פרק 44

lazy Gi®l

New member
אפרופו הפרצופים של קרו ..

ראיתם איך העט נכנס לו לפה והפרצוף שהיה לו? חחח ..

haunter

New member
לא הבנתי משהו -

דנה רישפי מדובבת את סאקורה? אז מי זו DanaDuck? (דנה פיירמן אם אני לא טועה)

לא לא לא הייתה פו פשוט מיתחזה

DanaDuck היא המדובבת האמיתית פשוט שינו לה את השם בכתוביות ^^ הייתה מיתחזה מגעילה בשם dana222

haunter

New member
אז dana222

שכתבה פה לפני רגע שקרו הצחיק אותה באולפנים או משהו כזה, היא מתחזה ולא קשורה לדיבוב הסדרה?

S.Riddle

New member
מחרמחרמחרמחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מחר! *חוטפת שבץ* יואההההההה..~
אהם ^_^;;; פרק אדיר

יוםראשוןיוםראשוןיוםראשוןיוםראשון

וואו קשה לכתוב בלי רווחים ~.~ אממ פרק מדהים יהיה ביום ראשון אתם תראו אני פותחת את השירשור של יום ראשון משוריין לי !!

HuGo Hell

New member
פששש... ../images/Emo1.gif

כבר הגענו ליואה. יפה יפה. אנחנו מתקדמים. בקרוב הסדרה תגמר

S.Riddle

New member
שקט, היא לא! >.<

סאקורה לעולם לא תיגמר! יהיו עוד עונות o.o; *מנסה לשכנע את עצמה שזה לא משנה שעברו 8 שנים מאז שהסידרה יצאה* היי, זה עבד אצלי עם סליירס

Vegeta fanatic

New member
ארררררג! שערוריה!!! פשוט סקנדל!

כתבתי הודעה על הפרק לפני כמה שעות ועכשיו אני מגלה שהיא בכלל לא נקלטה. -_- טוב, אז... אנסה לשחזר. קודם כל - פרק מעולההה!
טויה מתפלסף! XD הו, וחבל שסאקורה לא אומרת "ניההההה~~~" כשהפרצוף שלה נראה ככה - =^_^= ... ניהההה... היא מצייצת במקום. טוב, גם זה נורא חמוד.
שיואוווו... איזה מזל שראיתי את הפרק הזה ביפנית... ואת הפרק הבא... הייתי מתה עד מחר! :XXX ואני בכלל אאלץ להקליט מחר ולראות אח"כ כי... הממ... יש באפי במקביל, ו... המממ... כן. ^^ גררררר... יואה. *-*

Leemon

New member
פרק יפה! קרו המסכן! ../images/Emo10.gif

קרו כל הזמן עשה פרצופים עצובים בפרק הזה. בטח מתגעגע ל... איך שלא קוראים לו (אל תגידו! לא רוצה ספוילרים
). סאקורה ממש לא נחמדה אליו. הצחיק אותי שקרו הזכיר את "המעצבן הקטן" ליד גברת מיזוקי והיא הבינה למי הוא מתכוון... ^-^ טויה הזה מחליף עבודות בקצב שזיקית מחליפה צבעים. כל יום הוא עובד במקום אחר או מה?? הוא מפחד שיעקבו אחריו או משו?
ועוד משהו... לקראת סוף הפרק סאקורה אמרה משהו כמו "מעניין למה טויה וגברת מיזוקי התכוונו כשהם אמרו את זה". אז בדיוק לפני שהיא אמרה את זה הפריעו לי ולא שמעתי מה הם אמרו. מישהו יכול לומר לי מה הם אמרו? ^^

למעלה