !!

שלחתי לך הודעה חשובה ואת לא עונה!!!! אגב פרק מדהים לה?

OFIRB9

New member
../images/Emo78.gif הודעה! הודעה!

מחר שלומי פותח את הודעת הפרק!!! שאף אחד אחר לא יפתח!! למה?! כי היום גנבו לו!!!! זה הכל

ExtreamGirl

New member
מישה מגיע ראשון פותח..

אין דבר כזה שמירות כל אחד רוצה לתוח שירשור על פרק..

OFIRB9

New member
כן אבל

הוא הגיע ראשון ואת פתחת בכל זאת, תעשו טובה תלחצו על רענן ותבדקו עם מישהו פתח לפני שאתם פותחים, לא יפה קלי

ExtreamGirl

New member
אחרי שהוא הפך שוב ליוקיטו

אז הוא כבר ידע כי
בסרט השני שהיא רוצה לדבר איתו על מה הולך לקרות אז הוא אומר לה שהוא רוצה לדבר איתה בתור יואה..

OFIRB9

New member
חבל! ;-;

כי רציתי שתישאר לו התמימות! עם הוא יודע זה אומר שעכשיו יש לו בעצם את המחשבות של יואה וזה אומר שהוא כבר לא תמיד וחמוד! הדבר האחרון שאני רוצה זה לראות אותו עם פרצוף לא תמיד וחמוד! ועוד דבר...בסרט השני ראיתי שכשהוא חוזר להיות יוקיטו אז קרו עושה את עצמו שהוא בובה, למה?

OFIRB9

New member
אריאול ../images/Emo58.gif

גלגול נשמה של קלאו ריד תגדיו יכול להיות שיהיה לו את אותו קול כמו שהיה לקלאו ריד היום? 0.0

lazy Gi®l

New member
ההה!! ../images/Emo99.gif

למרות שכבר שרשרתי את זה לשרשור השני
מילא.. איזה פרק יפהה!! איזה עצוב היה שהיא עצמה עיניים וכולם שכחו את מי הם אוהבים.. ידעתי שהיא דמיינה את זה כי זה סדרה וצריך סוף טוב
(מזל...) ואיזה מוזר שטויה ידע מההתחלה שיוקיטו הוא לא אנושי. אפילו יוקיטו לא יודע את זה.. גם שמתם לב שסאקורה לא אמרה כלום ובכל זאת הפה זז? לא נורא..

Luli M

New member
פרק מדהים!!!

בכיתי כל הפרק! וואי, למישהו יש תמונה של יואה? יש לי חשק (לנסות) לצייר אותו

למעלה