פרק 44

ערן1987

New member
פותח מעכשיו שרשור לפרק של היום

שאם אני לא טועה הוא מס' 44(לא בטוח במס').. אז,מה אתם אומרים? איך היה?

ExtreamGirl

New member
../images/Emo41.gifפרק 44../images/Emo41.gif

אררררר למה באמצע קלף קלאו לפני שהיא עמדה לשאול אותו עם הוא יואהההה יאו מזה היה הההר הזה?!!?!??!!?

h p g i r l

New member
באאאאא../images/Emo82.gif

למה באמצע??? למהההה??? רוצה המשך!!!!!!!! עכשיו! זה לא יפה גם אם זה רק ל24 שעות, רוצה לראות את הפרק הבא! אה ודרך אגב, עוד פרק שניים או שלושה מתחלפת העונה? שחכתי

ExtreamGirl

New member
כן עוד 3 פרקים XD

וואי איזה מגעילים למה באמצע הקלף קלאו הלא ברור הזה או שזה לא :\

OFIRB9

New member
ראו את יואה ראו את יוווואה!

גיהי ^^ מחר כשאגיע הביתה אני מתכוונת למלא גלריית יואה בתמונות אז בבקשה לעשות אחת!!! ואיזה יופי שיוקיטו כיסח לקאהו תצורה...טוב הרי יוקיטו חייב להיות קשת מצוין... אגב קלי, את ממש ספליירת..................

ExtreamGirl

New member
../images/Emo10.gifכי אמרתי שעוד פרקים ניגמר?

יאו זה לא בידיוק ספוילר עצום :\

9mile

New member
שאלה חשובה בקשר להמשך הסדרה

הפרק מחר הוא הפרק האחרון?? אחרי זה לא יהיה עוד סאקורה?? ואם כן אז כבר יכול להיות בהמשך אם היא אספה כבר הכל?

Yosh Yosh

New member
לא... ../images/Emo58.gif

מחר לא הפרק האחרון. יש 70 פרקים, מחר אנחנו רק ב45. אחרי שהיא תתפוס את כל הקלפים, היא תצטרך להפוך אותם לקלפי סאקורה. על זה ה20 ומשהו פרקים האחרונים מדברים...

Yosh Yosh

New member
יואה! D:

למרות שראו רק חצי ממנו, זה היה מגניב
קרו נורא הצחיק אותי בקטע הזה שהיה לו תקוע עיפרון בפה: "זה מה שאת חושבת... איה ;-;" "אני יכולה לסחוב את זה, באמת!" "זה בסדר, אני יכול לבד..." אווווו, רוצה להרשים אותה
תראו, הוא באמת מדבר יותר ליד יוקיטו... מתחיל להתגבר עליו קצת
וואי, פרק ראשון שהתסיים בקליפהאנגר o.o סתם תהייה: כשטומויו נפלה והסדק התקרב לעברה, למה רק כשסאקורה באה והרימה אותה היא נזכרה שהיא יכולה לרוץ פתאום? o.o

אממ פרק מדהים!!!!

וואי יאי ! איזה יפה ^^ יואה ! איזה שפתיים מבחילות יש לו ולמיזוקי בחלום שלה! בעעעע אממ מה עוד איזה חמוד לי ^^ חזק שלי !!סתם אממ אך זה שקרו הוציא את הראש שלו מול יוקיטו ???

ערן1987

New member
בקשר לשאלה

למה באמת? זה כדי למתוח את האנשים.. לדעתי היום היה מאוד מותח.. למשל הקטע שכשהיא עברה מול המגדל אייפל היפני הזה(נו באמת,הוא דומה לו קצת!)היה שקט ואז כשהיא ראתה אותו עלתה מוסיקת מתח.. זה היה ממש מושלם ומותח

ExtreamGirl

New member
שיואו נכון אתם רואים אותי כזה על

הספא עוד שניה קורעת אותה כל קטע כזה היה מותח :)

ערן1987

New member
זה היה באמת מותח.. לדעתי,התסריט

מצטיין בלמתוח אנשים,גם מבחינת הסאונד(שכמו שאתם רואים,או יותר נכון שומעים,זה באמת מותח)

ערן1987

New member
אם היו שמים את המוסיקה של "רקוויאם

לחלום" זה היה יכול להיות נחמד.. אבל בגלל שזו סדרת ילדים אז זה היה הורס את זה,חח.. אם מישהו ראה הוא יודע למה אני מתכוון

star_female

New member
הוא נקרא טוקיו טאוור

קלאמפ משוגעות עליו. איכשהו תמיד יש בסדרות שלהן את טוקיו טאוור ועלי סאקורה ברקע. >.>

למעלה