פרק 42

shaharrk

New member
לא נכון....

רואבן לוקח שלוש מאות וגילה לוקחת ארבע מאות...

yaeliki

New member
עזבו את הסכום - היא פשוט רצתה

לבחון את אבא שלה. לראות מה הוא מוכן לעשות בשבילה ואם זה לתת צ'ק של 400 סבבה, אם הוא ייתן לה צ'ק של 800 - אז בכלל.......

drorhaim

New member
כי היא רצתה בדרכה להגיד לו שהיא

רוצה אותו בחזרה בתור אבא - שותף מלא בגידול שלה. עד עכשיו זאת היתה אמא שלה שתמיד שילמה על הכל, עכשיו הגיע הזמן שגם הוא יתרום את חלקו. דוקא אני חושב שהיא זאת שנתנה לו יחס הרבה יותר טוב ממה שמגיע לו. שאלה, ותסלחו לי על הבורות: מה זה נצל"ש??? תודה!

yaeliki

New member
נצל"ש זה:

ניצול ציון לשבח - כשאתה רוצה תוך כדי שיחה או הערה לשבח מישהו על דבריו או מעשה שעשה. (מקווה שניסחתי את זה טוב... אם לא - עשיתי פאדיחה רצינית לעצמי).

pomelit

New member
ניצול שרשור

כדי לא לפתוח שרשור חדש (שדוחק את השרשורים האחרים לעמודים האחוריים) כשיש שאלה שלא ממש קשורה לנושא השרשור, מנצלים אותו כדי לשאול אותה.

איפה הגלגלון מהפרומו? ../images/Emo8.gif

נורא חיכיתי לראות את איילה עושה לראובן מופע פרטי בקליניקה...
בכל מקרה, היה פרק ממש טוב- אהבתי את הקטע בסוף, שבו היא חיבקה את ראובן
בכל מקרה, מה יהיה עם העובדה שכל המשפחה של ראובן כבר מכירה את המטופלים שלו?? זה ממש לא אתי...
והמטופלים כבר מכירים טוב את החיים הפרטיים שלו- שגם זה לא אתי, אבל פחות כואב.

i love עדי

New member
גם אני הייתי בטוחה שהגלגלון היה

צריך להיות אתמול וכשאמרתי לאמא שלי שאני מחכה לו אז היא אמרה לי שהוא היה באחד הפרקים הראשונים

i love עדי

New member
אחד הפרקים היפים ביותר .

בלי קשר , הטיפולים של איילה הם האהובים עליי . היה פרק מדהים מאוד אהבתי את זה שרונה נכנסה לחדר הטיפול באמצע ואת ההקבלה שהייתה , גם מאוד אהבתי איך שהיא התנצלה בפניו איזה 100 פעם בגלל שהיא הפריעה לו . אני מאוד אוהבת את המשחק שלה , וגם היה באמת מצחיק שבסוף היא אמרה שאבא של איילה נראה מדליק . אהבתי את זה שהיא ביקשה ממנו שישלם על הטיפול כדי להראות לו שהוא צריך להיות שותף מלא בחיים שלה , ואיך שהיא אמרה לו שהוא לא גידל אותה בכלל ממש ריגש אותי . והחיבוק ... לדעתי הקטע הכי מרגש בסדרה , פשוט יפה

למעלה