פרק 46

h p g i r l

New member
איזזה פרק יפהההה../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif

היה פרק כל כך טוב!! היתה לי הרגשה ממש טובה עכריו ודלגתי באושר לשיעור אנגלית (שבדרך כלל אני הולכת לאת באיטיות ובאיכסה..) בעודי צועקת לאחותי על כמה שהיה פרק טוב היום^^, אני לא יכולה אפילו לסכם אותו!!! אבל הוא היה ממש טוב!

S.Riddle

New member
פּוּרוּרוּן~ *נרגשת*

הפרק הזה... כל כך ריגש אותי... אפילו כשראיתי אותו כבר שבוע שעבר, שוב! *מוחה דמעה* הייתי בשוק מאיך שהפרק הזה הדהים אותי ככה... בעע, גם רק בצפיה הזאת שלו (פעם 20, בערך) קלטתי את הקטע שכשסאקורה נכנסה למטבח בבוקר טויה לא התגרה בה, ופתאום זה הקליק לי את התסביך-אחות שלו. כמה מקסים ;-; אני חושבת שמבחינת טויה, סאקו ויוקי חשובים לו באותה מידה... זה למה נגיד הוא בבוקר לא הלך עם סאקורה לאסוף את יוקי או למה בסוף ביצפר הוא בא לסאקורה לבד... *סניף* בכל מקרה, יואה הזה.... ארג. אני אוהבת אותו. כרק ראיתי את הפרק בפעם הראשונה עוד לא קראתי אותו במאנגה אפילו- וכשסאקורה אמרה לו "יואה-סאן, אהבת את ריד-סאן מאוד, נכון?" פתאום קלטתי ש... שיואה... ווה. *פורצת בבכי* אהם... בכל מקרה... הם מקסימים..! קלאמפ האלה ;; נאם, יוּקיטו פשוט... מקסים. נפלא. נהדר. איך שהוא מתמודד עם כל זה ;-; כאילו, הוא התעורר ללא זיכרון ממה שקרה באמצע מקדש והוא פשוט *מחייך* o.o; תנו לבחור מדליה... וטויה. טויה. שידע כל הזמן. :< כמה מקסים. רוב האנשים היו מתרחקים מיוקי... *אנחה פאנגירלית להחריד* זאת רק אני או שהדיבוב בסוף התחרבש לגמרי...? כאילו, אל הדיבוב עצמו, התזמון o.o; יוקיטו. :x

bonomami

New member
יוווו זה היה פרק כל כך מרגש!!

אני הפסדתי איזה 2 פרקים אז לא משהן הבנתי אבל כמעט בכיתי...!!! יוקיטו לא בן אדם! זה פגע בי...

rocket

New member
שאלה,

איך טויה ידע בדיוק? מאיפה ? והוא גם ידע על סאקורה והקלפים ? מאיפה ?

S.Riddle

New member
פּאראפאפּוּ!~../images/Emo58.gif

טויה ידע על יוקי מהפעם הראשונה שהוא פגש אותו, בגלל שלו עצמו יש כוחות קסם אז הוא יכל לזהות את הכוחות שהיו בתוך יוקי. מצחיק שהוא ידע הרבה לפני יוקי :x אני לא בטוחה שטויה יודע 100% על מה שקורה עם סאקורה, אבל כמו שהוא ידע על יוקי הוא גם ידע על קארו- בפעם הראשונה שהוא ראה את קארו יושב בחדר של סאקורה כמו בובה הוא ידע שהוא בעצם יצור חי. בקשר לקלפים... לא בטוחה בכלל אם הוא ידע עליהם, אין אזכור מדויק לזה.

star_female

New member
לדעתי..

בקטע עם היקום בלי רגשות טויה פשוט לא הכיר את יוקי כי הוא אממ.. לא היה שם. וטויה גם שכח את כל מי שהוא אוהב כי הוא ידע על הקלפים... אבל כן, בהחלט יש לו תסביך אחות (וזה היה מוזר כשהוא לא התגרה בה)... *מצטרפת לאנחה הפאנגירלית* לא רק שטויה לא התרחק מיוקי, הוא גם התקרב אליו בגלל זה... (כמו שקאהו אמרה: "Nice to non-humans as ever"...)

S.Riddle

New member
הוא כן היה שם! בקטנה... >>;;;

ההתקרבות שלהם הייתה בלתי נמנעת, נה? כנראה שמבחינת קלאמפ גם אהבה היא גורל ^_^ מטורפות. נו טוב, בסוף העונה הרי יש על זה שיחה רצינית בין 2 חבר'ה חביבים... ^_^

למעלה